Alicja Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='dbsst']Slunzaczki ale Wy tu wazeline lejecie przyznajci się jakies szczurki Drimerce zakosiłyście :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :oops:rozszyfrowałas nas ;) ale dostane z kopa w między poślad ;):eviltong:pieszczocha....:evil_lol: Quote
dbsst Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='clockwork']debe... zazdrośnaś że Tobie nie lejemy hektolitrów wazeli :cool3::cool3::eviltong::eviltong::eviltong: hahahah o nie nie nie jak mnie NARZECZONY z obca wazeliną nakryje to jeszczes się rozmyśli tak jest gitarrra :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: :eviltong: :eviltong: [quote name='Alicjarydzewska']:eviltong:pieszczocha....:evil_lol: mmmmmmmmmmmmm wprawiam się przed TĄ NOCĄ :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 [quote name='dealer']dzien dobry:multi: pierwsza bylam, pierwsza widzialam fotyyyy:evil_lol: :multi: Bry Aga :multi: [quote name='Alicjarydzewska']:loveu:a mi się ta fotka naj podoba .....mam Was wsie 3 w jednym kadrze;) Cześć Paula:multi:jeszcze tylko troszkę i masz urlopik;) Cholerka, czemu nie zrobiłyśmy sobie fotki grupowej :hmmmm: Cześć Alu :multi: Termin urlopu może się opóźnić, bo mam dużo roboty :placz: [quote name='BeaC']przyszłam...............se a co!!! takiej jednej odnajmuję, że jej jakąś sucz wstawiłam...........dla zapamiętania:cool3::diabloti: Cześć Bea :multi: Będę, przybędę :cool3: [quote name='clockwork']sistersy... ten wyjazd będę pamiętać i kodować jako jeden z lepszych bo: Denisek znalazł wspaniały dom i..... poznałam na nim ludzi zajebiście wartościowych... i niech mówią co chcą... nie dajcie sie wkręcić w gierki typu "COŚ NIE TAK" bo obie jesteście wspaniałymi dziewczynami które zasługują na przyjaźń i szacunek... mało dziś takich ludzisków .... w czasach pogoni za kasą i deptania ludzi "po trupach do celu"... pozostańcie takimi jakie jesteście!!!! i mam nadzieję że to nie było nasze ostatnie spotkanko Dzięki Madzia :loveu: KCM :loveu: To co napisałaś odnosi się również do Ciebie, moja droga, i dobrze o tym wiesz :razz: A spotkamy się w styczniu :grins: Gosia>>>;6483518 napisał(a):Cześć:multi: Maksiu jest przepiękny:loveu: :loveu: Cześć Gosia :multi: Dzięki :loveu: [quote name='emdziolek']witanko:razz: Przyszłam się przywitać:hand: I narazie zmykam...:diabloti: :scared: Witaj Emilka :multi: Quote
Paula Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 [quote name='dbsst']Slunzaczki ale Wy tu wazeline lejecie przyznajci się jakies szczurki Drimerce zakosiłyście :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Aloha Schizoofredki (gram teraz w taką gre na komórce i Axa mi przypomina właśnie taka schizoofretke i tak sobie pomysłałam jaki pies taki pan więc juz macie nową ksyweka) hahahhahahha ale dostane z kopa w między poślad ;) :evil_lol: Aloha san-sej :evil_lol: Buhahaha :grin: Schizoofredka pasuje jak najbardziej do Axy i Karoli :eviltong: Cho na kopa :evil_lol: [quote name='clockwork']debe... zazdrośnaś że Tobie nie lejemy hektolitrów wazeli :cool3::cool3::eviltong::eviltong::eviltong: [quote name='Alicjarydzewska']:eviltong:pieszczocha....:evil_lol: [quote name='dbsst']hahahah o nie nie nie jak mnie NARZECZONY z obca wazeliną nakryje to jeszczes się rozmyśli tak jest gitarrra :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: :eviltong: :eviltong: mmmmmmmmmmmmm wprawiam się przed TĄ NOCĄ :evil_lol: :evil_lol: :roflt: Wariatki :loveu: Quote
AśkaK Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Hahaha, jaka mina Axy!!!:lol: :loveu: Jakby myślała "e,masz coś na twarzy...ale może lepiej nie będę Ci mówić.":evil_lol: Quote
Paula Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 AśkaK napisał(a):Hahaha, jaka mina Axy!!!:lol: :loveu: Jakby myślała "e,masz coś na twarzy...ale może lepiej nie będę Ci mówić.":evil_lol: :D Cześć Aśka :multi: Quote
dbsst Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 WY czyli i TY jesteście schizoofretki nie tylko Axa ps kołomnie mieszka Axa taka jakaś szczeniakowata suńka :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Paula Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 dbsst napisał(a):WY czyli i TY jesteście schizoofretki nie tylko Axa kołomnie mieszka Axa taka jakaś szczeniakowata suńka :eviltong: :eviltong: :eviltong: Ale to Axa przypomina Ci schizofretkę, a nie Maksiu, a że pani się upodabnia do suczki, to ja nie :eviltong: Axa też się czasem bawi z Axą :evil_lol: seterką z osiedla :grins: Quote
