Paula Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 evaxon napisał(a):łee to nie jestes rasowy dres....bo kazdy rasowy dres ma zapas dersow na caly tydzien :evil_lol: A ja mam tylko dwa dresy :shake: Nie jestem rasowa :placz: :evil_lol: madzia i medor napisał(a):A skund Ty wiesz:razz: :diabloti: Bo Ewcia ma 7 par :eviltong: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 paula_z napisał(a):A ja mam tylko dwa dresy :shake: Nie jestem rasowa :placz: :evil_lol: Bo Ewcia ma 7 par :eviltong: :evil_lol: A to wszystko jasne:diabloti: Ja mam 4:diabloti: :razz: Jeszcze trochę i będę rasowa:multi: Quote
e.v.a Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 madzia i medor napisał(a):A skund Ty wiesz:razz: :diabloti: paula_z napisał(a):A ja mam tylko dwa dresy :shake: Nie jestem rasowa :placz: :evil_lol: Bo Ewcia ma 7 par :eviltong: :evil_lol: nie płakaj mama ... nie płakaj :shake: 8 par bo jedne na swieta:evil_lol: madzia i medor napisał(a):A to wszystko jasne:diabloti: Ja mam 4:diabloti: :razz: Jeszcze trochę i będę rasowa:multi: ty nigdy nie bedziesz rasowa:diabloti: :evil_lol: Quote
BeaC Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 .witam............a może powinnam napisać witajcie, bo nie wiem:shake::shake::shake:...........bo Axa to jest dreamer tak??? a maksio pauli??? ....wyjasnijcie mi trochę bo nie wiem:shake::shake::shake::shake: podobuje mi sie ten Maksio.im dłużej go ogladam tym bardziej mnie nachodzi ochota na takiego psa................... Quote
agbar Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 bea dobrze sobie wykombinowalas:) ja tez bym chciala takiego psa..i doga....i bandoga....i wieksza chalupe:razz: Quote
anastacia Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 A ja nie mam żadnego dresa:shake: To dopiero lipa:oops: Quote
Medorowa Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='evaxon']nie płakaj mama ... nie płakaj :shake: 8 par bo jedne na swieta:evil_lol: ty nigdy nie bedziesz rasowa:diabloti: :evil_lol: :obrazic::obrazic::mad: [quote name='anastacia']A ja nie mam żadnego dresa:shake: To dopiero lipa:oops: Toż to wstyd:diabloti: Quote
BeaC Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='dealer']bea dobrze sobie wykombinowalas:) ja tez bym chciala takiego psa..i doga....i bandoga....i wieksza chalupe:razz: problem w tym, ze chałupa już jest.teraz chcę dobrac.......jakiegoś fajnego do zabawy dla Leśki.......i mam wielkie dylematy..............biały bulterier, staford, buldog angielksi, maoże byc mastif, dog de bordeux( czy jak to się pisze)...........i moglabym tak wymieniać wszyskie "mięsisto-paszczekowe" rasy Quote
agbar Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='BeaC']problem w tym, ze chałupa już jest.teraz chcę dobrac.......jakiegoś fajnego do zabawy dla Leśki.......i mam wielkie dylematy..............biały bulterier, staford, buldog angielksi, maoże byc mastif, dog de bordeux( czy jak to się pisze)...........i moglabym tak wymieniać wszyskie "mięsisto-paszczekowe" rasy hihi no to masz problem.... Quote
Vectra Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='BeaC']problem w tym, ze chałupa już jest.teraz chcę dobrac.......jakiegoś fajnego do zabawy dla Leśki.......i mam wielkie dylematy..............biały bulterier, staford, buldog angielksi, maoże byc mastif, dog de bordeux( czy jak to się pisze)...........i moglabym tak wymieniać wszyskie "mięsisto-paszczekowe" rasy to musi być łeścik :cool1: jeśli ma być do zabawy :evil_lol: nooo a tak pozatym jako kompana to może staffika :cool3: to ja sobie popatrze jak taki duet wygląda :diabloti: i będę ci ZAZDROŚCIĆ :oops: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Vectra napisał(a):to musi być łeścik :cool1: jeśli ma być do zabawy :evil_lol: Koniecznie trymowany:diabloti: Quote
Vectra Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 madzia i medor napisał(a):Koniecznie trymowany:diabloti: Luśka se sama wytrymuje :diabloti: Quote
Medorowa Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Vectra napisał(a):Luśka se sama wytrymuje :diabloti: Mówisz:razz: :diabloti: Quote
Vectra Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 madzia i medor napisał(a):Mówisz:razz: :diabloti: jestem tego pewna :diabloti: Quote
Medorowa Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Vectra napisał(a):jestem tego pewna :diabloti: Skoro tak, to Ci wierzę:evil_lol: Quote
PIKA Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Cześc Melduje, ze wszystkie foty obejrzalam :multi: Quote
Paula Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [quote name='evaxon']8 par bo jedne na swieta:evil_lol: :grin: [quote name='BeaC'].witam............a może powinnam napisać witajcie, bo nie wiem:shake::shake::shake:...........bo Axa to jest dreamer tak??? a maksio pauli??? ....wyjasnijcie mi trochę bo nie wiem:shake::shake::shake::shake: Witamy :grins: Aga już odpowiedziała :p W pierwszym poście jest krótkie info :razz: [quote name='dealer']bea dobrze sobie wykombinowalas:) ja tez bym chciala takiego psa..i doga....i bandoga....i wieksza chalupe:razz: Haha :D Ja bym chciała doga argentyńskiego...i bulwe...i staszka i....chałupe tyż :evil_lol: [quote name='anastacia']A ja nie mam żadnego dresa:shake: To dopiero lipa:oops: :shake: :evil_lol: [quote name='madzia i medor']Toż to wstyd:diabloti: I żenada ;) :evil_lol: [quote name='Vectra']Luśka se sama wytrymuje :diabloti: :grin: [quote name='PIKA']Cześc Melduje, ze wszystkie foty obejrzalam :multi: :multi: Cześć Aga :p Quote
bonita Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='BeaC'].witam............a może powinnam napisać witajcie, bo nie wiem:shake::shake::shake:...........bo Axa to jest dreamer tak??? a maksio pauli??? ....wyjasnijcie mi trochę bo nie wiem:shake::shake::shake::shake: podobuje mi sie ten Maksio.im dłużej go ogladam tym bardziej mnie nachodzi ochota na takiego psa................... Nie tylko Tobie się Maksio podobuje:loveu: mnie on zawrócił w głowie:evil_lol: , Pitman z niego psepiękny. Ciotka się napatrzyć nie może :):loveu: Witanko nocną porą! Quote
dreamer Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 dobry wieczór! ~*~ reszta fotek przedświątecznych. Quote
Paula Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 [quote name='bonita']Witanko nocną porą! :loveu: :multi: Witanko bardzo wczesnym rankiem :p i dobranoc :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 ;)2 doopalonki i Paula bez głowy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts