caroolcia Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Wow - batman, albo raczej batdog??? Fota niemożliwa Quote
tygra Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 no dobrze trochę zaległości odrobiłąm fajowe foteczki i duuużo - ale się napatrzyłam to jest rewelacyjne dumny coś tam jest Pancia Quote
agbar Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 jakie duzo??? te nedzne pare fotek? phi....:evil_lol: Quote
Czoko Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Paula odwiedzam Was regularnie odkąd się poznałyśmy osobiście tylko ukradkiem, zdjęcia podziwiam, już odkryłam kto to jest Axa. Mamy sporo problemów i odzywam się głównie a galerii Chocuni bo tam czytam różne porady. Quote
Paula Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Niedawno wrocilismy ze spacerku z biegankiem z pileczka :multi: Pies zmeczony i szczesliwy, ja zmeczona i glodna ;) [quote name='dealer']halo halo ja tu bylam, bym zdjecia jakie obejrzala..... Nie mam fajnych fotek, jak wracam z pracy to juz jest kiepskie swiatlo i mi za ciemne wychodza :roll: Jak dopisze pogoda, to w weekend porobie nowe foteczki. Moze dreamer cos wrzuci :cool3: [quote name='caroolcia'] Wow - batman, albo raczej batdog??? Fota niemożliwa Witam u Maksia i Axy :lol: Hehe :D ale stara fotke odgrzebalas :multi: z zimy '05, robiona zwyklym aparatem i zeskanowana :cool3: [quote name='tygra']no dobrze trochę zaległości odrobiłąm fajowe foteczki i duuużo - ale się napatrzyłam Czesc Tygra :multi: Dzieki :loveu: [quote name='dealer']jakie duzo??? te nedzne pare fotek? phi....:evil_lol: :evil_lol: Witaj Aga :multi: [quote name='Czoko']Paula odwiedzam Was regularnie odkąd się poznałyśmy osobiście tylko ukradkiem, zdjęcia podziwiam, już odkryłam kto to jest Axa. Mamy sporo problemów i odzywam się głównie a galerii Chocuni bo tam czytam różne porady. Czesc Ewa :multi: Ja rowniez do Was czasem zagladam, ale sie nie odzywam :oops: Zycze zdrowka Czekoladce i uporania sie ze wszystkimi problemami :kciuki: [quote name='evaxon']czesc mamuska:multi: Czesc coruś :multi: [quote name='PIKA']cześc Paula :multi: Czesc Aga :multi: Quote
Pysia Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Witaj Paula :) Zasypiam przed kompem :crazyeye: To słońce mi dzisiaj wzrok wykończyło ;) Quote
dreamer Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='paula_z']Moze dreamer cos wrzuci :cool3: :cool3: ~*~ kilka foteczek. niektóre niezbyt wyraźne niestety; jak jeden pies wychodzi wyraźnie to drugi się rozmazuje :roll: Axa najczęściej, za szybka dla aparatu dziewczynka :evil_lol: hahaha ~*~ Quote
Paula Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 [quote name='Pysia']Witaj Paula :) Zasypiam przed kompem :crazyeye: To słońce mi dzisiaj wzrok wykończyło ;) :D Czesc Pysiu [quote name='dreamer']:cool3:kilka foteczek :multi: :loveu: Quote
bonita Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Przyszłam się przywitać :) i po zaglądać co się dzieje u Was:cool3: Quote
Pysia Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Paula specjalnie dla Ciebie opisałam w skrócie moją dzisiejszą jazde :diabloti: U mnie oczywiście :eviltong: Quote
Paula Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 [quote name='bonita']Przyszłam się przywitać :) i po zaglądać co się dzieje u Was:cool3: Witaj :multi: U nas jak zwykle, cisza, spokoj ;) [quote name='Pysia']Paula specjalnie dla Ciebie opisałam w skrócie moją dzisiejszą jazde :diabloti: U mnie oczywiście :eviltong: Lece czytac :scared: Quote
dreamer Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 trochę Axy na dobranoc! Axa - najsilniejsza suczka świata - wyrwała drzewko z korzeniami :D ;-) Quote
dreamer Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 ~*~ nasze szczurki ZimZum Pago Anton Albert wszystkie szczurki to dziewczynki, tylko moja córka dała im męskie imiona, hehehee Quote
Paula Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Axunia i szurki :loveu: Dobranoc :bye: Quote
agbar Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 helol:) dobra przyznam sie ..nie lubieje szczurkow wiec nie bede ci tu sciemniac jakie ci to one nie sa piekne cudne i wspaniale:) ale Axa tzn oko super:) Quote
bonita Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Patrz Paula jakiego Maksia znalazłam ( na mojej ulubionej stronce od Behemotka) trza by go było tylko przemalować na Maksiowy kolorek:evil_lol: Quote
Paula Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 [quote name='evaxon']doberek :D Dobry Wieczorek :lol: [quote name='dealer']helol:) dobra przyznam sie ..nie lubieje szczurkow wiec nie bede ci tu sciemniac jakie ci to one nie sa piekne cudne i wspaniale:) ale Axa tzn oko super:) Heloł :multi: Hehe :D Ja polubilam te szczurzyczki :cool3: [quote name='bonita']Patrz Paula jakiego Maksia znalazłam ( na mojej ulubionej stronce od Behemotka) trza by go było tylko przemalować na Maksiowy kolorek:evil_lol: Hehe :lol: Jaki fajny astman Dzieki ciocia :multi: Quote
Alicja Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 :multi::multi::multi:cześć dziewczyny ale fajna Axa:loveu: Quote
Paula Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Czesc Alutka Wrocila wlasnie od sis z mniodzika, w oczach i palcach mi sie jakos dziwnie plącze ;) Ide spac :bye: Quote
e.v.a Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 mamuska ty tyle nie pij bo ci kiedy Max nie pozna jak bedziesz wracac w nocy do domu:evil_lol: Quote
Paula Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Pozna, nie boj corcia :p Przyzwyczajony jest ;) Byl ze mna :lol: Quote
dbsst Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 dreamer napisał(a):trochę Axy na dobranoc! NO WYMIĘKAM :loveu: :loveu: czesc Dziewczynki i chłopaku :evil_lol: Quote
Recommended Posts