Paula Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 evaxon napisał(a):no od ciebie mamo:diabloti: :evil_lol: :roflt::siara::diabloti: Quote
e.v.a Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 paula_z napisał(a)::roflt::siara::diabloti: Tez Cie KM:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Paula Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 [quote name='evaxon']Tez Cie KM:loveu: :loveu: :loveu: Mów mi tak jeszcze, to może mała kopertka się znajdzie do grudnia :p Zagłosować proszę na molosach w Akcji Puriny :razz: Trochę się zasiedziałam :roll: Dobranoc :bye: Quote
dreamer Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 dzień dobry! fotki z poprzedniego tygodnia; wczorajsze nie wyszły :roll: Quote
Alicja Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:Heyka ....zagłosowałam na Molosach;)... Karola podziwiam fotaski ;) jak zgodnie :razz: Paula z czego tak cię nogi boleją;) Aha DZIEŃ DOBEREK :multi::multi::multi: [/FONT] Quote
bonita Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 :grin: :grin: coś nie smakowało Axusi A to mogłaś dać w takiej kolejności:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Przednie Witajcie dziewczyny niedzielkowo:multi: Quote
Mi. Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 czesc:multi: ale żarówy:crazyeye:jak w jakimś horrorze:cool3: Quote
e.v.a Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 witanko KOCHANA mamo:diabloti: :loveu: :loveu: :loveu: glosik juz swoj oddalam :p Quote
dbsst Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 witajcie laski i lasku nie czytam witam się tylko ładnie mam zgage :roll: Quote
Paula Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:Heyka ....zagłosowałam na Molosach;)... Paula z czego tak cię nogi boleją;) Aha DZIEŃ DOBEREK :multi::multi::multi:[/FONT] :multi: Super. Od 4 godzinnego stania i przytupywania ;) Dzień Doberek Alu :multi: [quote name='bonita']Witajcie dziewczyny niedzielkowo:multi: Witaj Bonitko :multi: [quote name='*luthien*']czesc:multi: Cześć :multi: [quote name='evaxon']witanko KOCHANA mamo:diabloti: :loveu: :loveu: :loveu: glosik juz swoj oddalam :p :D Witaj córo :loveu: [quote name='dbsst']witajcie laski i lasku nie czytam witam się tylko ładnie mam zgage :roll: Witaj gwiazdo :multi: leń :eviltong: weź reni ;) Quote
clockwork Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='paula_z'] O, dzięki :eviltong: A od kogo dostaniesz kopertę? :evil_lol: [FONT=Arial]LAPOWKOM MOWIMY NIE!!!!! STOP LAPOWKARZOM!!!!:mad:[/FONT] I nie chcemy, żeby mu odwaliło i miał małego ptaszka :evil_lol: ooooo ooo to mi chodzilo... ino nie wiedzialam czy wypada to mowic/pisac twoja najulubiensza magda cie wita:loveu::diabloti: Quote
Paula Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 clockwork napisał(a):ooooo ooo to mi chodzilo... ino nie wiedzialam czy wypada to mowic/pisac twoja najulubiensza magda cie wita:loveu::diabloti: :grin: :multi: Cześć, o ulubiona :loveu: Wita Cię Twoja najulubieńsza Paula :evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Witam:multi::multi: Jeszcze nie nadrobiłam, ale zmierzam ku temu:evil_lol: Quote
emdziolek Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: WiTanko :D:D WOżoNko Po mojej DzieLni?? :mad::mad::mad: :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
malawaszka Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 dobrze że przypominacie o akcji molosów bo bym nie trafiłą tam :p Quote
anetta Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Ceeesc Swietne! http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries3/130601.jpg :megagrin: Quote
Paula Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 [quote name='madzia i medor']Witam:multi::multi: Jeszcze nie nadrobiłam, ale zmierzam ku temu:evil_lol: Witaj Madzia :multi: Dużo nie masz ;) [quote name='emdziolek']WiTanko :D:D WOżoNko Po mojej DzieLni??:mad::eviltong: Witam :cool1: :-o Że ke? :hmmmm: [quote name='malawaszka']dobrze że przypominacie o akcji molosów bo bym nie trafiłą tam :p :razz: Ja dopiero niedawno zauważyłam, że akcja znowu ruszyła, dawno nie byłam na molosach :cool1: [quote name='anetta']Ceeesc Swietne! http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries3/130601.jpg :megagrin: Cześć Aneta :multi: Quote
Alicja Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:heyka Ja też przypominam o AKCJI PURINY:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
Paula Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 Hej hej :multi: Dopiero są 263 posty i pewnie nie wszystkie będą zaliczone, bo widziałam, że kilka jest bez zdjęć :roll: Jeszcze drugie tyle potrzebne. Quote
dbsst Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Paola Paola Paola :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 Domina Domina Domina :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
agbar Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 jestem prawie pewna ze tu bylam dzis......:cool1: dobry wieczor:roll: Quote
Paula Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 dealer napisał(a):jestem prawie pewna ze tu bylam dzis......:cool1: dobry wieczor:roll: Prawie robi wielką różnicę ;) Bry wieczór Aga :p Quote
Alicja Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:witaj w samo południe ........jutro mam wolny dzionek:multi:[/FONT] Quote
Recommended Posts