Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Paula

2320

• e.v.a

1068

• Alicja

1007

• dreamer

426

Top Posters In This Topic

Posted

Paula odwiedzam Was regularnie odkąd się poznałyśmy osobiście tylko ukradkiem, zdjęcia podziwiam, już odkryłam kto to jest Axa. Mamy sporo problemów i odzywam się głównie a galerii Chocuni bo tam czytam różne porady.

Posted

Niedawno wrocilismy ze spacerku z biegankiem z pileczka :multi: Pies zmeczony i szczesliwy, ja zmeczona i glodna ;)

[quote name='dealer']halo halo ja tu bylam, bym zdjecia jakie obejrzala.....
Nie mam fajnych fotek, jak wracam z pracy to juz jest kiepskie swiatlo i mi za ciemne wychodza :roll: Jak dopisze pogoda, to w weekend porobie nowe foteczki. Moze dreamer cos wrzuci :cool3:

[quote name='caroolcia']

Wow - batman, albo raczej batdog??? Fota niemożliwa
Witam u Maksia i Axy :lol: Hehe :D ale stara fotke odgrzebalas :multi: z zimy '05, robiona zwyklym aparatem i zeskanowana :cool3:

[quote name='tygra']no dobrze trochę zaległości odrobiłąm
fajowe foteczki i duuużo - ale się napatrzyłam

Czesc Tygra :multi: Dzieki :loveu:

[quote name='dealer']jakie duzo??? te nedzne pare fotek? phi....:evil_lol:
:evil_lol: Witaj Aga :multi:

[quote name='Czoko']Paula odwiedzam Was regularnie odkąd się poznałyśmy osobiście tylko ukradkiem, zdjęcia podziwiam, już odkryłam kto to jest Axa. Mamy sporo problemów i odzywam się głównie a galerii Chocuni bo tam czytam różne porady.
Czesc Ewa :multi: Ja rowniez do Was czasem zagladam, ale sie nie odzywam :oops: Zycze zdrowka Czekoladce i uporania sie ze wszystkimi problemami :kciuki:

[quote name='evaxon']czesc mamuska:multi:
Czesc coruś :multi:

[quote name='PIKA']cześc Paula :multi:
Czesc Aga :multi:

Posted

[quote name='paula_z']Moze dreamer cos wrzuci :cool3:
:cool3:

~*~

kilka foteczek. niektóre niezbyt wyraźne niestety; jak jeden pies wychodzi wyraźnie to drugi się rozmazuje :roll: Axa najczęściej, za szybka dla aparatu dziewczynka :evil_lol: hahaha

~*~

Posted

[quote name='Pysia']Witaj Paula :) Zasypiam przed kompem :crazyeye: To słońce mi dzisiaj wzrok wykończyło ;)
:D Czesc Pysiu

[quote name='dreamer']:cool3:kilka foteczek
:multi: :loveu:

Posted

[quote name='bonita']Przyszłam się przywitać :) i po zaglądać co się dzieje u Was:cool3:
Witaj :multi: U nas jak zwykle, cisza, spokoj ;)

[quote name='Pysia']Paula specjalnie dla Ciebie opisałam w skrócie moją dzisiejszą jazde :diabloti: U mnie oczywiście :eviltong:
Lece czytac :scared:

Posted

helol:) dobra przyznam sie ..nie lubieje szczurkow wiec nie bede ci tu sciemniac jakie ci to one nie sa piekne cudne i wspaniale:) ale Axa tzn oko super:)

Posted

[quote name='evaxon']doberek :D
Dobry Wieczorek :lol:

[quote name='dealer']helol:) dobra przyznam sie ..nie lubieje szczurkow wiec nie bede ci tu sciemniac jakie ci to one nie sa piekne cudne i wspaniale:) ale Axa tzn oko super:)
Heloł :multi: Hehe :D Ja polubilam te szczurzyczki :cool3:

[quote name='bonita']Patrz Paula jakiego Maksia znalazłam ( na mojej ulubionej stronce od Behemotka) trza by go było tylko przemalować na Maksiowy kolorek:evil_lol:
Hehe :lol: Jaki fajny astman Dzieki ciocia :multi: