BeaC Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 ...se tutaj ponownie wlazłam....................ale fotów...............Maksiu miodziuś i jaki grzeczny w drodze do babci Quote
Paula Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 BeaC napisał(a):...se tutaj ponownie wlazłam....................ale fotów...............Maksiu miodziuś i jaki grzeczny w drodze do babci Czesc Beatko :multi: Dzieki :loveu: bonita napisał(a):Heloł :) Jak tam Maksiu się dziś czuje? Heloł :multi: Troszke lepiej, bylismy na kontroli, jeszcze gardziolko czerwone, ale wstrzymamy sie do jutra z antybiotykiem :cool1: dealer napisał(a):ahoj ahoj! podpisuej liste obecnosci:) Hej hej :multi: A fotki widziala? :mad: ;) evaxon napisał(a):heloł mamuska:cool3: Czesc corcia :loveu: Quote
agbar Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 paula_z napisał(a): Hej hej :multi: A fotki widziala? :mad: ;) widziala, co miala nie wiedziec:razz: ale jak mi tak bedzie kijem przed locami wymachac to nastepnym razem nic nie zobacze:evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 buuuahahahaha no nie mogę jaki obłęd w oczach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bonita Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 To fajnie że z Maksiem choć trzoszkę lepiej :) Witaj Paula :) Quote
Paula Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 dealer napisał(a):widziala, co miala nie wiedziec:razz: ale jak mi tak bedzie kijem przed locami wymachac to nastepnym razem nic nie zobacze:evil_lol: Hahahaha :grin: malawaszka napisał(a):buuuahahahaha no nie mogę jaki obłęd w oczach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bo tam gdzies Maksiu sie czail i chcial zabrac resztki talerka ;) Quote
Paula Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 bonita napisał(a):To fajnie że z Maksiem choć trzoszkę lepiej :) Dzieki ciociu :loveu: Mam nadzieje, ze obejdzie sie bez tego antybiotyku :roll: Quote
e.v.a Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 wspaniale zachowana ostrosc na spodniach :evil_lol: :loveu: mamusiu a mni ejuz gardlo nie boli:multi: ale mam chrypke:shake: ale chrypka jest calkiem sexi:evil_lol: :cool3: :lol: Quote
Paula Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 evaxon napisał(a):wspaniale zachowana ostrosc na spodniach :evil_lol: :loveu: mamusiu a mni ejuz gardlo nie boli:multi: ale mam chrypke:shake: ale chrypka jest calkiem sexi:evil_lol: :cool3: :lol: Czepialskie dziecko :eviltong: W praprababcie sie wdala :shake: ;) Ja tez mam chrypke, ale czy ona sexi, to watpie :evil_lol: Quote
e.v.a Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 paula_z napisał(a):Czepialskie dziecko :eviltong: W praprababcie sie wdala :shake: ;) Ja tez mam chrypke, ale czy ona sexi, to watpie :evil_lol: :lol: co w rodzinie to nie zgnie:evil_lol: Quote
Alicja Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 ;)Paula zajrzyj do Malgosi Zagrajkowej ...tam BEA dawała przepis co podawać na chore gardło pieskom / wiem że chyba Aliofil i flegaminka ....ale czy coś jeszcze nie pamiętam/ Quote
Paula Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Dzieki Alu :loveu: Juz lece :razz: Cholerka, gdzie moja miotla :evil_lol: Quote
agbar Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 potwierdzam swa obecnosc i ze obejrzalam zdjecia dobranocnych psow:) Quote
e.v.a Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 dreamer napisał(a):Axa na dobranoc! :lol: :bye: :grin: tej Axy to malo troszke:lol: :evil_lol: doberek:D Quote
agbar Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 evaxon napisał(a)::grin: tej Axy to malo troszke:lol: :evil_lol: doberek:D przylezie taka jedna i wybrzydza..lepiej malo niz wcale :diabloti: Quote
e.v.a Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 dealer napisał(a):przylezie taka jedna i wybrzydza..lepiej malo niz wcale :diabloti: nie wybrzydzam tylko sie nasmiewam:eviltong: i do ciebie tez zaraz przyjde sie posmiac:eviltong: Quote
agbar Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 evaxon napisał(a):nie wybrzydzam tylko sie nasmiewam:eviltong: i do ciebie tez zaraz przyjde sie posmiac:eviltong: nie tlumacz sie :eviltong: Quote
BeaC Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 malawaszka napisał(a): buuuahahahaha no nie mogę jaki obłęd w oczach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ....................superówskie te oczka.............:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts