e.v.a Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 paula_z napisał(a):Gdzie, gdzie :diabloti: a tam i tu :siara: Quote
Paula Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 evaxon napisał(a):a tam i tu :siara: Monitor nie pękł ;) :evil_lol: Quote
e.v.a Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 paula_z napisał(a):Monitor nie pękł ;) :evil_lol: :loveu: ale ty glupiutka jestes mamuska:loveu: :evil_lol: Quote
Paula Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 evaxon napisał(a)::loveu: ale ty glupiutka jestes mamuska:loveu: :evil_lol: Po mamie to mam :grins: :diabloti: Quote
Alicja Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='paula_z']Sis poszła do sklepu, odpowiem za nią :p Używa painta, podziwiam, że jej się chce :cool1:[FONT=Arial]...o masz chyle czoła nad cierpliwością[/FONT] W berka się bawicie, łobuziaki :razz: [FONT=Arial]:razz:no nie my tu kultura spacerujemy po blogaskach:p[/FONT] Cześć Aga :multi: W końcu trzeba się poszlajać, ile można być grzeczną ;) :evil_lol::crazyeye:[FONT=Arial]to ty byłas niegrzeczna:razz:[/FONT] Quote
Paula Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:[FONT=Arial]to ty byłas niegrzeczna:razz:[/FONT] Byłam tak niegrzeczna, jak Debe małomówna :evil_lol: Quote
dbsst Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 ja jestem MOŁO MÓWNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i WSTYDLIWA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! czesc Paola zboczku :evil_lol: ide spac Pa Karola jedyna normalna na tym blogasku :evil_lol: ae wazelina cieknie :multi: Quote
Paula Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 dbsst napisał(a):1. ja jestem MOŁO MÓWNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i WSTYDLIWA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2. czesc Paola zboczku :evil_lol: ide spac 3. Pa Karola jedyna normalna na tym blogasku :evil_lol: 4. ae wazelina cieknie :multi: 1. Tak, oczywiście, gwiazdo poranna :loveu: A ja jestem dużomówna :evil_lol: 2. Dobranoc Tubisiowa :loveu: :evil_lol: 3. Polemizowałabym ;) 4. Wycieka szparkami :evil_lol: Quote
dreamer Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 dziendoberek Ewa, Alicja, Magda, Magda, Aga, Dominika, Aga i Paula (mam nadzieję, że nie pomyliłam imion :oops:) ~*~ [quote name='clockwork'][FONT=Arial]KAROLINO!!!!!!!!!!!!! :scream_3::scream_3::scream_3:[/FONT] [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]powiedz no mi kochana jakiego programiku ty sobie używasz do przeróbki fotek??? sister moja prosi cie o odpowiedź :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]siostro moja... spytałam :p[/FONT] tak jak Paula wcześniej pisała, w Paint'cie - najpierw robie ramki, potem dopasowuje je do zmniejszonych zdjęć (też w Paint'cie) i zmieniam rozszerze fot w i-view, żeby miały mniejszy rozmiar [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]...o masz chyle czoła nad [/FONT][FONT=Arial]cierpliwością[/FONT] dzięki [quote name='paula_z']3. Polemizowałabym ;) Quote
dreamer Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 nie mam foteczek z wczorajszego spacerku, nie miałam aparatu w dzień, bo byłam z jedną z naszych najmniejszych dziewczynek u weta :placz: ~*~ w zamian mam zaległe fotki: Quote
dreamer Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 ~*~ miłego dnia... idę upiec jakąś nową zebrę Quote
agbar Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 atak szczurow I:diabloti: dzien dober siostry ..... Karola ty tak o tych ciastach to specjalnie:razz: :mad: :diabloti: Quote
Pysia Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Łiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:crazyeye: Atak szczurów na biedną Axe :-o A za to ciasto to :mad: Bo ja swoje zjadłam :cool1: Quote
Alicja Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [FONT=Arial]:razz:Axa nie daj się zjeść:evil_lol: cześć dziewczyny:multi::multi::multi: [/FONT] Quote
e.v.a Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 witanko moja rodzinka:loveu: ciociu przysłala bys jakies ciasteczko:evil_lol: mamusiu a ty koperte:evil_lol: buahahhaha jaka mina:grin: Quote
