Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Paula

2320

• e.v.a

1068

• Alicja

1007

• dreamer

426

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bonita']Hej hej Paulinki :multi:
Pozdrawiam z zamulonego świata dogo ( każda stronka otwiera się wieki :shake:)
Hej Bonitki :multi:
Chyba dogo już poprawione :lol:

[quote name='madzia i medor']Cześć dziewczyny i rodzynku;):diabloti:
Cześć dziewczynko z chłopakami :p

[quote name='dealer']dzien dobry wszystkim domownikom:loveu:
Bry Aga :loveu:

[quote name='Alicjarydzewska']DZIĘKUJEMY WAM Karola i Paula:loveu:za wspaniałe towarzystwo i gościnę , jesteście kochane:loveu:
Było wspaniale ...a na pamiątkę mam fotaski ;)

KCM :loveu: To my Wam dziękujemy :loveu: Było super :multi: tylko szkoda, ze tak krótko i szybko minęło :-(

[quote name='clockwork']witam sie po powrocie od Was :loveu:
na razie mówie tylko DZIęKUJę WAM JAK DIABLI ZA WSJO.... lece dalej... wróce.. może z fotkami :loveu:

MAXIO mój :loveu::loveu::loveu: tęsknisz żabko moja?? :cool3::cool3:

Karola... Axa też spoko.. ale to sucz- nie mogę się rozczulać bo mnie posądzą o jakieś nie teges orientacje sexual ;) że o szczurkach nie wspomne :loveu:

Witaj Madzia :multi: Ciebie też KM :loveu: Wracajta do nas :lol:

Maksiu tęskni, chciał za Wami do pociągu wsiadać :cool3:

:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi:jestem Tu znów:loveu:
:multi::loveu:

[quote name='BeaC']wpadłam sie przywitać.................:loveu:
Witaj :multi:

[quote name='clockwork']łolaboga... jaka cisza... SIOSTRY!!!!!!! :scream_3: HALLLOOOOOOO!!!!!
melduje sie że jestem znów u Was :loveu:

:loveu: Melduję, że jestem też już znów :grins:

[quote name='Alicjarydzewska']Witanko kochane :multi:
Mam nadzieje ze dziś będzie oki z dogo i powrzucam fotaski;)

Witaj Aluś :loveu:
Lecę szukac tych fotasków :cool3:

Gosia>>>;6476559 napisał(a):
Cześć Paula:) Gdzie te foty ze spotkanka?:mad:

Cześć Gosia :lol: Ja ni mam fot :shake:

[quote name='dbsst']Aloha Wariatki :evil_lol:
Aloha :evil_lol: Tobie też dzięki :loveu: Wiesz, za co ;)

[quote name='clockwork']:hand:no hejka :grins:
[quote name='dbsst']gdzie jest sklejka ? :evil_lol:

:grin:

[quote name='emdziolek']WitAm ZawRócoNE zE sTolYcy:diabloti:
:hmmmm: Ja nigdzie nie wyjeżdżałam :p Witaj :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:pojawiam się wieczorową porą:loveu::loveu::loveu:
:multi: Pojawiam się i znikam i znikam ... :evil_lol:

Posted

Wrzucę sobie jeszcze nasze Ślunzaczki kochane na pamiątkę :loveu:

Alu, wybacz ;) ale nie ma Cię na innej fotce :-o

A tu ja i Debe wyszłyśmy jak wypłosze :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Wpadłam na chwilkę przed snem .....

DZIĘKUJEMY WAM Karola i Paula:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:za wspaniałe towarzystwo i gościnę , jesteście kochane:loveu::loveu::loveu:
Było wspaniale ...a na pamiątkę mam fotaski ;)

[quote name='clockwork']witam sie po powrocie od Was :loveu::loveu::loveu:
na razie mówie tylko DZIęKUJę WAM JAK DIABLI ZA WSJO.... lece dalej... wróce.. może z fotkami :loveu::loveu::loveu:

MAXIO mój :loveu::loveu::loveu: tęsknisz żabko moja?? :cool3::cool3:

Karola... Axa też spoko.. ale to sucz- nie mogę się rozczulać bo mnie posądzą o jakieś nie teges orientacje sexual ;) że o szczurkach nie wspomne :loveu:

Dzięki za mile spędzony czas, Alu i Magdo! :multi: Było super Was poznać! Szkoda, że tak krótko.

~*~

Dzień dobry!

