Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dbsst']Slunzaczki ale Wy tu wazeline lejecie przyznajci się jakies szczurki Drimerce zakosiłyście :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
:oops:rozszyfrowałas nas ;)

ale dostane z kopa w między poślad ;):eviltong:pieszczocha....:evil_lol:

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Paula

2320

• e.v.a

1068

• Alicja

1007

• dreamer

426

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork']debe... zazdrośnaś że Tobie nie lejemy hektolitrów wazeli :cool3::cool3::eviltong::eviltong::eviltong:

hahahah o nie nie nie jak mnie NARZECZONY z obca wazeliną nakryje to jeszczes się rozmyśli tak jest gitarrra :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

[quote name='Alicjarydzewska']:eviltong:pieszczocha....:evil_lol:

mmmmmmmmmmmmm wprawiam się przed TĄ NOCĄ :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='dealer']dzien dobry:multi: pierwsza bylam, pierwsza widzialam fotyyyy:evil_lol: :multi:
Bry Aga :multi:

[quote name='Alicjarydzewska']:loveu:a mi się ta fotka naj podoba .....mam Was wsie 3 w jednym kadrze;)

Cześć Paula:multi:jeszcze tylko troszkę i masz urlopik;)
Cholerka, czemu nie zrobiłyśmy sobie fotki grupowej :hmmmm:

Cześć Alu :multi: Termin urlopu może się opóźnić, bo mam dużo roboty :placz:

[quote name='BeaC']przyszłam...............se a co!!!
takiej jednej odnajmuję, że jej jakąś sucz wstawiłam...........dla zapamiętania:cool3::diabloti:

Cześć Bea :multi: Będę, przybędę :cool3:

[quote name='clockwork']sistersy... ten wyjazd będę pamiętać i kodować jako jeden z lepszych bo: Denisek znalazł wspaniały dom i..... poznałam na nim ludzi zajebiście wartościowych... i niech mówią co chcą... nie dajcie sie wkręcić w gierki typu "COŚ NIE TAK" bo obie jesteście wspaniałymi dziewczynami które zasługują na przyjaźń i szacunek... mało dziś takich ludzisków .... w czasach pogoni za kasą i deptania ludzi "po trupach do celu"... pozostańcie takimi jakie jesteście!!!!
i mam nadzieję że to nie było nasze ostatnie spotkanko

Dzięki Madzia :loveu: KCM :loveu: To co napisałaś odnosi się również do Ciebie, moja droga, i dobrze o tym wiesz :razz: A spotkamy się w styczniu :grins:

Gosia>>>;6483518 napisał(a):
Cześć:multi:
Maksiu jest przepiękny:loveu: :loveu:

Cześć Gosia :multi:
Dzięki :loveu:

[quote name='emdziolek']witanko:razz:
Przyszłam się przywitać:hand:
I narazie zmykam...:diabloti:
:scared:
Witaj Emilka :multi:

Posted

[quote name='dbsst']Slunzaczki ale Wy tu wazeline lejecie przyznajci się jakies szczurki Drimerce zakosiłyście :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Aloha Schizoofredki (gram teraz w taką gre na komórce i Axa mi przypomina właśnie taka schizoofretke i tak sobie pomysłałam jaki pies taki pan więc juz macie nową ksyweka) hahahhahahha

ale dostane z kopa w między poślad ;)
:evil_lol:

Aloha san-sej :evil_lol: Buhahaha :grin: Schizoofredka pasuje jak najbardziej do Axy i Karoli :eviltong:

Cho na kopa :evil_lol:

[quote name='clockwork']debe... zazdrośnaś że Tobie nie lejemy hektolitrów wazeli :cool3::cool3::eviltong::eviltong::eviltong:
[quote name='Alicjarydzewska']:eviltong:pieszczocha....:evil_lol:
[quote name='dbsst']hahahah o nie nie nie jak mnie NARZECZONY z obca wazeliną nakryje to jeszczes się rozmyśli tak jest gitarrra :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

mmmmmmmmmmmmm wprawiam się przed TĄ NOCĄ :evil_lol: :evil_lol:

:roflt: Wariatki :loveu:

Posted

AśkaK napisał(a):
Hahaha, jaka mina Axy!!!:lol: :loveu: Jakby myślała "e,masz coś na twarzy...ale może lepiej nie będę Ci mówić.":evil_lol:

:D Cześć Aśka :multi:

