clockwork Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:cool1:toż mówię,że szłam w zaparte ...i pojszłam do kompecka ...a co tam będę z nim gadać :p......on nie musi wiedzieć żem uświadomiona :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...ze jutro jednak niedziela:diabloti: no tak... przeca dzis nie byłam w świątyni zwanej kościulem :cool3: Quote
Alicja Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='clockwork']no tak... przeca dzis nie byłam w świątyni zwanej kościulem :cool3: :razz:weź no przestań ...nie szalej ..limit na tę 10 latkę wyczerpałaś:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:weź no przestań ...nie szalej ..limit na tę 10 latkę wyczerpałaś:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: zaczy kiedy?? na komuiiiiiiiii??? ;) Quote
Alicja Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='clockwork']zaczy kiedy?? na komuiiiiiiiii??? ;) ;)taaaa....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 :grin: [quote name='Pysia']Witaj Paula i jej siostra :loveu: Nie ma za co dziękować ;) A Axa ze szczurkami jest niesamowita :loveu: Witaj Pysiu :multi: Jest, jest ;) Za Twą mądrość życiową :razz: Prawda? :razz: Mnie też wciąż zadziwia jej delikatność do szczurek :loveu: [quote name='madzia i medor']Buhahaha:turn-l: Axa one Ci po głowie łażą:evil_lol: http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries5/200720.jpg Właśnie :mad: Szczurkom na tyle pozwala, a dla Maksia taka niedobra :placz: ;) [quote name='evaxon']Axa co te szczury z toba robia:evil_lol: witanko:multi: Co chcą ;) :evil_lol: Witka dziecko :multi: Quote
Paula Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi:witanko w szczurkowo -pieskowym światku WITANKO:loveu: juz jestem w domeczku ....było ......................................SUPER:multi: :multi: Witaj Alu :loveu: Nie wątpię, że było zajebiście :multi: :lol: [quote name='clockwork']osz kruca bomba... AXA!! WYPLUJ SZCURKA!!!!:mad: on też ma uczucia........ HELLo... jestem TU i gdziesik jeszcze zajrze.... na NASZE BLOGASY JUTRO :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Myślisz? ;) HELLo Magdzia :multi: :loveu: Quote
Paula Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 [quote name='clockwork']EDITa wale: doopa... jutro niedziela... czas na kościula ... a ja myślałam że poniedziałek.... :hmmmm: jak ja wytrzymam jeszcze jutro bez dogo ... buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu [quote name='Alicjarydzewska']:razz:juterko czy w poniedziałeczek ;)bo ja myślałam ze dziś niedziela:evil_lol: [quote name='clockwork']qrde... ja tż byłam przekonana że dziś niedziela... tak jakoś tak mi sie popierdasiło przez NASZĄ OSOBISTĄ dilerke- za dobry towar chiba :roll: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:....czyli pan Cezary miał rację ...jutro niedziela , bo ja mu to samo wmawiałam że jutro poniedzialek ...i szłam w zaparte:razz::diabloti::evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:razz:no taaa a ja dziś skończylam krakersy......:diabloti: [quote name='clockwork'] ja tam dalej obstaje przy swoim... ALU !!!! NIGDY nie przyznawaj racji małżowinkowi :cool1: [quote name='Alicjarydzewska']:cool1:toż mówię,że szłam w zaparte ...i pojszłam do kompecka ...a co tam będę z nim gadać :p......on nie musi wiedzieć żem uświadomiona :evil_lol:...ze jutro jednak niedziela:diabloti: [quote name='clockwork']no tak... przeca dzis nie byłam w świątyni zwanej kościulem :cool3: [quote name='Alicjarydzewska']:razz:weź no przestań ...nie szalej ..limit na tę 10 latkę wyczerpałaś:diabloti: [quote name='clockwork']zaczy kiedy?? na komuiiiiiiiii??? ;) [quote name='Alicjarydzewska'];)taaaa....:evil_lol: :roflt: O cholerka :crazyeye: To naprawdę nieźle musiało się tam dziać :evil_lol: Zakręcone klachule ;) :evil_lol: Lecę czytać do Was :razz: Tylko nie wiem, czy cosik zrozumiem w takim stanie :evil_lol: ;) Quote
