Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Paula

2320

• e.v.a

1068

• Alicja

1007

• dreamer

426

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie Tygra, Ala, Aga, Weszka, córcia i Madzia :multi: i reszta :razz: Dopiero niedawno skończyłam robotę :roll: Padam na ryjek :mdleje: Niedługo lecę na spacerek, a po powrocie pobuszuje po Waszych blogaskach :p
Siostrzyczko, dzięki za wstawienie fotek :loveu: :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
poproszę o objaśnienia co tu się dzieje:razz: pieski uczą panów chodzić po linie?? albo fruwać?? :evil_lol:

AHA!!! :drinking: bo u mnie 100 stronka w Waszym blogasku :drinking:

Hehe :D Panowie sobie ćwiczyli chodzenie po linach i rzucanie freesbe :razz: Maksiu oczywiście nie mógł się oprzeć i podleciał do nich, a pan się przestraszył i spadł ;) oczywiście piesek nagle ogłuchł i nie słyszał, że pańcia go woła, więc Axa poczuła wewnętrzną potrzebę nauczenia go dobrych manier, pobiegła po niego i delikatnym "wrrrr" dała do zrozumienia, że trzeba się słuchać ;) :evil_lol:

U mnie 199 stronka, ale co tam :beerchug:

Posted

Witaj Paula :multi:
Moje tez czasami głuchną :mad: Zwłaszcza Szelma jak postanowi przywitać się z tymi ludźmi co tam idą :diabloti: Fajnie reagują :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Witaj Paula :multi:
Moje tez czasami głuchną :mad: Zwłaszcza Szelma jak postanowi przywitać się z tymi ludźmi co tam idą :diabloti: Fajnie reagują :evil_lol:

Witaj Pysia :multi:
Maksiu też tak robi, szczególnie jak idzie grupka młodych ludzi lub dzieci :roll: Jemu się wydaje, że wtedy będzie zabawa :cool1: Na szczęście reakcje na ogół są pozytywne :p

Posted

paula_z napisał(a):
Hehe :D Panowie sobie ćwiczyli chodzenie po linach i rzucanie freesbe :razz: Maksiu oczywiście nie mógł się oprzeć i podleciał do nich, a pan się przestraszył i spadł ;) oczywiście piesek nagle ogłuchł i nie słyszał, że pańcia go woła, więc Axa poczuła wewnętrzną potrzebę nauczenia go dobrych manier, pobiegła po niego i delikatnym "wrrrr" dała do zrozumienia, że trzeba się słuchać ;) :evil_lol:

U mnie 199 stronka, ale co tam :beerchug:

a ja zawsze twierdziłam że dziewczynki są najmadrzejsze :evil_lol:

Posted

....ja jakoś nieuswiadczyłam pozytywnych zachowań:shake:, jak bulterier biegnie do obcych .przywitać sie......................on ZAWSZE chce zagryść:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='caroolcia']a ja zawsze twierdziłam że dziewczynki są najmadrzejsze :evil_lol:
:D Witaj :lol:

[quote name='evaxon']siemanko mamuska:multi: :multi:
Siemanko córcia :multi:

[quote name='BeaC']....ja jakoś nieuswiadczyłam pozytywnych zachowań:shake:, jak bulterier biegnie do obcych .przywitać sie......................on ZAWSZE chce zagryść:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:
Może Maksiu wie do kogo podlecieć ;) Raczej mu nie pozwalam podbiegać do obcych, wiadomo, mogą się bać, a jak jest dużo ludzi to jest na smyczy. Najczęściej czepiają się ci, na których pies w ogóle nie zwraca uwagi :roll:

[quote name='madzia i medor']Witanko:hand::hand::hand::hand:
Witaj Madzia :p