Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool1:toż mówię,że szłam w zaparte ...i pojszłam do kompecka ...a co tam będę z nim gadać :p......on nie musi wiedzieć żem uświadomiona :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...ze jutro jednak niedziela:diabloti:

no tak... przeca dzis nie byłam w świątyni zwanej kościulem :cool3:

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Paula

2320

• e.v.a

1068

• Alicja

1007

• dreamer

426

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork']no tak... przeca dzis nie byłam w świątyni zwanej kościulem :cool3: :razz:weź no przestań ...nie szalej ..limit na tę 10 latkę wyczerpałaś:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:weź no przestań ...nie szalej ..limit na tę 10 latkę wyczerpałaś:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

zaczy kiedy?? na komuiiiiiiiii??? ;)

Posted

:grin:

[quote name='Pysia']Witaj Paula i jej siostra :loveu:
Nie ma za co dziękować ;)
A Axa ze szczurkami jest niesamowita :loveu:
Witaj Pysiu :multi:
Jest, jest ;) Za Twą mądrość życiową :razz:
Prawda? :razz: Mnie też wciąż zadziwia jej delikatność do szczurek :loveu:

[quote name='madzia i medor']Buhahaha:turn-l: Axa one Ci po głowie łażą:evil_lol:
http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries5/200720.jpg
Właśnie :mad: Szczurkom na tyle pozwala, a dla Maksia taka niedobra :placz: ;)

[quote name='evaxon']Axa co te szczury z toba robia:evil_lol:
witanko:multi:
Co chcą ;) :evil_lol:
Witka dziecko :multi:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi:witanko w szczurkowo -pieskowym światku
WITANKO:loveu:
juz jestem w domeczku ....było ......................................SUPER:multi:

:multi: Witaj Alu :loveu:
Nie wątpię, że było zajebiście :multi: :lol:

[quote name='clockwork']osz kruca bomba... AXA!! WYPLUJ SZCURKA!!!!:mad: on też ma uczucia........

HELLo... jestem TU i gdziesik jeszcze zajrze.... na NASZE BLOGASY JUTRO :evil_lol: :evil_lol:
:evil_lol: Myślisz? ;)

HELLo Magdzia :multi: :loveu:

Posted

[quote name='clockwork']EDITa wale: doopa... jutro niedziela... czas na kościula ... a ja myślałam że poniedziałek.... :hmmmm: jak ja wytrzymam jeszcze jutro bez dogo ... buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
[quote name='Alicjarydzewska']:razz:juterko czy w poniedziałeczek ;)bo ja myślałam ze dziś niedziela:evil_lol:
[quote name='clockwork']qrde... ja tż byłam przekonana że dziś niedziela... tak jakoś tak mi sie popierdasiło przez NASZĄ OSOBISTĄ dilerke- za dobry towar chiba :roll:
[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:....czyli pan Cezary miał rację ...jutro niedziela , bo ja mu to samo wmawiałam że jutro poniedzialek ...i szłam w zaparte:razz::diabloti::evil_lol:
[quote name='Alicjarydzewska']:razz:no taaa a ja dziś skończylam krakersy......:diabloti:
[quote name='clockwork'] ja tam dalej obstaje przy swoim... ALU !!!! NIGDY nie przyznawaj racji małżowinkowi :cool1:
[quote name='Alicjarydzewska']:cool1:toż mówię,że szłam w zaparte ...i pojszłam do kompecka ...a co tam będę z nim gadać :p......on nie musi wiedzieć żem uświadomiona :evil_lol:...ze jutro jednak niedziela:diabloti:
[quote name='clockwork']no tak... przeca dzis nie byłam w świątyni zwanej kościulem :cool3:
[quote name='Alicjarydzewska']:razz:weź no przestań ...nie szalej ..limit na tę 10 latkę wyczerpałaś:diabloti:
[quote name='clockwork']zaczy kiedy?? na komuiiiiiiiii??? ;)
[quote name='Alicjarydzewska'];)taaaa....:evil_lol:
:roflt: O cholerka :crazyeye: To naprawdę nieźle musiało się tam dziać :evil_lol: Zakręcone klachule ;) :evil_lol: Lecę czytać do Was :razz: Tylko nie wiem, czy cosik zrozumiem w takim stanie :evil_lol: ;)

Posted

paula_z napisał(a):
:roflt: O cholerka :crazyeye: To naprawdę nieźle musiało się tam dziać :evil_lol: Zakręcone klachule ;) :evil_lol: Lecę czytać do Was :razz: Tylko nie wiem, czy cosik zrozumiem w takim stanie :evil_lol: ;)

noo o tej porze to Twój stan może pozostawiać wiele do życzenia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

evaxon napisał(a):
witaneczko:multi:

Siemaneczko :multi:

madzia i medor napisał(a):
Przyszłam siem z Wami witnąć :hand::hand:

Witaj Madzia :multi:

malawaszka napisał(a):
noo o tej porze to Twój stan może pozostawiać wiele do życzenia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:evil_lol: Dałam radę :eviltong: ;)

Posted

paula_z napisał(a):

Witaj Pysiu :multi:
Jest, jest ;) Za Twą mądrość życiową :razz:
Prawda? :razz: Mnie też wciąż zadziwia jej delikatność do szczurek :loveu:

Łomatkoboska :crazyeye: Aż pobiegłam szukać siwych włosów na mej skroni :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Łomatkoboska :crazyeye: Aż pobiegłam szukać siwych włosów na mej skroni :evil_lol:

:eviltong: Nie znajdziesz, bo Ci reszta wyblakła od słońca ;) :evil_lol:

Posted

[quote name='paula_z']:roflt: O cholerka :crazyeye: To naprawdę nieźle musiało się tam dziać :evil_lol: Zakręcone klachule ;) :evil_lol: Lecę czytać do Was :razz: Tylko nie wiem, czy cosik zrozumiem w takim stanie :evil_lol: ;):crazyeye::crazyeye::crazyeye:nie gadaj ze tak się nawaliłaś;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:
cze Paula ...a mnie TZ dziś wyciągnął do Pysi:razz:
a co do klachania .....milczałysmy :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:nie gadaj ze tak się nawaliłaś;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Tak troszku :oops: :evil_lol:
Cze Ala :multi: Pływałaś w baseniku? :razz:
Tak, tak, oczywiście :diabloti: :evil_lol:

Posted

[quote name='paula_z']:eviltong: Nie znajdziesz, bo Ci reszta wyblakła od słońca ;) :evil_lol:
Myślisz że to dlatego? :hmmmm:

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:nie gadaj ze tak się nawaliłaś;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A u Pysi spotkał sabat czarownic :diabloti: :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Myślisz że to dlatego? :hmmmm:

A u Pysi spotkał sabat czarownic :diabloti: :evil_lol:

:niewiem: możliwe ;) :evil_lol:

Haha :grin: Chyba jest przyzwyczajony ;) Lecę do Was pooglądać foty :grins:

Posted

bonita napisał(a):
Witanko Paulinko z Maksiem :multi:

Witaj Kasiu z faflunami :multi: Udanego urlopu życzę i dużo fot morza przywieź :grins:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:lecę już do wyrka ...załatwione co było do załatwienia ;)....dogobranoc:loveu::loveu::loveu:
Ja też idę lulu :hand: Dogobranoc :loveu: