e.v.a Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 bay bay mamusiu:loveu: jade po ratownika dla ciebie:loveu::evil_lol: Quote
dreamer Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Dzien dobry. Dzisiaj takie kiepskie foteczki, za ciemno było Quote
Alicja Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:jaki gupecek:loveu: http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries6/290720.jpg to jak ...do zobaczyska;) Quote
agbar Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 hihi kojocik:evil_lol: http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries6/310712.jpg dzien dober kochane ludzie i piesy...scurow nie witam jako kochane bo wiesz ze ja ich nie ten tego ale dzien dobry scury:evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 aaaa a te się znowu umawiają :shake::lol: Quote
Paula Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']Witam -dzień Dobry:multi: Witaj Bogusia :multi: [quote name='Alicjarydzewska']to jak ...do zobaczyska;) :loveu: Tak, tak ... do jutra :multi: [quote name='dealer']hihi kojocik:evil_lol: http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries6/310712.jpg dzien dober kochane ludzie i piesy...scurow nie witam jako kochane bo wiesz ze ja ich nie ten tego ale dzien dobry scury:evil_lol: :evil_lol: Hehe :D Cześć Aguś :loveu: :multi: [quote name='malawaszka']aaaa a te się znowu umawiają :shake::lol: :eviltong: [quote name='anetta']Bylam, widzialam :p Fajnie :multi: Dogo mi zamula wciąż :angryy: Quote
anetta Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 No wlasnie, ja nie wiem co tu sie znowu dzieje z tym dogo :mad: Quote
Paula Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 anetta napisał(a):No wlasnie, ja nie wiem co tu sie znowu dzieje z tym dogo :mad: Admini chyba na urlopie ;) Nie dam rady oblecieć wszystkich blogasków :shake: Quote
bonita Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Hej hej Paulinki :multi: Pozdrawiam z zamulonego świata dogo ( każda stronka otwiera się wieki :shake:) Quote
Alicja Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Wpadłam na chwilkę przed snem ..... DZIĘKUJEMY WAM Karola i Paula:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:za wspaniałe towarzystwo i gościnę , jesteście kochane:loveu::loveu::loveu: Było wspaniale ...a na pamiątkę mam fotaski ;) Quote
clockwork Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 witam sie po powrocie od Was :loveu::loveu::loveu: na razie mówie tylko DZIęKUJę WAM JAK DIABLI ZA WSJO.... lece dalej... wróce.. może z fotkami :loveu::loveu::loveu: MAXIO mój :loveu::loveu::loveu: tęsknisz żabko moja?? :cool3::cool3: Karola... Axa też spoko.. ale to sucz- nie mogę się rozczulać bo mnie posądzą o jakieś nie teges orientacje sexual ;) że o szczurkach nie wspomne :loveu: Quote
Alicja Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 :multi::multi::multi::multi:jestem Tu znów:loveu::loveu::loveu: Quote
BeaC Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 wpadłam sie przywitać.................:loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 łolaboga... jaka cisza... SIOSTRY!!!!!!! :scream_3: HALLLOOOOOOO!!!!! melduje sie że jestem znów u Was :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Witanko kochane :multi::multi::multi: Mam nadzieje ze dziś będzie oki z dogo i powrzucam fotaski;) Quote
Gosia>>> Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Cześć Paula:) Gdzie te foty ze spotkanka?:mad: Quote
dbsst Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Aloha Wariatki :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
clockwork Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='dbsst']Aloha Wariatki :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :hand::hand:no hejka :grins::grins: Quote
Recommended Posts