dbsst Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='clockwork']:hand::hand:no hejka :grins::grins: gdzie jest sklejka ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='clockwork']:hand::hand:no hejka :grins::grins: :Cool!: :Cool!::Cool!: :bigcool: :bigcool: :Cool!: :Cool!: :bigcool: Quote
emdziolek Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 WitAm ZawRócoNE zE sTolYcy:diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 [quote name='bonita']Hej hej Paulinki :multi: Pozdrawiam z zamulonego świata dogo ( każda stronka otwiera się wieki :shake:) Hej Bonitki :multi: Chyba dogo już poprawione :lol: [quote name='madzia i medor']Cześć dziewczyny i rodzynku;):diabloti: Cześć dziewczynko z chłopakami :p [quote name='dealer']dzien dobry wszystkim domownikom:loveu: Bry Aga :loveu: [quote name='Alicjarydzewska']DZIĘKUJEMY WAM Karola i Paula:loveu:za wspaniałe towarzystwo i gościnę , jesteście kochane:loveu: Było wspaniale ...a na pamiątkę mam fotaski ;) KCM :loveu: To my Wam dziękujemy :loveu: Było super :multi: tylko szkoda, ze tak krótko i szybko minęło :-( [quote name='clockwork']witam sie po powrocie od Was :loveu: na razie mówie tylko DZIęKUJę WAM JAK DIABLI ZA WSJO.... lece dalej... wróce.. może z fotkami :loveu: MAXIO mój :loveu::loveu::loveu: tęsknisz żabko moja?? :cool3::cool3: Karola... Axa też spoko.. ale to sucz- nie mogę się rozczulać bo mnie posądzą o jakieś nie teges orientacje sexual ;) że o szczurkach nie wspomne :loveu: Witaj Madzia :multi: Ciebie też KM :loveu: Wracajta do nas :lol: Maksiu tęskni, chciał za Wami do pociągu wsiadać :cool3: :evil_lol: Quote
Paula Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi:jestem Tu znów:loveu: :multi::loveu: [quote name='BeaC']wpadłam sie przywitać.................:loveu: Witaj :multi: [quote name='clockwork']łolaboga... jaka cisza... SIOSTRY!!!!!!! :scream_3: HALLLOOOOOOO!!!!! melduje sie że jestem znów u Was :loveu: :loveu: Melduję, że jestem też już znów :grins: [quote name='Alicjarydzewska']Witanko kochane :multi: Mam nadzieje ze dziś będzie oki z dogo i powrzucam fotaski;) Witaj Aluś :loveu: Lecę szukac tych fotasków :cool3: Gosia>>>;6476559 napisał(a):Cześć Paula:) Gdzie te foty ze spotkanka?:mad: Cześć Gosia :lol: Ja ni mam fot :shake: [quote name='dbsst']Aloha Wariatki :evil_lol: Aloha :evil_lol: Tobie też dzięki :loveu: Wiesz, za co ;) [quote name='clockwork']:hand:no hejka :grins: [quote name='dbsst']gdzie jest sklejka ? :evil_lol: :grin: [quote name='emdziolek']WitAm ZawRócoNE zE sTolYcy:diabloti: :hmmmm: Ja nigdzie nie wyjeżdżałam :p Witaj :lol: Quote
Paula Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Ukradziejowałam sobie te fotki od Ali, bo mi się naj podobają :loveu: Quote
Alicja Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 :multi::multi::multi:pojawiam się wieczorową porą:loveu::loveu::loveu: Quote
Paula Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:pojawiam się wieczorową porą:loveu::loveu::loveu: :multi: Pojawiam się i znikam i znikam ... :evil_lol: Quote
Paula Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Wrzucę sobie jeszcze nasze Ślunzaczki kochane na pamiątkę :loveu: Alu, wybacz ;) ale nie ma Cię na innej fotce :-o A tu ja i Debe wyszłyśmy jak wypłosze :evil_lol: Quote
dreamer Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']Wpadłam na chwilkę przed snem ..... DZIĘKUJEMY WAM Karola i Paula:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:za wspaniałe towarzystwo i gościnę , jesteście kochane:loveu::loveu::loveu: Było wspaniale ...a na pamiątkę mam fotaski ;) [quote name='clockwork']witam sie po powrocie od Was :loveu::loveu::loveu: na razie mówie tylko DZIęKUJę WAM JAK DIABLI ZA WSJO.... lece dalej... wróce.. może z fotkami :loveu::loveu::loveu: MAXIO mój :loveu::loveu::loveu: tęsknisz żabko moja?? :cool3::cool3: Karola... Axa też spoko.. ale to sucz- nie mogę się rozczulać bo mnie posądzą o jakieś nie teges orientacje sexual ;) że o szczurkach nie wspomne :loveu: Dzięki za mile spędzony czas, Alu i Magdo! :multi: Było super Was poznać! Szkoda, że tak krótko. ~*~ Dzień dobry! Quote
agbar Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 dzien dobry:multi: pierwsza bylam, pierwsza widzialam fotyyyy:evil_lol: :multi: Quote
