clockwork Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 łikendowe dzień doberek :multi::multi: nie przegapiłam :multi::multi: dwusetna stronka wg. moich ustawień!!! Quote
bonita Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Cześć załapałam się już na 400 setkę:cool3: Jak nie to i tak wielkie hhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuraaaaaaa:multi: :multi: :multi: pijemy coś:cool3: :evil_lol: Quote
Paula Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='Pysia']Witaj Paula :multi: Mam nocny dyżur a tu nikogo nie ma :mad: Weekend do tego :cool1: Pijecie wszystkie czy co? Witaj Pysia :multi: Ja już spałam, nie piłam wczoraj :cool1: [quote name='BeaC']..........................Mizianko dla Maksia i Axy.........z samego ranka:) Wymiziane :razz: [quote name='evaxon']witanko siemanko słoneczne ru... qr... tylko jedno mi sie rymuje:grin::evil_lol: :D :shake: Głodnemu.....tralalala :siara::evil_lol: [quote name='tygra']jaka ładna panienka :) z Axy Słoneczna :razz: [quote name='madzia i medor']Witanko:hand: Cześć Madzia :p [quote name='clockwork']łikendowe dzień doberek :multi: nie przegapiłam :multi: dwusetna stronka wg. moich ustawień!!! Dzień doberek Klockowa :p U mnie też 200, no to chluśniem :drink1: [quote name='bonita']Cześć załapałam się już na 400 setkę:cool3: Jak nie to i tak wielkie hhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuraaaaaaa:multi: pijemy coś:cool3: :evil_lol: Cześć :razz: Załapałaś się, juhu :beerchug: Quote
Medorowa Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 doooopa:evil_lol: Ja mam dalej 399, co nie oznacza, że sie nie napiję;) :knajpa: Quote
e.v.a Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 pijemy :multi: :multi: :multi: [CENTER]:laola: :laola: [/CENTER] [CENTER]:drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: [/CENTER] Quote
Paula Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 PIKA napisał(a):Cześc Paula :multi: Cześć Aga :multi: madzia i medor napisał(a):doooopa:evil_lol: Ja mam dalej 399, co nie oznacza, że sie nie napiję;) :knajpa: evaxon napisał(a):pijemy :multi: :multi: :multi: :laola::drink1: :drink1: :drink1: :drink1: Zdrówko :drinka: Quote
Alicja Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='clockwork']łikendowe dzień doberek :multi::multi: nie przegapiłam :multi::multi: dwusetna stronka wg. moich ustawień!!! :multi::multi::multi::multi::multi:u mnie tez 200 :drink1::cunao::knajpa::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: Quote
anastacia Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 hehe może i ja się załapałam;) Zdrówko:drinka: :drinka: :beerchug: :beerchug: :drink1: :drink1: :knajpa: :drinking: :cunao: :chlup: Quote
Paula Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi:u mnie tez 200 :drink1::cunao::knajpa::drinking: [quote name='anastacia']hehe może i ja się załapałam;) Zdrówko:drinka: :beerchug: :drink1: :knajpa: :drinking: :cunao: :chlup: Najlepszego :drinking: Kilka fotek Maksia z dzisiaj Quote
Paula Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Spotkaliśmy na spacerku sąsiadkę, 9 m-czną Lalkę :p Quote
Medorowa Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='paula_z'] Jakie sparwiedliwe;) :evil_lol: Quote
dreamer Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 cześć! kilka Ax na dobranoc :grins: fotki z początku kwietnia Quote
dreamer Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='Vectra']skąd bierzesz ramki ? różnie - czasem szukam w necie ramek albo jakiś dodatków do programów graficznych a potem przerabiam w paintcie (tym zwykłym); czasem jakis pomysł wpada mi do głowy i sama robie, tez w paintcie; no a potem to tylko dodać do fotek i już :-] Quote
Alicja Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 ;)...o widze że szykujecie się do budowy domu:evil_lol: witanko z ranka:multi: Quote
Paula Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)...o widze że szykujecie się do budowy domu:evil_lol: witanko z ranka:multi: :evil_lol: Witanko z przedwieczorka :multi: [quote name='madzia i medor'],,Buhaha";) :D Cześć Madzia :p [quote name='evaxon']siemanko :multi: :multi: :multi: Siemka córcia :multi: Kilka fotek z wczorajszego spotkania ze znajomymi i ich 6 letnią briardką :razz: (takie se, bo byłam już po piwku ;)) [SIZE=2] Quote
Recommended Posts