malawaszka Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 paula_z napisał(a)::roflt: O cholerka :crazyeye: To naprawdę nieźle musiało się tam dziać :evil_lol: Zakręcone klachule ;) :evil_lol: Lecę czytać do Was :razz: Tylko nie wiem, czy cosik zrozumiem w takim stanie :evil_lol: ;) noo o tej porze to Twój stan może pozostawiać wiele do życzenia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 evaxon napisał(a):witaneczko:multi: Siemaneczko :multi: madzia i medor napisał(a):Przyszłam siem z Wami witnąć :hand::hand: Witaj Madzia :multi: malawaszka napisał(a):noo o tej porze to Twój stan może pozostawiać wiele do życzenia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol: Dałam radę :eviltong: ;) Quote
Pysia Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 paula_z napisał(a): Witaj Pysiu :multi: Jest, jest ;) Za Twą mądrość życiową :razz: Prawda? :razz: Mnie też wciąż zadziwia jej delikatność do szczurek :loveu: Łomatkoboska :crazyeye: Aż pobiegłam szukać siwych włosów na mej skroni :evil_lol: Quote
Paula Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 Pysia napisał(a):Łomatkoboska :crazyeye: Aż pobiegłam szukać siwych włosów na mej skroni :evil_lol: :eviltong: Nie znajdziesz, bo Ci reszta wyblakła od słońca ;) :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 [quote name='paula_z']:roflt: O cholerka :crazyeye: To naprawdę nieźle musiało się tam dziać :evil_lol: Zakręcone klachule ;) :evil_lol: Lecę czytać do Was :razz: Tylko nie wiem, czy cosik zrozumiem w takim stanie :evil_lol: ;):crazyeye::crazyeye::crazyeye:nie gadaj ze tak się nawaliłaś;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: cze Paula ...a mnie TZ dziś wyciągnął do Pysi:razz: a co do klachania .....milczałysmy :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:nie gadaj ze tak się nawaliłaś;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: cze Paula ...a mnie TZ dziś wyciągnął do Pysi:razz: a co do klachania .....milczałysmy :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tak troszku :oops: :evil_lol: Cze Ala :multi: Pływałaś w baseniku? :razz: Tak, tak, oczywiście :diabloti: :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 [quote name='paula_z']:eviltong: Nie znajdziesz, bo Ci reszta wyblakła od słońca ;) :evil_lol: Myślisz że to dlatego? :hmmmm: [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:nie gadaj ze tak się nawaliłaś;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: cze Paula ...a mnie TZ dziś wyciągnął do Pysi:razz: a co do klachania .....milczałysmy :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A u Pysi spotkał sabat czarownic :diabloti: :evil_lol: Quote
Paula Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 Pysia napisał(a):Myślisz że to dlatego? :hmmmm: A u Pysi spotkał sabat czarownic :diabloti: :evil_lol: :niewiem: możliwe ;) :evil_lol: Haha :grin: Chyba jest przyzwyczajony ;) Lecę do Was pooglądać foty :grins: Quote
Paula Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 bonita napisał(a):Witanko Paulinko z Maksiem :multi: Witaj Kasiu z faflunami :multi: Udanego urlopu życzę i dużo fot morza przywieź :grins: Quote
Alicja Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 :razz:lecę już do wyrka ...załatwione co było do załatwienia ;)....dogobranoc:loveu::loveu::loveu: Quote
Paula Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:lecę już do wyrka ...załatwione co było do załatwienia ;)....dogobranoc:loveu::loveu::loveu: Ja też idę lulu :hand: Dogobranoc :loveu: Quote
Recommended Posts