Paula Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 malawaszka napisał(a)::crazyeye:ożeszwmorde no to teraz macie szczurowisko :crazyeye::crazyeye::crazyeye: 15 jest teraz :grins: evaxon napisał(a):widzisz mamo .. bys wziela przykład z siostry i wysłała swoja córeńke na jakies kolonie:placz: witaneczko :multi: :crazyeye:ale szczurkow macie:cool3: syty obiadek bedzie:evil_lol: Nie becz :eviltong: Za stara jesteś na kolonie :evil_lol: Siemka córcia :multi: :evil_lol: clockwork napisał(a): poczekajcie z tym do soboty... pomoge wam je usmażyć i zażreć P.S. policzcie dobrze te szczurki.:loveu::loveu:.. bo po łikendzie możecie mieć 1-2 mniej :diabloti: :evil_lol: Czekamy :kciuki: P.S. Te szczurki są do adopcji :razz: evaxon napisał(a):mamooo :scream_3:a Klockowa chodzi po blozkach i straszyyy Skarżypyta :eviltong: AśkaK napisał(a):O kurde, tyle ogonów!:crazyeye: :lol: A bardzo buszują po nocy? Bo ja chcem scura!:placz: Ale TZ wrażliwy i jak ogony będę co noc robić przemeblowanie, to ja się będę musiała wyprowadzić.:evil_lol: Nie wiem, szczurki nie mieszkają ze mną :lol: Sis mówi, że te tymczasowe są raczej ciche, a te ich samiczki czasem łażą po klatce, piją wodę albo sobie gadają ;) To zależy, czy są wybiegane w dzień :evil_lol: Tak jak pieski ;) Quote
agbar Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 nieee:shake: znofu foty:shake: masiakra:diabloti: Quote
malawaszka Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 dealer napisał(a):nieee:shake: znofu foty:shake: masiakra:diabloti: nuda nie???? normalnie nic się nie dzieje!!!! :shake::evil_lol: Quote
agbar Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 malawaszka napisał(a):nuda nie???? normalnie nic się nie dzieje!!!! :shake::evil_lol: masakra..ciegle te psy i szczury....:shake: ilez mozna:shake: :diabloti: Quote
malawaszka Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 dealer napisał(a):masakra..ciegle te psy i szczury....:shake: ilez mozna:shake: :diabloti: ja to chyba przestanę tu zaglądać... bo co zajrzę to spać mi sie chce :shake: Quote
Paula Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Bosh :mdleje: marudy :eviltong: dealer napisał(a):masiakra:diabloti: :grin: Szatan, oł je :ylsuper: :evil_lol: Quote
agbar Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 paula_z napisał(a):Bosh :mdleje: marudy :eviltong: :grin: Szatan, oł je :ylsuper: :evil_lol: hahaha wiedzialam ze zajarzysz siostro:diabloti: Quote
Paula Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 dealer napisał(a):hahaha wiedzialam ze zajarzysz siostro:diabloti: :grin: KCM :loveu: Quote
Alicja Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 nadejszłam ...wieczorową porą......:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']nadejszłam ...wieczorową porą......:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja tyż :grins: :evil_lol: Dobranoc :hand: Quote
dreamer Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Gdzie one są :hmmmm: ? Nie wiem... :niewiem: ...może się zgubiły? Nie! Chyba je widzę! :grins: Gdzie?! Gdzie?! :megagrin: Tutaj... :sweetCyb: ...idą nasze hamburgery!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ~*~ Miłego dnia! Quote
e.v.a Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='dreamer']Gdzie one są :hmmmm: ? Nie wiem... :niewiem: ...może się zgubiły? Nie! Chyba je widzę! :grins: Gdzie?! Gdzie?! :megagrin: Tutaj... :sweetCyb: ...idą nasze hamburgery!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: buahahhahahahha :grin: no takiego zakonczenia to ja sie nie spodziewałam :grin: doberek :multi::evil_lol: Quote
BeaC Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 ............ witaj paulino z siostrą widziałam jakiejsik psy ładne nawet:eviltong::eviltong::eviltong: i przyszła taka jakaś jedna i wreszcie je nakarmiła:diabloti: Quote
tygra Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 ależ on tu cudnie patrzy http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries6/290710.jpg Quote
Alicja Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 :multi::multi::multi::multi::multi:powitanko....już jestem po pracy:p ha ha alem sie uśmiała http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries6/290705.jpg śliczne psiowe portreciki:loveu: Quote
malawaszka Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 evaxon napisał(a):buahahhahahahha :grin: no takiego zakonczenia to ja sie nie spodziewałam :grin: doberek :multi::evil_lol: hahaha dokładnie myślałam, że pańci wypatrują hahaha:lol: Quote
clockwork Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 aleś mi narobiła smaka na hamburgra.... chyba ide se fundnąć ;) cze Paula... zaciskaj kciuki za domek- to w piatek sie widzimy :multi::multi: Quote
Paula Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 [quote name='evaxon']buahahhahahahha :grin: no takiego zakonczenia to ja sie nie spodziewałam :grin: doberek :multi::evil_lol: Ja też nie :D Cześć córcia :loveu: [quote name='BeaC']............ witaj paulino z siostrą widziałam jakiejsik psy ładne nawet:eviltong::eviltong::eviltong: i przyszła taka jakaś jedna i wreszcie je nakarmiła:diabloti: Witaj Beata :multi: :D Bo one takie chude i głodne :evil_lol: [quote name='tygra']ależ on tu cudnie patrzy http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries6/290710.jpg Mój patrzałek :loveu: [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:powitanko....już jestem po pracy:p Witaj Alu :Cool!: :loveu: [quote name='malawaszka']hahaha dokładnie myślałam, że pańci wypatrują hahaha:lol: Zdrajczyki ;) [quote name='clockwork']aleś mi narobiła smaka na hamburgra.... chyba ide se fundnąć ;) cze Paula... zaciskaj kciuki za domek- to w piatek sie widzimy :multi::multi: :grin: Cze Magda :sweetCyb: Zaciskałam, aż mi zbielały kosteczki ;) :bigcool: Wrzucam kilka fotek, zanim dogo znowu zamuli :roll: Quote
AśkaK Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Tylko trochę pojęczałam i proszę! ile fotkuff!;) :lol: Patrzałki patrzące są cudne!:loveu: Ale tutaj to...scur?:hmmmm: :evil_lol: :lol: Klockowa, to może w Bielsku się stykniemy?:cool3: Quote
Recommended Posts