Paula Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 O, jakie masz śliczne pieski :loveu: A jaka to rasa? Jorki czy łeściki? :evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 oo ten to ten teges ratlerek normalnie no:evil_lol: Quote
Paula Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 evaxon napisał(a):oo ten to ten teges ratlerek normalnie no:evil_lol: Nie znasz się na rasach :eviltong: To jork jest, tylko nie trymowany :evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 paula_z napisał(a):Nie znasz się na rasach :eviltong: To jork jest, tylko nie trymowany :evil_lol: ach no to mow odrazu ze nie trymowany:shake: Quote
Paula Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']piękny profil Super foty dueciku:loveu: Podziękował :loveu: Quote
Medorowa Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 No i jezdeśmy:razz: :razz: :diabloti: Cieszycie się:cool3: :evil_lol: Jeszcze nie nadrobiłam, ale pomału, pomału;) Jeszcze mi Pysiowatej została do nadrobienia:mdleje: Tam to już wogóle sajgon, mam nadzieję, że do lipca/sierpnia dam radę:cool3: :cool3: Quote
Paula Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 :sweetCyb:Witajcie Medorki :loveu: Trochę Ci zajmie nadrabianie całości :evil_lol: A u Pysi dziś święto :multi: Dobranoc :bye: Quote
Medorowa Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 paula_z napisał(a)::sweetCyb:Witajcie Medorki :loveu: Trochę Ci zajmie nadrabianie całości :evil_lol: A u Pysi dziś święto :multi: Dobranoc :bye: Wim;) Ty też spać idziesz:shake: Powariowały czy cu:hmmmm::diabloti: Quote
BeaC Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 .......................byłam!!!!!!!!!!!!!!!!.............................codziennie bywam............fajni sa te psy co to na zdjęciach Quote
bonita Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='dreamer']znalazłam literówkę w skrzynce PW No fakt jest:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Cześć i czołem:hand::hand::hand: Już trochę nadrobiliśmy:cool3: Quote
e.v.a Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='dreamer']znalazłam literówkę w skrzynce PW :lol: :lol: :lol: :lol: siemanko mamuska i ciociuśka :evil_lol: Quote
Paula Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 [quote name='dreamer']znalazłam literówkę w skrzynce PW Ach, Ty Sherlock'u :evil_lol: [quote name='BeaC'].......................byłam!!!!!!!!!!!!!!!!.............................codziennie bywam............fajni sa te psy co to na zdjęciach Mnie też się podobają :p Cześć Bea :multi: [quote name='bonita']No fakt jest:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Cześć ciocia :multi: Ja też sprawdziłam :evil_lol: [quote name='madzia i medor']Cześć i czołem:hand::hand::hand: Już trochę nadrobiliśmy:cool3: Cześć Madzia :multi: :cool2: [quote name='evaxon']siemanko mamuska i ciociuśka :evil_lol: :evil_lol: Siemka córka i siostrzenica :multi: Quote
Alicja Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 ;)wstąpiłam z wizytą wieczoropwą porą:multi: Quote
dreamer Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 :D dobry wieczór ~*~ jeszcze więcej fotek przedświątecznych Quote
Medorowa Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='dreamer'] Ale Maxsio się nabija z Axy:shake: :shake: :shake: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 mamuska.. a gdzie dresyy??:razz: bezwstydnica:shake: :evil_lol: Quote
Paula Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 madzia i medor napisał(a):Ale Maxsio się nabija z Axy:shake: :shake: :shake: :evil_lol: :D Przymila się po patyczek :p evaxon napisał(a):mamuska.. a gdzie dresyy??:razz: W praniu :eviltong: Quote
e.v.a Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 paula_z napisał(a): W praniu :eviltong: łee to nie jestes rasowy dres....bo kazdy rasowy dres ma zapas dersow na caly tydzien :evil_lol: Quote
Medorowa Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 evaxon napisał(a):łee to nie jestes rasowy dres....bo kazdy rasowy dres ma zapas dersow na caly tydzien :evil_lol: A skund Ty wiesz:razz: :diabloti: Quote
Recommended Posts