clockwork Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='paula_z']Sis poszła do sklepu, odpowiem za nią :p Używa painta, podziwiam, że jej się chce :cool1: [FONT=Arial] dziękuję !!! [/FONT] [quote name='dreamer'] [quote name='dealer'] atak szczurow I:diabloti: dzien dober siostry ..... Karola ty tak o tych ciastach to specjalnie:razz: :mad: :diabloti: [FONT=Arial]nie daj się zwieśc pozorom...gospodyni z niej żadna... :roll: ciasta i ciasteczka Karoli wcale nie wychodza dobrze.. przerabia je w paincie :diabloti:[/FONT] Quote
BeaC Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 he he he zawodowa mina..... witaj paulino:eviltong: tak pobieżnie poczytałam.o waszych wybrykach............... nic a nic nie kumam no to pa:loveu: Quote
dbsst Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [FONT=Arial Black]odebrało mi mowe nie wiem co które zdjecie zacytowac to istna anomalia pogodowa co te scury robia z pca:evil_lol: normalnie jest to nienormalne hahahahahahah[/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT] [FONT=Arial Black]czesc Karola (mojego imienia nie pomyliłaś ;))[/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT] [FONT=Arial Black]czesc Paola nałożnico [/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT] Quote
clockwork Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [FONT=Arial]cześć nausznico Dominiki :diabloti: siostro jej i wasze dogi [/FONT] Quote
dbsst Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 ale jezz ale się czuej bowsko jak wiem ze nie mam bagazu nabijacza postów na dg .......................:multi: nausznico???? przeciez na uszach jej nie miałam :roll: Quote
Paula Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='Blow']ósme zdjęcie z tego posta jest najlepsze:loveu: Dzięki :lol: [quote name='dealer']atak szczurow I:diabloti: dzien dober siostry ..... Karola ty tak o tych ciastach to specjalnie :mad: :diabloti: Bry Aga :p Chyba tak :shake: ;) [quote name='Pysia']Łiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:crazyeye: Atak szczurów na biedną Axe :-o A za to ciasto to :mad: Bo ja swoje zjadłam :cool1: Oj, biedna Ci ona, szczególnie na ostatnim zdjęciu :evil_lol: To upiecz nowe :razz: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:Axa nie daj się zjeść:evil_lol: cześć dziewczyny:multi:[/FONT] Nie dała się ;) Cześć Alu :multi: [quote name='evaxon']witanko moja rodzinka:loveu: ciociu przysłala bys jakies ciasteczko:evil_lol: mamusiu a ty koperte:evil_lol: Witaj córcia :loveu: Dziś mam zebre :multi: Zaraz zjem :eviltong: Dostałaś na dzień dziecka :diabloti: Pazerne to to :shake: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]nie daj się zwieśc pozorom...gospodyni z niej żadna... :roll:ciasta i ciasteczka Karoli wcale nie wychodza dobrze.. przerabia je w paincie :diabloti:[/FONT][FONT="] :grin::evil_lol:[/FONT] Quote
Paula Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='madzia i medor']Buhahha, świetne:evil_lol::evil_lol: Mnie też się podoba :razz: [quote name='BeaC'] he he he zawodowa mina..... witaj paulino:eviltong: tak pobieżnie poczytałam.o waszych wybrykach............... nic a nic nie kumam no to pa:loveu: Witaj zapracowana Beato :p Ja też nie kumam, udaję tylko ;):evil_lol: [quote name='dbsst'][FONT="]odebrało mi mowe nie wiem co które zdjecie zacytowac to istna anomalia pogodowa co te scury robia z pca:evil_lol: normalnie jest to nienormalne hahahahahahah[/FONT] [FONT="]czesc Karola (mojego imienia nie pomyliłaś ;))[/FONT] [FONT="]czesc Paola nałożnico [/FONT] :roflt::stupid: Cześć zboczku [quote name='clockwork'][FONT=Arial]cześć nausznico Dominiki :diabloti: siostro jej i wasze dogi [/FONT] :crazyeye: :mdleje: :evil_lol: Cześć kropku z podzielonym muskiem :p [quote name='dbsst']ale jezz ale się czuej bowsko jak wiem ze nie mam bagazu nabijacza postów na dg .......................:multi: nausznico???? przeciez na uszach jej nie miałam :roll: :D Nigdzie indziej też nie :eviltong: :evil_lol: Quote
Paula Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 Byłam z Maksiem u weta, ma zapalenie ucha i prawdopodobnie alergię, pokarmową albo kontaktową :shake: Będziemy zmieniać karmę na jakąś dla alergików, na razie ścisła dieta. Do tego łupież straszny, jutro kąpiel w nizoralu :roll: Za tydzień kontrola, jak się wygląd skóry nie poprawi, to robimy zeskrobinę, żeby wykluczyć grzybka, choć wetka mówi, że to jej raczej na alergię wygląda. Quote
Recommended Posts