Posted

[quote name='paula_z']Wrzucę sobie jeszcze nasze Ślunzaczki kochane na pamiątkę :loveu:

http://images29.fotosik.pl/49/47f966327ecb1f83.jpg

Alu, wybacz ;) ale nie ma Cię na innej fotce :-o
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:z tej foty top ja wiecznie się śmieję ...jaka ja zawzięta....Nie pójdziesz i już:diabloti:

http://images29.fotosik.pl/49/f6afc1d9260863f7.jpg
A tu ja i Debe wyszłyśmy jak wypłosze :evil_lol::loveu:a mi się ta fotka naj podoba .....mam Was wsie 3 w jednym kadrze;)

[quote name='dreamer']Dzięki za mile spędzony czas, Alu i Magdo! :multi: Było super Was poznać! Szkoda, że tak krótko.

~*~

Dzień dobry!:multi:Karolina ...ja mam nadzieję że przy jakiejkolwiek wizycie w Warszawce to bedziesz się chciała jeszcze z nami spotkać;)
Cieszę się ze mogłam poznać Cię w realu a nie tylko na łączach

Cześć Paula:multi::multi::multi:jeszcze tylko troszkę i masz urlopik;)

Posted

przyszłam...............se a co!!!
takiej jednej odnajmuję, że jej jakąś sucz wstawiłam...........dla zapamiętania:cool3::diabloti:

Posted

[quote name='paula_z']
KCM :loveu: To my Wam dziękujemy :loveu: Było super :multi: tylko szkoda, ze tak krótko i szybko minęło :-(
Witaj Madzia :multi: Ciebie też KM :loveu: Wracajta do nas :lol:
Maksiu tęskni, chciał za Wami do pociągu wsiadać :cool3:
:evil_lol:

[quote name='dreamer']Dzięki za mile spędzony czas, Alu i Magdo! :multi: Było super Was poznać! Szkoda, że tak krótko.
Dzień dobry!

sistersy... ten wyjazd będę pamiętać i kodować jako jeden z lepszych bo: Denisek znalazł wspaniały dom i..... poznałam na nim ludzi zajebiście wartościowych... i niech mówią co chcą... nie dajcie sie wkręcić w gierki typu "COŚ NIE TAK" bo obie jesteście wspaniałymi dziewczynami które zasługują na przyjaźń i szacunek... mało dziś takich ludzisków .... w czasach pogoni za kasą i deptania ludzi "po trupach do celu"... pozostańcie takimi jakie jesteście!!!!
i mam nadzieję że to nie było nasze ostatnie spotkanko

Posted

[quote name='clockwork']sistersy... ten wyjazd będę pamiętać i kodować jako jeden z lepszych bo: Denisek znalazł wspaniały dom i..... poznałam na nim ludzi zajebiście wartościowych... i niech mówią co chcą... nie dajcie sie wkręcić w gierki typu "COŚ NIE TAK" bo obie jesteście wspaniałymi dziewczynami które zasługują na przyjaźń i szacunek... mało dziś takich ludzisków .... w czasach pogoni za kasą i deptania ludzi "po trupach do celu"... pozostańcie takimi jakie jesteście!!!!
i mam nadzieję że to nie było nasze ostatnie spotkanko

:multi::multi::multi:tak ......napisałaś wsio czego ja nie umiałam ubrać w słowa...

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:tak ......napisałaś wsio czego ja nie umiałam ubrać w słowa...

ze samego serca mie to wypłynęło... na codzień nie gadam tak mądrze :eviltong:

jestem gupia, ograniczona dziołcha bez kasy, z kundlem,
z KWIECISTYMI wypowiedziami .... :diabloti::diabloti: która można pomiatać...

Posted

[quote name='clockwork']ze samego serca mie to wypłynęło... na codzień nie gadam tak mądrze :eviltong:

jestem gupia, ograniczona dziołcha bez kasy, z kundlem,
z KWIECISTYMI wypowiedziami .... :diabloti::diabloti: która można pomiatać...
:razz:tylko że doświadczenie mnie nauczyło ,że nie ten ma klase co ma:razz: ....chociaż nie powiem ...bywają wyjątki...

Posted

Slunzaczki ale Wy tu wazeline lejecie przyznajci się jakies szczurki Drimerce zakosiłyście :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Aloha Schizoofredki (gram teraz w taką gre na komórce i Axa mi przypomina właśnie taka schizoofretke i tak sobie pomysłałam jaki pies taki pan więc juz macie nową ksyweka) hahahhahahha

ale dostane z kopa w między poślad ;)