agbar Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 lo ja cie! ile fotow:multi: dzien dobry paniom i panom:) Quote
anastacia Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Wyyyyyyyyyyyyyyyypasione fotki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Słodziutkie mordki :crazyeye: Quote
e.v.a Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 berek mamusia:multi: berek dreamer:multi: berek Axa:multi: berek Maxio:multi: berek Ewusia:loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: Quote
Pysia Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Będę oryginalna i powiem że tyle fotków iż dostałamm oczopląsu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Axa i Max jak zwykle uroczy :loveu: Quote
BeaC Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='malawaszka']:loveu:śliczny w zachodzącym słonku :loveu: i mnie się strasznie podobuje Quote
Paula Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 [quote name='dealer']dzien dobry paniom i panom:) Dobry wieczor :cool3: Ty juz pewnie w drodze :cool1: [quote name='anastacia']Wyyyyyyyyyyyyyyyypasione fotki :loveu: :loveu: Słodziutkie mordki :crazyeye: Dzieki :lol: Witaj :p [quote name='evaxon']berek mamusia:multi: berek dreamer:multi: berek Axa:multi: berek Maxio:multi: berek Ewusia:loveu: :evil_lol: :grin: Czesc corcia :loveu: [quote name='bonita']Cienie są świetne :grin: Dobry :) Hehe :D Axy najfajniejszy ;) Dobry ciocia :loveu: [quote name='Pysia']Będę oryginalna i powiem że tyle fotków iż dostałamm oczopląsu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Axa i Max jak zwykle uroczy :loveu: Bo za szybko ogladasz :evil_lol: ;) Dzieki Pysiu :loveu: [quote name='BeaC']i mnie się strasznie podobuje Tobie rowniez dzieki i witanko :loveu: :multi: Quote
Alicja Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 :multi::multi::multi:dotarłam i do Maxia i Axy:loveu: witajcie dziewczyny:multi: Quote
malawaszka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 czesc leniwa Paulo ktorej sie nie chce wstawiac fot i i musi to robic siostra :evil_lol: Quote
Pysia Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 paula_z napisał(a): Bo za szybko ogladasz :evil_lol: ;) Dzieki Pysiu :loveu: Myślisz że jak zwolnie to zdąrzę przebiec przez wszystkie galerie? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bonita Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Cześć Paula, tu ciocia :) Pozdrów od cioci Maksia :) Quote
e.v.a Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 dziendobry mamuska:multi: a ty wiesz ze ja jutro znowu w warszawce bede:evil_lol: Quote
clockwork Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 no i jestem :diabloti: przeleciałam galere po troszku- nic z tego nie wiem.... musiałabym nadrobic wszysstko :shake: wiem tylko że .... że.... :hmmmm: że.... że nic nie wiem...:cool1: masz psa?? :???: jak tak to jakiego?? :eviltong: aaaa... i piękne foty!!! i jakie odstępy :crazyeye:, nie tak jak u...:siara:. niektórych :diabloti: Quote
Alicja Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='clockwork']no i jestem :diabloti: przeleciałam galere po troszku- nic z tego nie wiem.... musiałabym nadrobic wszysstko :shake: wiem tylko że .... że.... :hmmmm: że.... że nic nie wiem...:cool1: masz psa?? :???: jak tak to jakiego?? :eviltong:.....weź no nie poznałaś ze to farbowane , nietrymowane łeściki;) aaaa... i piękne foty!!! i jakie odstępy :crazyeye:, nie tak jak u...:siara:. niektórych :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cześć Paula ...jak tam zasmarkany Maxiol;) Quote
Paula Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [quote name='malawaszka']czesc leniwa Paulo ktorej sie nie chce wstawiac fot i i musi to robic siostra :evil_lol: Czesc niewinna dziewico Waszko, co sie zagubila we wlasnym blogasku :evil_lol: [quote name='Pysia']Myślisz że jak zwolnie to zdąrzę przebiec przez wszystkie galerie? :evil_lol: No wiesz, Ptysku, albo ilosc albo jakosc ;) :evil_lol: [quote name='bonita']Cześć Paula, tu ciocia Pozdrów od cioci Maksia Czesc ciociu Bonitko :multi: Maksiu pozdrowiony :lol: Dziekowac :loveu: [quote name='evaxon']dziendobry mamuska a ty wiesz ze ja jutro znowu w warszawce bede:evil_lol: Czesc corcia :multi: I pewnie znowu nie odwiedzisz matki :placz: [quote name='clockwork']no i jestem :diabloti: przeleciałam galere po troszku- nic z tego nie wiem.... musiałabym nadrobic wszysstko wiem tylko że .... że.... że.... że nic nie wiem... masz psa?? jak tak to jakiego?? :eviltong: aaaa... i piękne foty!!! i jakie odstępy, nie tak jak u...:siara:. niektórych :diabloti: Ave Klockowa :multi: Wy to sie, z Ala, w ogole nie znacie na rasach :shake: Przeciez to jest yorczek :evil_lol: Wytrymowalam go, ale nie chce mi sie fot wstawiac :eviltong: :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cześć Paula ...jak tam zasmarkany Maxiol;) Czesc Alu :multi: Chyba bilobil sie skonczyl :eviltong: ;) Tigra corci mojej byla zasmarkana, a Maksiu mial chore gardziolko ;) Ale i tak dziekujemy za troske :loveu: Maksiu juz zdrowy :p Quote
e.v.a Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 paula_z napisał(a): Czesc Alu :multi: Chyba bilobil sie skonczyl :eviltong: ;) Tigra corci mojej byla zasmarkana, a Maksiu mial chore gardziolko ;) Ale i tak dziekujemy za troske :loveu: Maksiu juz zdrowy :p a Tihra nadal smarka:evil_lol: :evil_lol: mama nie plakaj :shake: Quote
Paula Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 evaxon napisał(a):a Tihra nadal smarka:evil_lol: :evil_lol: mama nie plakaj :shake: Przeca wiem :eviltong: Mirabelka kwitnie :evil_lol: Nie będe, jak mnie odwiedzisz :cool3: Quote
Alicja Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 :multi:supeł ze Max zdrowy ...ja to zawsze gardziołko z chorym nochem wiązę;) Quote
anastacia Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='paula_z']Filmik z dzisiejszego spacerku :cool3: Superancki filmik :lol: fajnie się bawią patyczkiem...:cool3: Quote
bonita Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Wesołego królika co po stole bryka, spokoju świętego i czasu wolnego, życia zabawnego w jaja bogatego i w ogóle wszystkiego kurcze najlepszego! Życzy ciocia z Bonkiem, Merolem i Dikolem :) Ja tak szybciej te życzenia sładam, bo na ostatnie święta net mi odcieli i nikomu nie złożyłam:p Quote
Recommended Posts