dbsst Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 ale Ty się upodabniasz do włascicielki suczy czyli do schizoofretki Drimerki (tak se zpolszczam i oooooooo) Quote
AśkaK Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 paula_z napisał(a)::D Cześć Aśka :multi: Czeeeść Paula!!!:grins: Co dobrego słychać poza tymi jak zwykle nudnymi fotami?;) :evil_lol: Jak pogoda w W-wie?:cool3: Ja dziś wyszłam na górkę się poopalać, rozkładam się zadowolona, a tu chmura burzowa.:roll: :evil_lol: Nie no, dobra, gadki o pogodzie to zostawmy sobie za jakieś 30 lat.:evil_lol: No więc...Co dobrego..?:grins: Quote
Alicja Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='AśkaK']Czeeeść Paula!!!:grins: Co dobrego słychać poza tymi jak zwykle nudnymi fotami?;) :evil_lol: Jak pogoda w W-wie?:cool3: Ja dziś wyszłam na górkę się poopalać, rozkładam się zadowolona, a tu chmura burzowa.:roll: :evil_lol: Nie no, dobra, gadki o pogodzie to zostawmy sobie za jakieś 30 lat.:evil_lol: No więc...Co dobrego..?:grins: DOBRY miniony łikend :grins: Quote
Paula Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 [quote name='dbsst']ale Ty się upodabniasz do włascicielki suczy czyli do schizoofretki Drimerki (tak se zpolszczam i oooooooo) :shake: Brak mi argumentów na Twoje pokrętne myślenie :evil_lol: Do schizodrimerki jestem ponoć podobna z genów ;) [quote name='AśkaK']Czeeeść Paula!!!:grins: Co dobrego słychać poza tymi jak zwykle nudnymi fotami?;) :evil_lol: Jak pogoda w W-wie?:cool3: Ja dziś wyszłam na górkę się poopalać, rozkładam się zadowolona, a tu chmura burzowa.:roll: :evil_lol: Nie no, dobra, gadki o pogodzie to zostawmy sobie za jakieś 30 lat.:evil_lol: No więc...Co dobrego..?:grins: W Wawie upał :mdleje: A ja żyję jeszcze minionym weekendem, kiedy to odwiedziły nas dogociółki ze Ślunska :loveu: A tak to nuuudy, praca, dom, pies, dogo :p Jak dobrze pójdzie, to urlop od 17-go :multi: A Ty kiedy do Wawki wracasz? Quote
Paula Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']DOBRY miniony łikend :grins: Bardzo dobry Madziu :loveu: :multi: Quote
AśkaK Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 paula_z napisał(a)::shake: A Ty kiedy do Wawki wracasz? A klockworkowa już na Ślunsk wróciła?;) Jak tak to wracam zaraz!:evil_lol: ;) :lol: Jeszcze mnie tu dopadnie z tym swoim bandyto-dogiem!;) :evil_lol: A dokąd to się panna wybiera na urlopik?:cool3: Quote
Alicja Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='AśkaK']A klockworkowa już na Ślunsk wróciła?;) Jak tak to wracam zaraz!:evil_lol: ;) :lol: Jeszcze mnie tu dopadnie z tym swoim bandyto-dogiem!;) :evil_lol: A dokąd to się panna wybiera na urlopik?:cool3: wróciła :diabloti: za momencik jade do bielska b. z moim zBANowanymDOGiem :diabloti::diabloti: Quote
Paula Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 [quote name='AśkaK']A dokąd to się panna wybiera na urlopik?:cool3: Do nikąd :roll: Może nad Zegrze na kilka dni wyskoczę, jak będzie premia w pracy ;) [quote name='Alicjarydzewska']wróciła :diabloti: za momencik jade do bielska b. z moim zBANowanymDOGiem :diabloti::diabloti: :grin: :evil_lol: Quote
bonita Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Witanko z wieczora!Byłam spokojnie poobglądywać fotki :multi:dogo śmiga że aż miło :loveu: Quote
Paula Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 bonita napisał(a):Witanko z wieczora!Byłam spokojnie poobglądywać fotki :multi:dogo śmiga że aż miło :loveu: Heloł Kasiu :multi: W sumie to dobrze, ze muliło, jak mnie nie było, bo nie musiałam miliona stron nadrabiać :eviltong: :evil_lol: A teraz jest spoko :multi: Quote
AśkaK Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']wróciła :diabloti: za momencik jade do bielska b. z moim zBANowanymDOGiem :diabloti::diabloti: Chiba powinnam zacząć się bać...:nerwy: ;) :biggrina: Ale patrzaj jaki mam awatar, lepiej nie podskakuj!:cool3: :diabloti: :evil_lol: Quote
Paula Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 AśkaK napisał(a):Ale patrzaj jaki mam awatar, lepiej nie podskakuj!:cool3: :diabloti: :evil_lol: :smhair2: Strach sie bać :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='paula_z']:shake: Brak mi argumentów na Twoje pokrętne myślenie :evil_lol: Do schizodrimerki jestem ponoć podobna z genów ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:co za pokrętne schizoriposty;) W Wawie upał :mdleje: A ja żyję jeszcze minionym weekendem, kiedy to odwiedziły nas dogociółki ze Ślunska :loveu: A tak to nuuudy, praca, dom, pies, dogo :p Jak dobrze pójdzie, to urlop od 17-go :multi: A Ty kiedy do Wawki wracasz?:multi::multi::multi:dogociółki też tym żyją:loveu: Quote
Recommended Posts