BeaC Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 paula_z napisał(a):Czesc Ala, Bea i corcia :loveu: i reszta :lol: Wrocilam dopiero z cmentarza, musze zjesc obiadek, wybiegac psa i wyszykowac sie do Ewci :multi: W koncu zobacze Frania :loveu: ........zazdraszczam:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Paula Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 :grin: Bea - nie mnie zazdraszczaj, tylko Vectrze ;) Ja go tylko widzialam kilka godzinek :cool1: Quote
e.v.a Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 a ja jutro jade do wawki :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Paula Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 evaxon napisał(a):a ja jutro jade do wawki :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Jak to? Dlaczego? Z jakiej okazji? :cool3: Odwiedzisz mamusie? :razz: Quote
e.v.a Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 paula_z napisał(a):Jak to? Dlaczego? Z jakiej okazji? :cool3: Odwiedzisz mamusie? :razz: haha komornik poprosil zebym byla przy twoim wydelegowaniu :evil_lol: a tak serio to brat jedzie do ambasady ubiegac sie o wize i jade z nim i jego dziewczyna :) zeby mu nudno nie bylo:eviltong: Quote
Paula Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 evaxon napisał(a):haha komornik poprosil zebym byla przy twoim wydelegowaniu :evil_lol: Ty lepiej nie kracz :mad: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 paula_z napisał(a):Ty lepiej nie kracz :mad: :evil_lol: kraa kraaa kraaa:evil_lol: a znacie ten kawal? przychodzi baba do ginekologa ginekolog: rozkracz sie baba baba: kraaa kraaa kraaa :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: boze od 10 lat mnie smieszy :grin: Quote
Paula Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 evaxon napisał(a)::roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: boze od 10 lat mnie smieszy :grin: :stupid: :evil_lol: ;) Quote
Alicja Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 :multi::multi::multi:śpisz już ...czy dalej się drapiesz;) Quote
bonita Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Nie ma to jak Maksiu z rana :) Strasznie ładny z niego Pit, ciocia jest zakoffana( moja mama też :) ) Quote
malawaszka Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 hahaha Axa jest niemożliwa :lol: eeekstra tyle fotek :loveu::multi: Quote
e.v.a Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 czesc mamusiu:loveu: czesc braciszku toffany:loveu: Quote
Paula Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi:śpisz już ...czy dalej się drapiesz;) :hmmmm: ;) bonita napisał(a):Nie ma to jak Maksiu z rana :) Strasznie ładny z niego Pit, ciocia jest zakoffana( moja mama też :) ) :loveu: malawaszka napisał(a):hahaha Axa jest niemożliwa :lol: :D evaxon napisał(a):czesc mamusiu:loveu: czesc braciszku toffany:loveu: Czesc corusiu :loveu: Hau hau siostrzyczko :bluepaw: ;) Quote
e.v.a Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 paula_z napisał(a): Czesc corusiu :loveu: Hau hau siostrzyczko :bluepaw: ;) ooo Maxiu w atrament łapke wsadził:evil_lol: Quote
PIKA Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 a co bylo na tym drzewie? Mozę kotek? :evil_lol: Quote
Paula Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 PIKA napisał(a):a co bylo na tym drzewie? Mozę kotek? :evil_lol: Gałązka :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Cześć Paula :loveu: Ale masz dużo fajnych fotków :multi: Kurcze muszę swoje zgrac do kompa.....Ale one takie fajne nie są :shake: Quote
Paula Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Pysia napisał(a):Cześć Paula :loveu: Ale masz dużo fajnych fotków :multi: Kurcze muszę swoje zgrac do kompa.....Ale one takie fajne nie są :shake: Czesc Edytko :loveu: Dzieki :multi: Nie swiruj, tez masz fajne :cool3: I opisy dajesz smieszne, ja tak nie umieć :shake: Quote
dreamer Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Axa daj patyczek... ...no daj... ...no Axa... ...Axaaaa... ...no daj mi... ...ja też chce... ...ale jesteś, no daj... ...ciocia, ona nie chce mi dać patyczka... ...Axaaaa... no daj... ...bo sam sobie wezmę... Quote
dreamer Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 ...oj Axaaa... ...no daj mi, daj... ...proooszęęę!!! Max, no dobra... ...ale nie szarp się za bardzo... ...bo będę warczeć... ...i ci zabiorę! :saint1: no co... :saint1: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale Maxio ma siłę przekonywania;) Quote
dreamer Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale Maxio ma siłę przekonywania;) i jaką głośną ma tę siłę :lol: a tu krótki filmik o szczekaniu :evil_lol: Quote
Recommended Posts