Alicja Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='paula_z']Wrzucę sobie jeszcze nasze Ślunzaczki kochane na pamiątkę :loveu: http://images29.fotosik.pl/49/47f966327ecb1f83.jpg Alu, wybacz ;) ale nie ma Cię na innej fotce :-o :evil_lol::evil_lol::evil_lol:z tej foty top ja wiecznie się śmieję ...jaka ja zawzięta....Nie pójdziesz i już:diabloti: http://images29.fotosik.pl/49/f6afc1d9260863f7.jpg A tu ja i Debe wyszłyśmy jak wypłosze :evil_lol::loveu:a mi się ta fotka naj podoba .....mam Was wsie 3 w jednym kadrze;) [quote name='dreamer']Dzięki za mile spędzony czas, Alu i Magdo! :multi: Było super Was poznać! Szkoda, że tak krótko. ~*~ Dzień dobry!:multi:Karolina ...ja mam nadzieję że przy jakiejkolwiek wizycie w Warszawce to bedziesz się chciała jeszcze z nami spotkać;) Cieszę się ze mogłam poznać Cię w realu a nie tylko na łączach Cześć Paula:multi::multi::multi:jeszcze tylko troszkę i masz urlopik;) Quote
BeaC Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 przyszłam...............se a co!!! takiej jednej odnajmuję, że jej jakąś sucz wstawiłam...........dla zapamiętania:cool3::diabloti: Quote
clockwork Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='paula_z'] KCM :loveu: To my Wam dziękujemy :loveu: Było super :multi: tylko szkoda, ze tak krótko i szybko minęło :-( Witaj Madzia :multi: Ciebie też KM :loveu: Wracajta do nas :lol: Maksiu tęskni, chciał za Wami do pociągu wsiadać :cool3: :evil_lol: [quote name='dreamer']Dzięki za mile spędzony czas, Alu i Magdo! :multi: Było super Was poznać! Szkoda, że tak krótko. Dzień dobry! sistersy... ten wyjazd będę pamiętać i kodować jako jeden z lepszych bo: Denisek znalazł wspaniały dom i..... poznałam na nim ludzi zajebiście wartościowych... i niech mówią co chcą... nie dajcie sie wkręcić w gierki typu "COŚ NIE TAK" bo obie jesteście wspaniałymi dziewczynami które zasługują na przyjaźń i szacunek... mało dziś takich ludzisków .... w czasach pogoni za kasą i deptania ludzi "po trupach do celu"... pozostańcie takimi jakie jesteście!!!! i mam nadzieję że to nie było nasze ostatnie spotkanko Quote
Gosia>>> Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Cześć:multi: Maksiu jest przepiękny:loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='clockwork']sistersy... ten wyjazd będę pamiętać i kodować jako jeden z lepszych bo: Denisek znalazł wspaniały dom i..... poznałam na nim ludzi zajebiście wartościowych... i niech mówią co chcą... nie dajcie sie wkręcić w gierki typu "COŚ NIE TAK" bo obie jesteście wspaniałymi dziewczynami które zasługują na przyjaźń i szacunek... mało dziś takich ludzisków .... w czasach pogoni za kasą i deptania ludzi "po trupach do celu"... pozostańcie takimi jakie jesteście!!!! i mam nadzieję że to nie było nasze ostatnie spotkanko :multi::multi::multi:tak ......napisałaś wsio czego ja nie umiałam ubrać w słowa... Quote
clockwork Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:tak ......napisałaś wsio czego ja nie umiałam ubrać w słowa... ze samego serca mie to wypłynęło... na codzień nie gadam tak mądrze :eviltong: jestem gupia, ograniczona dziołcha bez kasy, z kundlem, z KWIECISTYMI wypowiedziami .... :diabloti::diabloti: która można pomiatać... Quote
Alicja Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='clockwork']ze samego serca mie to wypłynęło... na codzień nie gadam tak mądrze :eviltong: jestem gupia, ograniczona dziołcha bez kasy, z kundlem, z KWIECISTYMI wypowiedziami .... :diabloti::diabloti: która można pomiatać... :razz:tylko że doświadczenie mnie nauczyło ,że nie ten ma klase co ma:razz: ....chociaż nie powiem ...bywają wyjątki... Quote
emdziolek Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 witanko:razz::razz: Przyszłam się przywitać:hand: I narazie zmykam...:diabloti: :scared: Quote
dbsst Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Slunzaczki ale Wy tu wazeline lejecie przyznajci się jakies szczurki Drimerce zakosiłyście :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Aloha Schizoofredki (gram teraz w taką gre na komórce i Axa mi przypomina właśnie taka schizoofretke i tak sobie pomysłałam jaki pies taki pan więc juz macie nową ksyweka) hahahhahahha ale dostane z kopa w między poślad ;) Quote
clockwork Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 debe... zazdrośnaś że Tobie nie lejemy hektolitrów wazeli :cool3::cool3::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Recommended Posts