e.v.a Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 paula_z napisał(a):Jak jest malo ludzi i mamy miejsce za szybką, to mu zdejmuje :p Sliczny banerek, corcia :cool3: achaaaaa:D ach dziekuje dziekuje :evil_lol: Quote
jo-jo Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 paula_z napisał(a): Żaba :loveu: Witajcie :multi: Quote
Paula Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 dealer napisał(a):bo to nie wilk tylko slimak:evil_lol: Hehehe :D Najbardziej slimaka przypomina, jak go wolam, a on ma to w zadku :mad: Albo jak musi zejsc z lozka ;) Alicjarydzewska napisał(a)::loveu:ale pysiuniek słodki ....podrózniczek Zdaza mu sie podrozniczkowac ;) bonita napisał(a):Heloł Paula ! ciocia Bonita zwana przez Behemot Dodzią wpadła :) Heloł ciociu Bonitko Kasiu evaxon napisał(a):achaaaaa:D ach dziekuje dziekuje :evil_lol: Nie ma za co :p jo-jo napisał(a):Żaba :loveu: Witajcie :multi: Albo dywanik krotkowlosy ;) Witaj Klaudia :multi: Quote
dreamer Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 kilka foteczek z sobotniego spacerku :grins: Quote
dreamer Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 dobranoc ...albo raczej... dzien dobry :grins: Quote
e.v.a Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 dreamer napisał(a): dobranoc ...albo raczej... dzien dobry :grins: :grin: ta to m aniezla pore wstawiania fotek:grin: super wisenno zielone foteczki:loveu: Quote
Kati Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Kobieta mnie gryzie :( :evil_lol: Świetne fotki :) Quote
Paula Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 evaxon napisał(a):super wisenno zielone foteczki:loveu: Kati napisał(a):Świetne fotki :) Dzięki dziewczęta :loveu: Czesc :lol: Quote
Paula Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Czesc corus :loveu: Twoj braciszek ma chore gardziolko :placz: Quote
bonita Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 paula_z napisał(a):Czesc corus :loveu: Twoj braciszek ma chore gardziolko :placz: Biedulek:shake: , a widzisz Paula jak Wam pokazywał co go boli:evil_lol: Maksiu zdrowiej szybko, bo mamusia nerwowa. ( ciotka też nie lubi jak pies chory:shake: ) Quote
Paula Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Hehe :D Dzieki ciociu :loveu: Temperaturki nie ma, ale migdalki powiekszone :shake: przelyka co jakis czas, widocznie go tam drapie :-( Az se zwymiotowal od tego :roll: Bylismy u wetki, nie chce mu narazie dawac antybiotyku, moze samo przejdzie, na noc dam mu rutino i wapno w syropku daje. Quote
e.v.a Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 paula_z napisał(a):Czesc corus :loveu: Twoj braciszek ma chore gardziolko :placz: :placz: biedny barciszek:placz: mnie tez gardelko boli:placz: i mam chrypke:placz: i raz na jakis czas kaszelkuje sobie:placz: Quote
Paula Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 evaxon napisał(a)::placz: biedny barciszek:placz: mnie tez gardelko boli:placz: i mam chrypke:placz: i raz na jakis czas kaszelkuje sobie:placz: No biedny, meczy go troche to gardziolko :-( Wez rutinoscorbin :cool3: Quote
e.v.a Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 paula_z napisał(a):No biedny, meczy go troche to gardziolko :-( Wez rutinoscorbin :cool3: wezme wezme:evil_lol: Quote
Rinuś Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 hejka:) witamy po raz 1 :D i mam nadzieje ze nie ostatni :) sliczne fotki :) Maksiu jest super:loveu::loveu::loveu:Axa zreszta tez:loveu::loveu: Quote
Paula Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Rinuś napisał(a):hejka:) witamy po raz 1 :D i mam nadzieje ze nie ostatni :) sliczne fotki :) Maksiu jest super:loveu::loveu::loveu:Axa zreszta tez:loveu::loveu: Witamy :multi: Dzieki :loveu: Quote
dreamer Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 dobry wieczór! dzisiaj wstawiam fotki trochę wcześniej :grins: Quote
dreamer Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 i troche zbyt szybko się poruszającej Axy :lol: Quote
Alicja Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:coś sie dzieckom skurczyła ta czerwona zabaweczka;) Quote
Paula Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:coś sie dzieckom skurczyła ta czerwona zabaweczka;) :D To bylo freesby :cool1: Gumowe, niedobre do rzucania :evil_lol: Nie przezylo Axy ;) Quote
Recommended Posts