Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Paula

2320

• e.v.a

1068

• Alicja

1007

• dreamer

426

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie cioteczki :multi: Dziekujemy za odwiedzinki i pochwałki :loveu:
Bylismy na kontroli u wetki, z gardziolkiem duzo lepiej, jeszcze dzis rutino i syropek na noc, no i Maksiu ma nie szalec na dworzu przez 2-3 dni. Ciesze sie, ze nie trzeba antybiotyku dawac

Posted

Pysia napisał(a):
Witaj Paula :multi:
Maxiu nie choruj :shake: Nie wolno :mad: Bo ciotka Pysia przyjedzie i Cię wytrymuje :diabloti:

Witaj Pysiu :multi:
Maksiu juz prawie zdrowy :razz: Nie trzeba trymowac :eviltong: Axa go ciagle trymuje po polikach i faflach :evil_lol:

Posted

[quote name='paula_z']Witajcie cioteczki :multi: Dziekujemy za odwiedzinki i pochwałki :loveu:
Bylismy na kontroli u wetki, z gardziolkiem duzo lepiej, jeszcze dzis rutino i syropek na noc, no i Maksiu ma nie szalec na dworzu przez 2-3 dni. Ciesze sie, ze nie trzeba antybiotyku dawac

Witajcie :)

Gardziołko już prawie zdrowe:multi: wiedziałam że taki duży pitt z łatwością pokona gardłowego wilusia:loveu: Brawo Maksiu nie dałeś wilusiowi szansy :). Teraz tylko słuchaj pańci i nie goń:cool3: wiem że to będzie bardzo trudne do zrobienia:p .
Pozdrowionka.

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']...byłam .....jestem.......będę....:evil_lol:
:hmmmm: Siakas czarownica przeleciala na miotle przez naszego blozka ;) :evil_lol:

Witaj Alu

Posted

[quote name='basiulka22tychy']dobrze ze foteczec nie wymiotla hihih bo co ja bym ogladala :(
Bo to dobra wiedźminka jest :evil_lol: Czesc Basiu :multi:

Posted

jak fajnie z z MAxiula lepiej:loveu:
niestety nie z Tigruskiem:-( ma straszny katar nie moze oddychac.. nie moze spac .. nic nie moze:-( oddycha przez otwarty pyszczek strasznie sapie i sie meczy na dworze che byc tylko dlatego ze moze w miare oddychac bo jest wiecej powietrza:shake: teraz siedzi przy otwartym oknie i probuje oddychac :-(
oo moje biedaczysko

Posted

[quote name='dealer']halooo:) jaka fajna zaba:loveu:
Heloł :multi: Zaba jest na porzadku dziennym ;)

[quote name='evaxon']ale łopata:loveu: :loveu: :loveu:
czesc mamuska:multi:
Zmeczyl sie biegankiem :lol:
Czesc corcia :multi:

Posted

[quote name='paula_z']Hej :multi: Kilka Maksiow z dzisiaj dla przypomnienia ;)

Śliczny Maxiu :loveu: Prawie taki jak ja :evil_lol: Ta ostatnia fotka najbardziej mi sie podoba :loveu: A tak z ciekawosci...Co on zamordował? :-o

Posted

Pysia napisał(a):
Śliczny Maxiu :loveu: Prawie taki jak ja :evil_lol: Ta ostatnia fotka najbardziej mi sie podoba :loveu: A tak z ciekawosci...Co on zamordował? :-o

Hehehe :D To byla pilka, troche ja oskubal :razz: