malawaszka Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [quote name='paula_z']Maksiu raz na dobranoc: :bye: :loveu:śliczny w zachodzącym słonku :loveu: Quote
Paula Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Witajcie cioteczki :multi: Dziekujemy za odwiedzinki i pochwałki :loveu: Bylismy na kontroli u wetki, z gardziolkiem duzo lepiej, jeszcze dzis rutino i syropek na noc, no i Maksiu ma nie szalec na dworzu przez 2-3 dni. Ciesze sie, ze nie trzeba antybiotyku dawac Quote
Pysia Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Witaj Paula :multi: Maxiu nie choruj :shake: Nie wolno :mad: Bo ciotka Pysia przyjedzie i Cię wytrymuje :diabloti: Quote
Paula Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Pysia napisał(a):Witaj Paula :multi: Maxiu nie choruj :shake: Nie wolno :mad: Bo ciotka Pysia przyjedzie i Cię wytrymuje :diabloti: Witaj Pysiu :multi: Maksiu juz prawie zdrowy :razz: Nie trzeba trymowac :eviltong: Axa go ciagle trymuje po polikach i faflach :evil_lol: Quote
bonita Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [quote name='paula_z']Witajcie cioteczki :multi: Dziekujemy za odwiedzinki i pochwałki :loveu: Bylismy na kontroli u wetki, z gardziolkiem duzo lepiej, jeszcze dzis rutino i syropek na noc, no i Maksiu ma nie szalec na dworzu przez 2-3 dni. Ciesze sie, ze nie trzeba antybiotyku dawac Witajcie :) Gardziołko już prawie zdrowe:multi: wiedziałam że taki duży pitt z łatwością pokona gardłowego wilusia:loveu: Brawo Maksiu nie dałeś wilusiowi szansy :). Teraz tylko słuchaj pańci i nie goń:cool3: wiem że to będzie bardzo trudne do zrobienia:p . Pozdrowionka. Quote
Paula Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Witaj Bonitko :multi: Dzieki za troske :loveu: Przeczytalam Maksiowi, podziekowal :p Ale chyba nie zrozumial tego o nie ganianiu :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 ...byłam .....jestem.......będę....:evil_lol: Quote
Paula Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']...byłam .....jestem.......będę....:evil_lol: :hmmmm: Siakas czarownica przeleciala na miotle przez naszego blozka ;) :evil_lol: Witaj Alu Quote
Basia&Safi Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 dobrze ze foteczec nie wymiotla hihih bo co ja bym ogladala :( Quote
Paula Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 [quote name='basiulka22tychy']dobrze ze foteczec nie wymiotla hihih bo co ja bym ogladala :( Bo to dobra wiedźminka jest :evil_lol: Czesc Basiu :multi: Quote
e.v.a Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 jak fajnie z z MAxiula lepiej:loveu: niestety nie z Tigruskiem:-( ma straszny katar nie moze oddychac.. nie moze spac .. nic nie moze:-( oddycha przez otwarty pyszczek strasznie sapie i sie meczy na dworze che byc tylko dlatego ze moze w miare oddychac bo jest wiecej powietrza:shake: teraz siedzi przy otwartym oknie i probuje oddychac :-( oo moje biedaczysko Quote
Paula Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Ojej, Ewcia :glaszcze: Moja wnusia biedulka :placz: Jutro na gie po 18 bede, a Ty o ktorej? Quote
e.v.a Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 paula_z napisał(a):Ojej, Ewcia :glaszcze: Moja wnusia biedulka :placz: Jutro na gie po 18 bede, a Ty o ktorej? a ja jestem teraz:evil_lol: Quote
Paula Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 evaxon napisał(a):a ja jestem teraz:evil_lol: No przeca wiem:evil_lol: Jutro mi powiesz, jak sie czula w dzien :eviltong: Quote
e.v.a Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 paula_z napisał(a):No przeca wiem:evil_lol: Jutro mi powiesz, jak sie czula w dzien :eviltong: :crazyeye: skad wiesz:evil_lol: Quote
Paula Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 evaxon napisał(a)::crazyeye: skad wiesz:evil_lol: Intuicja :hmmmm: Instynkt macierzynski :grin: :evil_lol: Dobranoc :bye: Quote
e.v.a Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 paula_z napisał(a):Intuicja :hmmmm: Instynkt macierzynski :grin: :evil_lol: Dobranoc :bye: :grin::grin::grin: branoc :) Quote
Paula Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Hej :multi: Kilka Maksiow z dzisiaj dla przypomnienia ;) Quote
agbar Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='paula_z']Hej :multi: Kilka Maksiow z dzisiaj dla przypomnienia ;) halooo:) jaka fajna zaba:loveu: Quote
e.v.a Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 ale łopata:loveu: :loveu: :loveu: czesc mamuska:multi: Quote
Paula Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 [quote name='dealer']halooo:) jaka fajna zaba:loveu: Heloł :multi: Zaba jest na porzadku dziennym ;) [quote name='evaxon']ale łopata:loveu: :loveu: :loveu: czesc mamuska:multi: Zmeczyl sie biegankiem :lol: Czesc corcia :multi: Quote
Pysia Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='paula_z']Hej :multi: Kilka Maksiow z dzisiaj dla przypomnienia ;) Śliczny Maxiu :loveu: Prawie taki jak ja :evil_lol: Ta ostatnia fotka najbardziej mi sie podoba :loveu: A tak z ciekawosci...Co on zamordował? :-o Quote
Paula Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Pysia napisał(a):Śliczny Maxiu :loveu: Prawie taki jak ja :evil_lol: Ta ostatnia fotka najbardziej mi sie podoba :loveu: A tak z ciekawosci...Co on zamordował? :-o Hehehe :D To byla pilka, troche ja oskubal :razz: Quote
PIKA Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Cześć Paula :multi: Jak tam gardziolko Maxia? bo doczytalam, ze chore, :shake: ale czy juz zdrowe to nie doczytalam :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 paula_z napisał(a):Hehehe :D To byla pilka, troche ja oskubal :razz: Jakaś ta piłka ...martwa :diabloti::evil_lol: Quote
Recommended Posts