bonita Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Mówię cześć i mknę dalej:jumpie: Paula a czym się różni astman od pittmana:cool3: :evil_lol: Quote
Paula Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Czesc Bonitko :lol: Prawie niczym :eviltong: Quote
Pysia Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Witaj Paula :multi: Czym się różni? Chyba pitki są drobniejsze :cool1: Nie mam pojęcia :evil_lol: To Ewa chyba wie ;) Quote
Paula Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Pysia napisał(a):Witaj Paula :multi: Czym się różni? Chyba pitki są drobniejsze :cool1: Nie mam pojęcia :evil_lol: To Ewa chyba wie ;) Czesc Pysiu :multi: Masz racje :razz: Pit - atleta, ast - kulturysta Quote
Paula Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Opowiem Wam moje dzisiejszy popoludnie (to pisze Maksiu :lol: ) Bylismy na spacerku Przyszla tez Axa Potem odprowadzila nas na przystanek Czekamy na autobus do babci Nadal czekamy... Quote
Paula Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Jedziemy Nadal jedziemy... Slonce mnie razi w oczy O, pies tam idzie Mama, dlugo jeszcze? Quote
bonita Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 paula_z napisał(a):Czesc Pysiu :multi: Masz racje :razz: Pit - atleta, ast - kulturysta A ja myślę że astman ma wzorzec i taki musi być i tyle, a pitt może być atletą, albo kulturystą, moze mieć red nosek i full wypasik:evil_lol: Quote
Paula Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Musze obwachac podworko u babci Znalazlem patyczek Quote
bonita Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Dziewczyny za nim szaleją :loveu: Ja też szaleje za Maksiem :loveu: i nie słodzę wcalę, to najkraśniejszy pittman jakiego widziały moje oczęta :) A ten kolor.....:loveu: Quote
Paula Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Posepie troche Nic nie dala Foch Nudno tu u babci Przyszla prababcia Poglaskala troche Poogladalismy tv Quote
Pysia Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Już sobie upatrzyłam noge w tym autobusie a ta wysiadła.... Babo spuść mnie w końcu z tej smyczy... Fiu fiu tam taka laska idzie a ja na uwięzi :cool1: Chociaż się pokażę w męskiej postawie:cool3: Czuję jakiegoś wypłosza ... Dawaj dalej ;) Quote
Paula Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Wynudzilem sie jak mops Wracamy do domku A teraz musze wyciagnac mame na spacerek :bye: Quote
Paula Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 bonita napisał(a):Ja też szaleje za Maksiem :loveu: i nie słodzę wcalę, to najkraśniejszy pittman jakiego widziały moje oczęta :) A ten kolor.....:loveu: Dziekowac :loveu: Pysiu :loveu: Hehe :D Fajne komenty :multi: Pysia napisał(a):Chociaż się pokażę w męskiej postawie:cool3: O, dokladnie, jak tylko wchodzimy w "osiedle" tych domkow u tesciowej, Maksiu od razu sie prezy i jezyka robi i czeka az sie pokaza pieski za plotami :roll: Ide na spacerek, a potem na piwko :p Quote
e.v.a Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 mamuska.. a ty tak bez kaganca z nim w autobusie jezdzisz??:razz: Quote
Basia&Safi Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 jeeeeeeee ile foci Maxia :):):):) świetnie wyglada na fotkach z babcia heheh :):):) kochana mordeczka :):):) ja sobie nie wyobrazam mojej babci z amstafem :D:D:D Quote
agbar Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 tak sobie moja babcie panikare wlasnie wyobrazilam i poplulam monitor... Max jest the best:) Quote
Paula Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 evaxon napisał(a):mamuska.. a ty tak bez kaganca z nim w autobusie jezdzisz??:razz: Jak jest malo ludzi i mamy miejsce za szybką, to mu zdejmuje :p Sliczny banerek, corcia :cool3: basiulka22tychy napisał(a):jeeeeeeee ile foci Maxia :):):):) świetnie wyglada na fotkach z babcia heheh :):):) kochana mordeczka :):):) ja sobie nie wyobrazam mojej babci z amstafem :D:D:D dealer napisał(a):tak sobie moja babcie panikare wlasnie wyobrazilam i poplulam monitor... Max jest the best:) Dzieki :loveu: Teściówka i jej mama uwielbiaja Maksia, znaja go od szczeniaczka :lol: Moja jedna babcia sie go boi, ale nie panikuje ;) Quote
PIKA Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 No prosze Maxiu nie zjadl babci, żadnej :evil_lol: Quote
Paula Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 PIKA napisał(a):No prosze Maxiu nie zjadl babci, żadnej :evil_lol: Bo to nie wilk ;) Ale za to wyslimtal po uszach :p Quote
agbar Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 paula_z napisał(a):Bo to nie wilk ;) Ale za to wyslimtal po uszach :p bo to nie wilk tylko slimak:evil_lol: Quote
Alicja Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 :loveu:ale pysiuniek słodki ....podrózniczek Quote
bonita Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Heloł Paula ! ciocia Bonita zwana przez Behemot Dodzią wpadła :) Quote
Recommended Posts