Basia&Safi Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 byla sobie pileczka :D:D:D:D ladnie sie pieski bawia :D:D: Quote
Medorowa Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Ale szaleństwo:razz: :razz: [quote name='dreamer'] Quote
Medorowa Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 dealerowa berek:scared: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
agbar Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='madzia i medor']dealerowa berek:scared: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Maaaadziaaaa:diabloti: :diabloti: Quote
Paula Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)2 doopalonki i Paula bez głowy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol: Cześć Alu :multi: [quote name='basiulka22tychy']byla sobie pileczka :D:D:D:D ladnie sie pieski bawia :D:D: Pierwsza piłeczka wytrzymała 2 minuty :cool1: Witaj Basiu :multi: [quote name='Patka']ale sie wybawili :multi: Oni tak prawie codziennie się bawią :p Cześć Patka :multi: [quote name='evaxon']siemanko:D Siemanko córcia :multi: [quote name='madzia i medor']Ale szaleństwo:razz: :razz: Jak szaleją razem, to ja nie muszę potem psa wybiegiwać :evil_lol: Cześć Madzia :multi: [quote name='dealer']dzien doberek:) alescie zaszalaly z fotami:) Dzień dobry Aga :multi: Hehe, sis szaleje ;) Teraz trzeba nowe zrobić :p Quote
Paula Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 PIKA napisał(a):Ta fota to chyba nie z dzisiaj :evil_lol: Hehe :D To foty jeszcze z przed świąt :p Cześć Aga :multi: Quote
Medorowa Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='dealer']Maaaadziaaaa:diabloti: :diabloti: Uciekłam, uciekłam:eviltong: :eviltong: :eviltong: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 paula_z napisał(a):Hehe :D To foty jeszcze z przed świąt :p Cześć Aga :multi: a ja chce dzisiejsze:obrazic: Quote
Paula Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 [quote name='evaxon']a ja chce dzisiejsze:obrazic: Czego fochasz :eviltong: Mówisz i masz :p Quote
e.v.a Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='paula_z'] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Maxiulku braciszku moj tofany co ta baba ci robi:evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 evaxon napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Maxiulku braciszku moj tofany co ta baba ci robi:evil_lol: :evil_lol: Ona go tak kocha :p a on to lubi :evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 paula_z napisał(a):Ona go tak kocha :p a on to lubi :evil_lol: :lol: moj maly braciszek ....:lol: skore u babeczek tez lubi??:evil_lol: Quote
dbsst Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 jestem pod wrażeniem ILE FOT :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: czesc łobuziaki :evil_lol: Quote
PIKA Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='paula_z'] :evil_lol: Axa judo ćwiczy :evil_lol: Quote
Paula Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 [quote name='evaxon']:lol: moj maly braciszek ....:lol: skore u babeczek tez lubi??:evil_lol: Szczególnie lubi przeżuwać nadmiar skóry na szyi :evil_lol: [quote name='dbsst']jestem pod wrażeniem ILE FOT :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: czesc łobuziaki :evil_lol: Ja również ;) Cześć rozrabiaku :evil_lol: [quote name='PIKA']Axa judo ćwiczy :evil_lol: Axa na Maksiu ćwiczy różne sporty ;) :evil_lol: [quote name='anastacia']Nie ma to jak odwżne kobitki;):lol: Baby górą :grins: Quote
bonita Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Bosh:crazyeye: co Ty robisz o 4 godzinie Ta fota świetna :grin: :grin: :grin: Inne tyż:cool3: Quote
Pysia Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Witaj Paula :loveu: Obejrzałam fotki i przyznam się ze sa świetne :multi: Axa jest wyjątkowo kobieca i finezyjna w zabawie :evil_lol: Quote
anastacia Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='Pysia']Witaj Paula :loveu: Obejrzałam fotki i przyznam się ze sa świetne :multi: Axa jest wyjątkowo kobieca i finezyjna w zabawie :evil_lol: haha podpisuję się pod tym:lol: A jej mężulek jest typowym dobrze zbudowanym przystojniakiem:eviltong: Quote
Recommended Posts