clockwork Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 wlazłam... w końcu.. :mdleje: nie to żeby muliło nie nie.... po prostu ktoś mi ukradł Maxa z subskrypcji :mad: Quote
Paula Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 [quote name='clockwork']wlazłam... w końcu.. :mdleje: nie to żeby muliło nie nie.... po prostu ktoś mi ukradł Maxa z subskrypcji :mad: Nie, nie, dogo nie muli, wcale, działa świetnie :roll: Co za jakiś kradziej przebrzydły :mad: ;) Quote
Alicja Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 cze .;)...mi dogo:diabloti: zamula więc nie wiem czy sa jakieś foty czy cokolwiek :shake: Quote
Paula Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']cze .;)...mi dogo:diabloti: zamula więc nie wiem czy sa jakieś foty czy cokolwiek :shake: Siemka :razz: Zmieniłam przeglądarke na IE i dogo mi śmiga jak torpeda :multi: Quote
Alicja Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 [quote name='paula_z']Siemka :razz: Zmieniłam przeglądarke na IE i dogo mi śmiga jak torpeda :multi::multi: :multi: :multi: Pomogło dziala...ale teraz ide spać Quote
Paula Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi: :multi: :multi: Pomogło dziala...ale teraz ide spać Szkoda, że wpadłam na to dopiero przed snem :wallbash: a sis mówiła, że u niej dobrze działa :roll: Dogobranoc :bye: Quote
anastacia Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 [ Ale śliczny kinolek muuuaaa:loveu: Dzień Dobry wszyskim!!! Dzisiaj Dogo działa bez zarzutów:cool3: Quote
clockwork Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 jakby cóś... już jestem on-line.... mizianko dla Maxa i Axy :loveu: Quote
BeaC Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 .......................jakby co to ja też :eviltong::eviltong::eviltong: ..witam Maksiowo-axowe wariacje :diabloti: Quote
bonita Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Dobrydzionek :) Jak zwykle dogo dziś rownież muli A co to za przeglądarka IE? bo ja zacofana jestem? Quote
bonita Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Chyba nie chodzi o Internet Explorera, bo on to mi aktualnie wogóle nie działa na dogo :( Quote
Medorowa Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Doberek:multi: A mi działa, działa:multi::multi::multi: Quote
Paula Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 anastacia napisał(a):Dzień Dobry wszyskim!!! Witaj Anastacia :p clockwork napisał(a):jakby cóś... już jestem on-line.... mizianko dla Maxa i Axy :loveu: Cześć Klockowa :multi: Ja jestem na trochę, jakby cuś ;) Piesy wymiziane :razz: BeaC napisał(a):.......................jakby co to ja też :eviltong::eviltong::eviltong: ..witam Maksiowo-axowe wariacje :diabloti: Witaj Bea :p Wariacje narazie śpią ;) bonita napisał(a):Dobrydzionek :) Chyba nie chodzi o Internet Explorera, bo on to mi aktualnie wogóle nie działa na dogo :( Dzień doberek :lol: O explorera właśnie chodzi, lepiej mi działa, ale wkurzają mnie wyskakujące okienka, mimo blokady :shake: madzia i medor napisał(a):Doberek:multi: A mi działa, działa:multi::multi::multi: Bry Madzia :multi: Mi też działa, działa :razz: Ale jeszcze nie jest super :roll: Alicjarydzewska napisał(a)::multi:dzień doberek Witanko Ala :multi: Mam już wolny, długi weekend :sweetCyb: Czekamy, aż przywiozą karmę i lecimy na spacerek i może na jakiegoś browarka i karkówke z grilka :eating: :beerchug: Quote
Paula Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 Wrrrr, grrrrr :angryy: Zniknął mój post powitaniowy :mad: Quote
bonita Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Helołki z ranka :) :) :) dziś mi muli dalej, qrwa! jestem powoli zła na to wszystko! Quote
clockwork Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 no i kurde.. zanim sie mie załadowało zapomniałam co ja to chciałam :hmmmm: .... nooo.. ten tego ten... :hmmmm: AAAA!!! liza dla MAXIA i AXY... ale dla MAXA większego,OOO!!! takiego Quote
Alicja Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 :pwitaj ....nie rozpisuje się bo kradną:angryy: Quote
dreamer Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 cześć! troche fotek ~moje pierwsze robione na M na dworzu~ może nie znikną jak inne posty ostatnio :roll: ~*~ ~*~ Axa utrzymuje formę na wiosnę :evil_lol: najpierw jedna nóżka... ...potem druga nóżka... ...i obie nogi w góre. ~*~ :hmmmm: jak rozweselić Paulę? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts