bonita Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Jestem :D, przyszłam przypomnieć sobie Maksia :loveu: Quote
dreamer Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 dobry wieczór! ~*~ :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ~*~ i jakieś takie roślinki ^to to wyszło przypadkiem, na fotce miała być ta młoda szyszeczka co ją tam niewyraźnie widać z tyłu :lol: Quote
Pysia Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='dreamer']dobry wieczór! ~*~ :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ~*~ i jakieś takie roślinki ^to to wyszło przypadkiem, na fotce miała być ta młoda szyszeczka co ją tam niewyraźnie widać z tyłu :lol: I Axe mamy :multi: I roślinki :multi::multi: Chyba zemdleje ze szczęścia ....:multi::multi::multi: Quote
Paula Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 [quote name='PIKA']Cześć Paula :multi: Jak tam gardziolko Maxia? bo doczytalam, ze chore, :shake: ale czy juz zdrowe to nie doczytalam :evil_lol: Czesc Aga :multi: Gardziolko juz dobrze, ale za to dzis ma sraczke :roll: Nie wiem, od czego, nic nie zjadl innego niz karma :shake: Pewnie cos liznal na dworzu :angryy: [quote name='bonita']Jestem :D, przyszłam przypomnieć sobie Maksia :loveu: Czesc Bonitko :multi: [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:helloł;)Paula Heloł Ala :multi: [quote name='dreamer']dobry wieczór! Dzien dobry :lol: [quote name='Pysia']I Axe mamy :multi: I roślinki :multi::multi: Chyba zemdleje ze szczęścia ....:multi::multi::multi: Pysiu, nie mdlej ;) Witaj :multi: [quote name='evaxon']buziolek w nosecek:loveu: dziendoberek:) Przekaze, jak sie spotkamy z Axunia :lol: Dzien dobry corus :multi: Ide psa wyqupkac :cool1: Quote
e.v.a Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 paula_z napisał(a): Ide psa wyqupkac :cool1: :crazyeye: :placz: jak moglas zjesc Maxia?? myslisz ze co?? ze go teraz tak w całosci wydalisz??:placz: Quote
Paula Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 evaxon napisał(a)::crazyeye: :placz: jak moglas zjesc Maxia?? myslisz ze co?? ze go teraz tak w całosci wydalisz??:placz: Buhahahaha :roflt::stupid: ;) Maksiu ma sie dobrze, sraczki niet :razz: dealer napisał(a):helol helol:) Hej hej :multi: Quote
Basia&Safi Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 jak zwykle sliczmne foteczki a patyczek musial byc wyjatkowo pyszny :):):) Quote
Paula Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Czesc Basiu :multi: Jeszcze kilka Maksiow z wczoraj :razz: Quote
Basia&Safi Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 o nie tylko nie kamole safi z kazdego spaceru przymosi jeden do domu :D:D:D:D Quote
Paula Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 [quote name='basiulka22tychy']o nie tylko nie kamole safi z kazdego spaceru przymosi jeden do domu :D:D:D:D To jest obgryziona pileczka :razz: Kamienie na szczescie go nie interesuja :lol: Quote
Pysia Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 paula_z napisał(a):To jest obgryziona pileczka :razz: Kamienie na szczescie go nie interesuja :lol: To jest zamordowana brutalnie przez psa morderce piłka :placz: Jej zwłoki są bezczeszczone na oczach malutkich dzieci i delikatnych staruszek w moherowych beretach :placz: To się do " Uwagi" nadaje :cool1: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Pysia napisał(a):To jest zamordowana brutalnie przez psa morderce piłka :placz: Jej zwłoki są bezczeszczone na oczach malutkich dzieci i delikatnych staruszek w moherowych beretach :placz: To się do " Uwagi" nadaje :cool1: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :stupid: Pysiu, gorzej Ci :hmmmm: :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 :multi:heyka ...widziałam i Axunię i Maxia:loveu: Quote
e.v.a Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 hahaha myslalam ze to snieg:evil_lol: to tamto z boku :evil_lol: te kwiatuszki:evil_lol: Quote
Paula Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 evaxon napisał(a):hahaha myslalam ze to snieg:evil_lol: to tamto z boku :evil_lol: te kwiatuszki:evil_lol: Hehe :D Fajnie ta droga wyglada z daleka, z jednej strony biale, z drugiej zolte kwiatuski :razz: Quote
e.v.a Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 paula_z napisał(a):Hehe :D Fajnie ta droga wyglada z daleka, z jednej strony biale, z drugiej zolte kwiatuski :razz: achhhhhh:loveu: :loveu: :loveu: a swoja droga to mirabelka kwitnie i Tigra strzela babolami:evil_lol: Quote
Pysia Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 paula_z napisał(a)::stupid: Pysiu, gorzej Ci :hmmmm: :evil_lol: Było mi lekko i cudownie do momentu jak mnie nie dogonił kolczasty problem...:placz::mad::cool1: Quote
Paula Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 evaxon napisał(a):achhhhhh:loveu: :loveu: :loveu: a swoja droga to mirabelka kwitnie i Tigra strzela babolami:evil_lol: To to na moich fotach to mirabelka? Nie znam sie na zielsku :p Pysia napisał(a):Było mi lekko i cudownie do momentu jak mnie nie dogonił kolczasty problem...:placz::mad::cool1: Jeże znowu przylazly do Cię? :cool3: Quote
Recommended Posts