Posted

WY czyli i TY jesteście schizoofretki nie tylko Axa

ps

kołomnie mieszka Axa taka jakaś szczeniakowata suńka :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

dbsst napisał(a):
WY czyli i TY jesteście schizoofretki nie tylko Axa

kołomnie mieszka Axa taka jakaś szczeniakowata suńka :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Ale to Axa przypomina Ci schizofretkę, a nie Maksiu, a że pani się upodabnia do suczki, to ja nie :eviltong:

Axa też się czasem bawi z Axą :evil_lol: seterką z osiedla :grins:

Posted

paula_z napisał(a):
:D Cześć Aśka :multi:

Czeeeść Paula!!!:grins:
Co dobrego słychać poza tymi jak zwykle nudnymi fotami?;) :evil_lol: Jak pogoda w W-wie?:cool3: Ja dziś wyszłam na górkę się poopalać, rozkładam się zadowolona, a tu chmura burzowa.:roll: :evil_lol:
Nie no, dobra, gadki o pogodzie to zostawmy sobie za jakieś 30 lat.:evil_lol:
No więc...Co dobrego..?:grins:

Posted

[quote name='AśkaK']Czeeeść Paula!!!:grins:
Co dobrego słychać poza tymi jak zwykle nudnymi fotami?;) :evil_lol: Jak pogoda w W-wie?:cool3: Ja dziś wyszłam na górkę się poopalać, rozkładam się zadowolona, a tu chmura burzowa.:roll: :evil_lol:

DOBRY miniony łikend :grins:

Posted

[quote name='dbsst']ale Ty się upodabniasz do włascicielki suczy czyli do schizoofretki Drimerki (tak se zpolszczam i oooooooo)
:shake: Brak mi argumentów na Twoje pokrętne myślenie :evil_lol: Do schizodrimerki jestem ponoć podobna z genów ;)

[quote name='AśkaK']Czeeeść Paula!!!:grins:
W Wawie upał :mdleje:
A ja żyję jeszcze minionym weekendem, kiedy to odwiedziły nas dogociółki ze Ślunska :loveu: A tak to nuuudy, praca, dom, pies, dogo :p Jak dobrze pójdzie, to urlop od 17-go :multi: A Ty kiedy do Wawki wracasz?

Posted

paula_z napisał(a):
:shake: A Ty kiedy do Wawki wracasz?

A klockworkowa już na Ślunsk wróciła?;) Jak tak to wracam zaraz!:evil_lol: ;) :lol: Jeszcze mnie tu dopadnie z tym swoim bandyto-dogiem!;) :evil_lol:
A dokąd to się panna wybiera na urlopik?:cool3:

Posted

[quote name='AśkaK']A klockworkowa już na Ślunsk wróciła?;) Jak tak to wracam zaraz!:evil_lol: ;) :lol: Jeszcze mnie tu dopadnie z tym swoim bandyto-dogiem!;) :evil_lol:
A dokąd to się panna wybiera na urlopik?:cool3:

wróciła :diabloti: za momencik jade do bielska b. z moim zBANowanymDOGiem :diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='AśkaK']A dokąd to się panna wybiera na urlopik?:cool3:
Do nikąd :roll: Może nad Zegrze na kilka dni wyskoczę, jak będzie premia w pracy ;)

[quote name='Alicjarydzewska']wróciła :diabloti: za momencik jade do bielska b. z moim zBANowanymDOGiem :diabloti::diabloti:
:grin: :evil_lol:

Posted

bonita napisał(a):
Witanko z wieczora!Byłam spokojnie poobglądywać fotki :multi:dogo śmiga że aż miło :loveu:

Heloł Kasiu :multi: W sumie to dobrze, ze muliło, jak mnie nie było, bo nie musiałam miliona stron nadrabiać :eviltong: :evil_lol: A teraz jest spoko :multi:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']wróciła :diabloti: za momencik jade do bielska b. z moim zBANowanymDOGiem :diabloti::diabloti:
Chiba powinnam zacząć się bać...:nerwy: ;) :biggrina:
Ale patrzaj jaki mam awatar, lepiej nie podskakuj!:cool3: :diabloti: :evil_lol:

Posted

[quote name='paula_z']:shake: Brak mi argumentów na Twoje pokrętne myślenie :evil_lol: Do schizodrimerki jestem ponoć podobna z genów ;)
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:co za pokrętne schizoriposty;)

W Wawie upał :mdleje:
A ja żyję jeszcze minionym weekendem, kiedy to odwiedziły nas dogociółki ze Ślunska :loveu: A tak to nuuudy, praca, dom, pies, dogo :p Jak dobrze pójdzie, to urlop od 17-go :multi: A Ty kiedy do Wawki wracasz?:multi::multi::multi:dogociółki też tym żyją:loveu: