Paula Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 clockwork napisał(a):no i kurde.. zanim sie mie załadowało zapomniałam co ja to chciałam :hmmmm: .... nooo.. ten tego ten... :hmmmm: AAAA!!! liza dla MAXIA i AXY... ale dla MAXA większego,OOO!!! takiego Cześć Klockowa :lol: Wytarmosiłam Maksia od Ciebie, Axę pożniej, jeszcze ich nie ma :cool3: Powiedziałam mu "To od ciotki Klocuszkowej" ;) Lizać go nie będę, jak się spotkamy, sama go liźniesz :evil_lol: Albo raczej on Ciebie :razz: Alicjarydzewska napisał(a)::pwitaj ....nie rozpisuje się bo kradną:angryy: Witaj Alu :p Może już się nakradli i przestaną :shake: Quote
Paula Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 bonita napisał(a):Helołki z ranka :) :) :) dziś mi muli dalej, qrwa! jestem powoli zła na to wszystko! Hej, hej :multi: Oddali posty :razz: madzia i medor napisał(a):Witam:hand::hand: Witanko :lol: dreamer napisał(a):cześć! Cześć :p Quote
Paula Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 Cześć Aga. Znowu ukradli posty :angryy: Ja się tak nie bawię :placz: Spadam na piwko :cool1: Quote
Pysia Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Hej Paula :multi: Nie wchodzę ale pamiętam o wszystkich :roll: Tylko mam pięcioraczki i dogomuła ...To wszystko razem wzięte nie pozwala mi czekać sto lat na otwarcie jednej galerii.....:angryy: Quote
clockwork Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 paula_z napisał(a):Cześć Klockowa :lol: Wytarmosiłam Maksia od Ciebie, Axę pożniej, jeszcze ich nie ma :cool3: Powiedziałam mu "To od ciotki Klocuszkowej" ;) Lizać go nie będę, jak się spotkamy, sama go liźniesz :evil_lol: Albo raczej on Ciebie :razz: ehhhh... jak ja go wymiziam... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:ile fot.....nie boisz się ze ukradną:razz: cze dziewczyny:multi: Quote
Paula Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 Pysia napisał(a):Hej Paula :multi: Nie wchodzę ale pamiętam o wszystkich :roll: Tylko mam pięcioraczki i dogomuła ...To wszystko razem wzięte nie pozwala mi czekać sto lat na otwarcie jednej galerii.....:angryy: Witaj Pysiu :multi: Jesteś usprawiedliwiona :razz: clockwork napisał(a):ehhhh... jak ja go wymiziam... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :D Dzieciaczek będzie w siódmym niebie :cool3: evaxon napisał(a):witaj mamuska:multi: :multi: :multi: Cześć córcia :multi: Dogo nie oddało wczorajszych postów :shake: A sis foty wstawiała :placz: Quote
e.v.a Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 a ja tu bylam juz dzisiaj :-( cesc:) moja rodzinka:loveu: Quote
Paula Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye:ile fot.....nie boisz się ze ukradną:razz: cze dziewczyny:multi: Cześć Ala :razz: Oddali foty i Twój post, a wcześniej nie było :shake: Ciekawe na jak długo :roll: evaxon napisał(a):a ja tu bylam juz dzisiaj :-( cesc:) Cze :lol: Ciebie mi nie ukradli ;) Quote
bonita Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Cześć Paula :) Ciekawe czy będą na tyle beszczelni żeby mój skromny pościk ukradnuńć . Pozdrowionka ;) qurcze kiedy dogo będzie działąło? Quote
Paula Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 Cześć Kasia :lol: Oddali posty, mam nadzieję, że już naprawili dogo :razz: Eee, doopa, nadal zepsute :( Quote
Basia&Safi Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 ojnadrabiam zaleglosci :( stesknilam sie za ta kochana mordeczka :):):) Quote
bonita Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Cześć Dogo dalej zdechłe.....ehhhhhh co zrobić qurcze :( Quote
anastacia Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Witam!!!!! i pozdrawiam cieplusio;) Bonitko, z tego co słyszałam, to Admin wyjecha, dlatego tak się dzieje z Naszą DOGO:-( A kiedy wróci to nie mam pojęcia:shake: Oby jak najszybciej:mad: Quote
Pysia Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Puk puk Paula :p Gdzie jesteś? Smutno mi jak nie zaglądasz ani tu ani tam.... Quote
Paula Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 :multi: Witajcie dziewczęta po dłuuugim, męczącym weekendzie ;) ale bardzo przyjemnym :cool3: Czas wrócić do rzeczywistości :roll: Fajnie było mieć tyle wolnego, poimprezować, pogadać z przyjaciółmi, których ostatnio trochę zaniedbałam :oops: i spotkać resztę znajomych :p Maksiu też zadowolony, prawie całe dnie na powietrzu; odkryliśmy fajne miejsca nad Wisłą :razz: Jutro jeszcze spacerek z najfajniejszą bokserką na świecie :loveu: :multi: I filmik pt: "Maksiu Chojrak" :evil_lol: Dogo wciąż spsute? :hmmmm: Zaglądałam po powrotach z nocnych wycieczek, ale pustki były :cool1: Wpadnę wieczorkiem :p Dobranoc :bye: Quote
Medorowa Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Hi hi:evil_lol::evil_lol:Super filmik:evil_lol: A ta boxereczka, to przypomina mi Szpileczkę:razz: Quote
Paula Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 :D Bo to jest Szpilka :razz: Dziś już niestety spacerku nie było, deszcz wciąż pada :shake: Quote
agbar Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 helol:) sie stesknilam.....jakie fajne foteczki:) i filmik hihi Latam szybko bo nie wiem kiedy dogo mnie znowu znielubieje i ciemnosc ujrze:) Quote
Paula Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 Hej hej Dilerkowa :multi: U mnie dogo na razie działa, ale muli okrutnie :roll: Quote
Ania-shira Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Filmik jest super. Jak to zabawnie wygląda jak Maksiu skacze by na niegu Axa zwróciła uwage. Moja beagleka jednego amstaffa tak załatwiła od tego skakanie że zakwasy miał. identycznie skakał to tu to tam że by ona na niego spojrzała i go goniła. Ubaw po pachy. Pozdrawiamy Maksia i merdaski przesyłamy Quote
Recommended Posts