dbsst Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='paula_z']I Axunia :loveu: NIE NO SCUREK PIERWSZA KLASA :evil_lol: :loveu: [quote name='dreamer']cześć! na pocieszenie :calus: na deszcz i śnieg, i poniedziałek ;) mistrz fota :loveu: [quote name='paula_z']Czesc poniedzialkowe marudy :p Macie jeszcze dwa noski :loveu: aaaaaaaa jaki nochalopagus :loveu: :lol: [quote name='paula_z']Jeszcze 4 znudzone piesy na dobranoc :lol: podaj łape :evil_lol: jestem w szoku ILE FOT :crazyeye: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Paula Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Mamcia, dawno chyba u nas nie bylas :razz: Hej hej :multi: Wrocilam od doga :loveu: Dzis mialam go tylko dla siebie :multi: Mam cale rece pogryzione ostrymi szpilkami :p Reszte wstawi Pika :eviltong: Quote
Alicja Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='paula_z']Mamcia, dawno chyba u nas nie bylas :razz: Hej hej :multi: Wrocilam od doga :loveu: Dzis mialam go tylko dla siebie :multi: Mam cale rece pogryzione ostrymi szpilkami :p Reszte wstawi Pika :eviltong::loveu::loveu::loveu:Intek...cud miód orzeszki Quote
dbsst Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 hahahhahahaha ładnie to tak podstępnie doga podkradać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Hehe :D Moglas tez przyjechac :eviltong: Przez Łysą Góre nikogo nie zdazylam odwiedzic :roll: Ale za to sie uhahahalam :grin: Hura, zakwasow juz nie mam :multi: Ide z psem i na kawke :cool3: Bede, jak wroce :bye: Quote
dbsst Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 już RAZ sam Ci wymiziać Szpinaka :eviltong: :eviltong: :eviltong: to bądź jak wrócisz i gorącej kwffki :cool1: Quote
Pysia Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Witaj Paula :multi: Ja tez dzisiaj miziałam dogi ale takie w wersji maxi :evil_lol: Quote
Paula Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Witanko :loveu: My juz po wizycie u teściówki :lol: Wczoraj na spacerku spotkalismy taka smieszna dziewczynke: Poszla sobie :( Olac to :evil_lol: Poganiam z patyczkiem :cool3: Quote
Alicja Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:świetny podskok Quote
agbar Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 tak sobie patrze i mysle jakie to piekne psy..... witaj Paula:) Quote
malawaszka Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 piękny :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Paula Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:świetny podskok Rączy jelonek ;) [quote name='dealer']tak sobie patrze i mysle jakie to piekne psy..... witaj Paula:) [quote name='malawaszka']piękny :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Dziekujemy :loveu: Witajcie moje drogie Quote
Paula Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 dbsst napisał(a):bocelecka młodziutecka :loveu: :evil_lol: Taka drobniutenka, poltoraroczna :razz: Quote
dbsst Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 paula_z napisał(a):Taka drobnitenka, poltoraroczna :razz: taki szkieletorek :loveu: Quote
Pysia Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Paula ale super fotki :multi: Aż miło patrzeć :) Ale powiedz mi czy Maxiu boi się wody bo tak wchodził nie wchodząc :evil_lol: Quote
Paula Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Pysia napisał(a):Paula ale super fotki :multi: Aż miło patrzeć :) Ale powiedz mi czy Maxiu boi się wody bo tak wchodził nie wchodząc :evil_lol: On chcial patyczka tylko wylowic :D Wody sie nie boi, ale nie skoczy ani nie wejdzie, jak nie ma gruntu :shake: W zeszle lato spadl z tego murka, co tam jest pod woda i sie przytopil :evil_lol: Quote
bonita Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Choć dwie łapki na pewnym terenie niech stoją:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale żeś pofociła :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Paula Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 [quote name='bonita']Choć dwie łapki na pewnym terenie niech stoją:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale żeś pofociła :loveu: :loveu: :loveu: :D Tam jest jeszcze ten murek okolo pol metrowy, a patyczek byl glebiej, wiec trzeba bylo uwazac, co by nie wpasc ;) :evil_lol: Quote
Paula Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 evaxon napisał(a)::splat: ale kombinuje:evil_lol: Dal rade :cool3: Quote
Recommended Posts