e.v.a Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 paula_z napisał(a):To to na moich fotach to mirabelka? Nie znam sie na zielsku :p a cholera wie co to to na twoich fotkach:grin: zauwazylam ze teraz kwitna mirabelki i rajskie jabłuszka :razz: wiec moze to qtoras z tych roslino drzewek:evil_lol: Quote
Paula Posted April 2, 2007 Author Posted April 2, 2007 Hej :cool1: Co sie dzieje z dogo :angryy: Albo nie ma, albo busy, albo muli tragicznie :shake: :placz: Quote
Pysia Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Następny odech kaczuchy czyli powród dogomanii :diabloti: Witaj Paula :multi: Quote
malawaszka Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 haloo nadrobiłam :p Maxiu ma codnie umiesnione udka ahhhh do schrupania :loveu: Quote
Paula Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Witaj Pysiu, corciu, Ago i Weszko i reszta :cool3: Dogo w koncu dziala :multi: Mam nadzieje, ze skonczyli naprawiac :cool1: Choc nie widze, co popsuli ;) Quote
Alicja Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 :crazyeye:co tak cicho ..przecie dogo działa;) Quote
Paula Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:co tak cicho ..przecie dogo działa;) Nikt nas nie kocha i nie odwiedza :placz: Chyba sie wytrymuje i wezme urlop :roll: Albo nie, zaczne sie lansowac :evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 paula_z napisał(a):Nikt nas nie kocha i nie odwiedza :placz: Chyba sie wytrymuje i wezme urlop :roll: Albo nie, zaczne sie lansowac :evil_lol: mamuska my jestesmy tak zajebiste ze nie musimy sie lansowac:cool1: :cool1: :cool1: Quote
Paula Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 evaxon napisał(a):mamuska my jestesmy tak zajebiste ze nie musimy sie lansowac:cool1: :cool1: :cool1: :D Kocham Cie misiu :lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol: Quote
e.v.a Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 paula_z napisał(a)::D Kocham Cie misiu :lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol: dzisiaj mnie wszystcy kochaja:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: Quote
Paula Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 evaxon napisał(a):dzisiaj mnie wszystcy kochaja:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: Ja Cie zawsze, dziecko, kocham, nawet jak marudzisz albo jestes zlosliwa :evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 paula_z napisał(a):Ja Cie zawsze, dziecko, kocham, nawet jak marudzisz albo jestes zlosliwa :evil_lol: ooo co to to to nie ja nigdy nie marudze :shake: tymbardziej nigdy nie jestem złosliwa:shake: :evil_lol: Quote
Paula Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 evaxon napisał(a):ja nigdy nie marudze :shake: tymbardziej nigdy nie jestem złosliwa:shake: :evil_lol: Tak, tak :multi: Moja corcia ideal :loveu: Po mamusi :p Quote
bonita Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Dobrywieczór :) Co robicie w tak piękny wiosenny wieczór ?:evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 paula_z napisał(a):Tak, tak :multi: Moja corcia ideal :loveu: Po mamusi :p :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ach mamuska jakie my wspaniałe jestesmy:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Paula Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='bonita']Dobrywieczór :) Co robicie w tak piękny wiosenny wieczór ?:evil_lol: Dobry ciocia :multi: Integrujemy sie ogolnopolsko :p Quote
agbar Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 juhuuuu:) to ja:) sie tez integruje....ogolnopolsko.... Quote
bonita Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Ale Dealer skacze po tych blogach:crazyeye: , jak Ona to robi normalnie wszędzie jest:evil_lol: ja KKKurde nie nadążam:evil_lol: Quote
Paula Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 dealer napisał(a):juhuuuu:) to ja:) sie tez integruje....ogolnopolsko.... To moze o Wawke tez zahaczysz w te swieta? :razz: Quote
Recommended Posts