Paula Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Tam coś jest...:razz: tam na górze...:cool3: to piłeczka :multi: może by mi ktoś zdjął :mad: sam ją strącę :cool1: udało się :multi: moja piłeczka :loveu: Quote
bonita Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Witamko :) :) :) uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ile fotów Piłcie zgubił :grin: tam wysoooooko Quote
Paula Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 [quote name='PIKA']Cześc Paula :multi: Ale foooteeek :multi: Cześć Aga :multi: Obrodziło ;) [quote name='bonita']Witamko :) :) :) Piłcie zgubił :grin: tam wysoooooko Witanko :lol: Ktoś mu schował :mad: ;) Quote
Medorowa Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 "Może jak zamknę oczy, to mnie nie zauważy":hmmmm: [quote name='paula_z'] Quote
e.v.a Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='paula_z'] moja piłeczka :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: moj bracisek zabcia:loveu: Quote
Paula Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Skoro tak Wam sie Maksiu podoba ;) to wrzucę fotki z dzisiaj :cool3: Wszystkie prawie takie same, ale ze 100 fotek udało mi sie wybrać tylko kilka ;) No i miałam ubaw z jego minek :p Quote
dreamer Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 dzień dobry :-] foteczki poprzedniej soboty ~*~ Quote
e.v.a Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 :evil_lol: ale sobie przycupneła:evil_lol: witanko:multi: Quote
Medorowa Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 :turn-l: :turn-l: :turn-l: Śliczna:) com/albums/r91/dgmm/galleries1/1529.jpg Quote
Paula Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Cześć Ewa, Madzia i Aga :multi: Cieszkam, że się foty podobują :p Quote
e.v.a Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 paula_z napisał(a):Cześć Ewa, Madzia i Aga :multi: Cieszkam, że się foty podobują :p a my sie cieszymy ze sa foty:multi: :evil_lol: Quote
anastacia Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Witam!!! Axa: Ktoś chce włomy...??:mad: Maksiu: Eeeee.... ja chcę, ja chcę!!!!:cool1: A masz, ile razy Ci mówiłam, że masz się nie oglądac za innymi suniami??:angryy: Axa: Jeszcze...??:lol: Axa: buziaczki:Rose: Axa: A teraz na łopatki draniu....:p Maksiu: O moja Pani przepraszam, WYBACZ, już nigdy więcej!!!:modla: Axa: jeszcze coś nietak??:razz: Maksio: Eeee no ja się tak nie dam:eviltong: Axia: Czyżby....:2gunfire: Maksio: Ach te kobiety... w nogi....:evil_lol: Quote
bonita Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Bosh :crazyeye:, jak tu zafocone:crazyeye:, normalnie gadanie nie mogę odnależć :grin: Jestem w shocku:evil_lol: Witaj Paulu mamciu pięknego Pita Maksia i ciotko :cool3:ślicznej.....:evil_lol: Axy. Quote
Paula Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 [quote name='anastacia']Witam!!! :D Witaj Anastacia :lol: Hehe, świetne opisy do fot :multi: Trafnie to ujęłaś ;) :evil_lol: [quote name='bonita']Bosh :crazyeye:, jak tu zafocone:crazyeye:, normalnie gadanie nie mogę odnależć :grin: Jestem w shocku:evil_lol: Witaj Paulu mamciu pięknego Pita Maksia i ciotko :cool3:ślicznej.....:evil_lol: Axy. :evil_lol: Witaj Kasiulu, mamciu pięknych faflunek i :hmmmm: siostro prześlicznego fafluna :razz: :evil_lol: Quote
BeaC Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='paula_z'] O cóż ja widzę!!!!!! Maksio jest szczęśliwym posiadacxzem ugumlanej piłku..........skąd ja to znam....Luś najbardziej na świecie lubi ugumlane piłeczki:cool3::cool3::cool3: [quote name='dreamer'] /quote] ......super fot...miodzio .......witam w zafoconej galerii pieknego maksia i jegu ulubionaj przyjaciółki axy.........tutaj ZAWSZE śą do pooglądania zdjęcia:multi: Quote
dreamer Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 dzień dobry! dzięki; też się cieszę, że foteczki sie podobają; troche z poprzedniej niedzieli ~*~ Quote
Recommended Posts