Paula Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::multi: supeł ze Max zdrowy ...ja to zawsze gardziołko z chorym nochem wiązę ;) Aaaha :lol: Na szczęście z nosa mu nie ciekło i nie kaszlał, tylko czerwone miał to gardło i było widać, że go bolało :cool1: anastacia napisał(a):Superancki filmik fajnie się bawią patyczkiem... Dzieki :multi: bonita napisał(a):Wesołego królika co po stole bryka, spokoju świętego i czasu wolnego, życia zabawnego w jaja bogatego i w ogóle wszystkiego kurcze najlepszego! Życzy ciocia z Bonkiem, Merolem i Dikolem Dzięki ciociu :loveu: i wzajemnie :cool3: Wracam do pracy, zanim szef wróci :roll: Będe wieczorkiem :bye: Quote
maartucha Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Wielkanoc pachnie wiosna... to pora tak radosna, pelna pisanek kolorowych i prezentow zajaczkowych. Na stole bazie i cukrowy baranek i mnostwo wody w dyngusowy poranek. Zyczy: Martussia i Toficzek Quote
anastacia Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Wszystkiego najlepszego w dniach Świąt Wielkanocnych. Smacznych i kolorowych jajek, a dla pupilków smacznego kuraka:p Quote
Alicja Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 :multi:hey Paula ....jak tam ...jajka pomalowane;) Quote
Paula Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Dzięki za życzonka i wzajemnie :lol: [quote name='clockwork'] wesołych... nie bendem sie rozpisywać :p :cool2: [quote name='Alicjarydzewska']:multi:hey Paula ....jak tam ...jajka pomalowane;) Hej Ala :multi: Nie pomalowane, nie ma kto malować ;) Siostrzenica wyrośnięta, a innych dzieci na szczęście nie ma w rodzinie :evil_lol: [quote name='evaxon']witanko mamuska:multi: Witka córka :multi: [quote name='PIKA']Cześc :multi: Cześć Aga :multi: Dopiero wróciłam, padam na ryjek :mdleje: Znaczy wróciłam już wcześniej, ale poszłam z psem na spacerek, zjadłam obiadek, potem do arkadii na zakupki, i po powrocie znowu spacerek :p Maksiu się ganiał ze spanielkiem - samcem :multi: Quote
e.v.a Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='paula_z'] Dopiero wróciłam, padam na ryjek :mdleje: Znaczy wróciłam już wcześniej, ale poszłam z psem na spacerek, zjadłam obiadek, potem do arkadii na zakupki, i po powrocie znowu spacerek :p Maksiu się ganiał ze spanielkiem - samcem :multi: po prezencik na zajaczka dla Ewusi córusi:loveu: ??:evil_lol: ja pomimo ze mniej zabiegany dzien mialam jak wrocilam z wawy to tez padlam :shake: Quote
Paula Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [quote name='evaxon']po prezencik na zajaczka dla Ewusi córusi:loveu: ??:evil_lol: :hmmmm: :siara: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 paula_z napisał(a)::hmmmm: :siara: :evil_lol: :laugh2_2:jeja jeja:Cool!: niespodzianka :sweetCyb:bedzie niespodzianka:sweetCyb: Quote
Paula Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 evaxon napisał(a)::laugh2_2:jeja jeja:Cool!: niespodzianka :sweetCyb:bedzie niespodzianka:sweetCyb: To kiedy wpadniesz po niespodziewajkę? :cool3: Quote
e.v.a Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 paula_z napisał(a):To kiedy wpadniesz po niespodziewajkę? :cool3: ale przecie to zajaczek przynosi niespodziewajki :p :p :p :evil_lol: Quote
Paula Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 evaxon napisał(a):ale przecie to zajaczek przynosi niespodziewajki :p :p :p :evil_lol: :hmmmm: Ciekawe kiedy doskika do Pabianic :evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 paula_z napisał(a)::hmmmm: Ciekawe kiedy doskika do Pabianic :evil_lol: :mad: :mad: :mad: :mad: mam nadzieje ze wkrotce:mad: :mad: :mad: :mad: Quote
Paula Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Karteczka dla odwiedzających nas, kochanych cioteczek :loveu: oczywiście kartkę zrobiła dreamer Quote
dbsst Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 iii jaka fajna Życzeniowa :multi: :multi: :multi: Quote
Alicja Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 ;)jakie zajefajne króliczki masz w koszyczku:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witajcie dziewczyny:multi: Quote
jo-jo Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Paulina Zdrowych, radosnych Świąt Wielkiej Nocy, suto zastawionych stołów, dużo wody w poniedziałek, bogatego zająca i jak najmilszych spotkań w gronie przyjaciół i rodziny Quote
Paula Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 [quote name='dbsst']iii jaka fajna Życzeniowa :multi: :multi: :multi: Mamcia :multi: Dziękować :loveu: [quote name='anastacia']Wyyyypasiona karteczka:loveu: Dzięki, dzięki :multi: [quote name='Alicjarydzewska'];)jakie zajefajne króliczki masz w koszyczku:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witajcie dziewczyny:multi: Prawda :p Witaj Alu :multi: [quote name='Patka']świetna kartka ale sie usmiałam :razz: Witaj Patka :loveu: Cieszkam :multi: [quote name='bonita']Śjjjuper kartencja :loveu: Cześć ciocia :multi: Dziękujemy :loveu: [quote name='jo-jo']Paulina Zdrowych, radosnych Świąt Wielkiej Nocy, suto zastawionych stołów, dużo wody w poniedziałek, bogatego zająca i jak najmilszych spotkań w gronie przyjaciół i rodziny Witaj Klaudia :multi: Dziękujemy i wzajemnie :loveu: Quote
e.v.a Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='paula_z']Karteczka dla odwiedzających nas, kochanych cioteczek :loveu: oczywiście kartkę zrobiła dreamer :evil_lol: co dwie głowy to nie jedna:evil_lol: extra karteczka:multi: mamuska wesolych kurczaczkow dla ciebie :loveu: Quote
Recommended Posts