Paula Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 madzia i medor napisał(a):Wymiziaj chłoptasia ode mnie:p:p Wymiziam :loveu: Ale potem, na razie sobie śpi. Patrzy się już na mnie dziwnie, jak się zbliżam ;) Ciągle go oglądam i jeszcze lekarstwo do uszka :roll: Chyba ma mnie dosyć, a to dopiero początek leczenia :shake: dealer napisał(a):dlaczego mi to robisz panciu:shake: Dokładnie tak :evil_lol: Quote
dbsst Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 czesc zboczona nałożnico............ czesc Karola :D ale biedny pitbull morderca kompany siłą :mad: Quote
Paula Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 dbsst napisał(a):czesc zboczona nałożnico............ czesc Karola :D ale biedny pitbull morderca kompany siłą :mad: Cześć wstydliwa damo z blond lokami :loveu: "Cześć Dominika" :D On mnie chyba nienawidzi za to ;) Quote
bonita Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Jakie śliczne ciapu ciapu Maksiu robił:evil_lol: Dobry.... wiecer:multi: Quote
Paula Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 [quote name='bonita']Jakie śliczne ciapu ciapu Maksiu robił:evil_lol: Dobry.... wiecer:multi: Robił matołka ;) Witaj Kasiu :loveu: Edycja postów wróciła :multi: Quote
bonita Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Heloł:multi: Heloł z rana Jestem pierwszą która oglądała fotki:multi: - Świetne:loveu: Maksiu niby taki bezbronny na brzuchu leży, a patrzcie jak Axe trzyma:diabloti: :evil_lol: Quote
emdziolek Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Rzeczywiście niby taki niewinny, bezbronny wywalony na plecach do góry brzuszkiem a jak złapał Axe :loveu::loveu::loveu: PieKny PieseK pozdrawiamy EmdzioleK z Vegą:loveu: Quote
e.v.a Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 oo a piesy sie znowu mordują:evil_lol: witanko:multi: Quote
clockwork Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='dbsst']czesc zboczona nałożnico............ czesc Karola :D ale biedny pitbull morderca kompany siłą :mad: witajcie pitbull company:cool1: jestem juz TU... gdzie wszystko jest na odwrot... Quote
malawaszka Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 :crazyeye: Dreamer o 5.53 chce Ci się wstawiać foty??? :mdleje: ehh Maxiulku zdrowiej chłopie!!! :drinking: Quote
Alicja Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [FONT=Arial]:evil_lol:oj u mnie by nie przeszła kąpiel bez mła w stroju ...prawie kąpielowym ...:diabloti: Ozzul nie cierpi się kąpać Witajcie dziewczyny:loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
clockwork Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 jakies dziwne te psy macie... Klocek dostaje pie-r-d-o-l-c-a na widok wody... uwielbia!!! witalam sie juz chyba TU... nie wiem... nie pamietam Quote
dbsst Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 czesc Karola fajowe foty czesc nałoznico :eviltong: czesc Max jak sie czujesz Axa i jak tam twoje doopszczury :cool1: Quote
Alicja Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='clockwork']jakies dziwne te psy macie... Klocek dostaje pie-r-d-o-l-c-a na widok wody... uwielbia!!! witalam sie juz chyba TU... nie wiem... nie pamietam[FONT=Arial]taaa Ozzy rzeczka owszem ....jeziorko ...owszem...ale WANNA wróg nr jeden:diabloti:[/FONT] Quote
Paula Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 [quote name='bonita']Heloł:multi: Heloł z rana Jestem pierwszą która oglądała fotki:multi: - Świetne:loveu: Maksiu niby taki bezbronny na brzuchu leży, a patrzcie jak Axe trzyma:diabloti: :evil_lol: Heloł pierwsza Kasiu :multi: Musi się chłopak jakoś bronić ;) [quote name='emdziolek']Rzeczywiście niby taki niewinny, bezbronny wywalony na plecach do góry brzuszkiem a jak złapał Axe :loveu::loveu::loveu: PieKny PieseK pozdrawiamy EmdzioleK z Vegą:loveu: Ona mu z drugiej strony polik obgryza :D Witaj Emdziolek :multi: Dzięki i wzajemnie :p [quote name='evaxon']oo a piesy sie znowu mordują:evil_lol: witanko:multi: Dzień, jak co dzień ;) Witaj córcia :multi: [quote name='madzia i medor']Byliśmy i foty widzieliśmy:multi::multi: Cześć Madzia :multi: [quote name='clockwork']witajcie pitbull company:cool1: jestem juz TU... gdzie wszystko jest na odwrot... :grin: Witaj wyjechana :multi: [quote name='dealer']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale się rozpisałaś :evil_lol: Quote
Paula Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 [quote name='malawaszka']ehh Maxiulku zdrowiej chłopie!!! :drinking: Dzięki Waszka :loveu: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol:oj u mnie by nie przeszła kąpiel bez mła w stroju ...prawie kąpielowym ...:diabloti: Ozzul nie cierpi się kąpać Witajcie dziewczyny:loveu::loveu::loveu:[/FONT] Ja byłam bardziej mokra niż pies ;) Maksiu też nie przepada :roll: Szczególnie za prysznicem :evil_lol: Witaj Alu :loveu: [quote name='clockwork']jakies dziwne te psy macie... Klocek dostaje pie-r-d-o-l-c-a na widok wody... uwielbia!!! witalam sie juz chyba TU... nie wiem... nie pamietam Patrz ostatni post Alicji :p Witaj po raz drugi :razz: [quote name='dbsst']czesc Karola fajowe foty czesc nałoznico :eviltong: czesc Max jak sie czujesz Axa i jak tam twoje doopszczury :cool1: Cześć tipsiaro zboczona :eviltong: Maksiu się czuje dobrze, ale wysypało go jeszcze bardziej na bokach :placz: Obawiam się, że to jednak jakiś grzyb wstrętny, mogłam mu zaszkodzić tą wczorajszą kąpielą i się rozniosło :roll: Nie wiem :shake: Idziemy niedługo do weta i pewnie zrobimy zeskrobinę :cool1: Quote
clockwork Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 no to ic do tego weta.. bo ja mam zacisniete 666 kciukow za wszystkie zwierze i czlowieki ktore potrzebuja wsparcia... i strasznie mi nie wygodnie Quote
Paula Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 clockwork napisał(a):no to ic do tego weta.. bo ja mam zacisniete 666 kciukow za wszystkie zwierze i czlowieki ktore potrzebuja wsparcia... i strasznie mi nie wygodnie Niedługo idę, nie chcę go ciągnąć w taki upał :eviltong: Dzięki za kciukasy, przydadzą się :loveu: Quote
Mi. Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Witanko:cool1: buahahah:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
clockwork Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 paula_z napisał(a):Niedługo idę, nie chcę go ciągnąć w taki upał :eviltong: Dzięki za kciukasy, przydadzą się :loveu: wredna:angryy:... moglam jechac do warszawy a nie..... buuuuuuuuuuu Quote
Recommended Posts