Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='paula_z']Byłam z Maksiem u weta, ma zapalenie ucha i prawdopodobnie alergię, pokarmową albo kontaktową :shake: Będziemy zmieniać karmę na jakąś dla alergików, na razie ścisła dieta. Do tego łupież straszny, jutro kąpiel w nizoralu :roll: Za tydzień kontrola, jak się wygląd skóry nie poprawi, to robimy zeskrobinę, żeby wykluczyć grzybka, choć wetka mówi, że to jej raczej na alergię wygląda.

[FONT=Arial]jesoo.. alergia kontaktowa?? :roll: znaczy podłączasz psa do kontaktu... [/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]przepraszam za offa... bede grzeczna..[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]dzień dobry PaulinoZ. bardzo mi przykro że twój pitbull Max ma problemy zdrowotne. Informuj nas na bierzącoo co i jak bo los tego psiaka nie jest mi obojętny.[/FONT]
[FONT=Arial]Za pozytywne rozpatrzenie mojej prośby serdeczne Bóg zapłac :oops:[/FONT]

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Paula

2320

• e.v.a

1068

• Alicja

1007

• dreamer

426

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]jesoo.. alergia kontaktowa?? :roll: znaczy podłączasz psa do kontaktu... [/FONT]

[FONT=Arial]dzień dobry PaulinoZ. bardzo mi przykro że twój pitbull Max ma problemy zdrowotne. Informuj nas na bierzącoo co i jak bo los tego psiaka nie jest mi obojętny.[/FONT]
[FONT=Arial]Za pozytywne rozpatrzenie mojej prośby serdeczne Bóg zapłac :oops:[/FONT]

aaaammmeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnn:diabloti:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]jesoo.. alergia kontaktowa?? :roll: znaczy podłączasz psa do kontaktu... [/FONT]

:roflt: Pranie mózgu Ci już zrobili :evil_lol:

Posted

paula_z napisał(a):

Witaj córcia :loveu:
Dziś mam zebre :multi: Zaraz zjem :eviltong:
Dostałaś na dzień dziecka :diabloti: Pazerne to to :shake:

zebre:crazyeye: a gdzie wy w warszawie zebre upolowalas?:crazyeye: chyba w zoo bylas:razz: albo konia pomalowali i ci wmowili ze to zebra:shake:
no wlasnie a dzien dziecka byl 13 dni temu:razz: :razz: :razz:

paula_z napisał(a):
Byłam z Maksiem u weta, ma zapalenie ucha i prawdopodobnie alergię, pokarmową albo kontaktową :shake: Będziemy zmieniać karmę na jakąś dla alergików, na razie ścisła dieta. Do tego łupież straszny, jutro kąpiel w nizoralu :roll: Za tydzień kontrola, jak się wygląd skóry nie poprawi, to robimy zeskrobinę, żeby wykluczyć grzybka, choć wetka mówi, że to jej raczej na alergię wygląda.

:angryy:
biedny Maxiorek:shake:
napewno to nie grzybek :shake:
Tigra czasami tez ma lupiez:razz: ale wtedy mycie szczotkowanie i dodajemy do jedzonka siemie laniane mielone i stan skory sie poprawia:p

Posted

evaxon napisał(a):
zebre:crazyeye: a gdzie wy w warszawie zebre upolowalas?:crazyeye: chyba w zoo bylas:razz: albo konia pomalowali i ci wmowili ze to zebra:shake:
no wlasnie a dzien dziecka byl 13 dni temu:razz: :razz: :razz:

:angryy:
biedny Maxiorek:shake:
napewno to nie grzybek :shake:
Tigra czasami tez ma lupiez:razz: ale wtedy mycie szczotkowanie i dodajemy do jedzonka siemie laniane mielone i stan skory sie poprawia:p

:D
O w morde, zapomniałam o zebrze :shake: Idę se zjeść :grins:
Następny za 352 :eviltong:

Grzybek raczej nie, wetka obejrzała go dokładnie i mówiła, że grzyb wygląda inaczej, no i na szczęście się nie drapie. Gdyby to był tylko łupież to bym mu dała biotynę, tak jak w zeszłym roku, ale zrobiły mu się krostki ze strupkami na końcach, wysypało go na główce, po bokach i na grzbiecie :-(

Posted

[quote name='paula_z']:D
O w morde, zapomniałam o zebrze :shake: Idę se zjeść :grins:
Następny za 352 :eviltong:

Grzybek raczej nie, wetka obejrzała go dokładnie i mówiła, że grzyb wygląda inaczej, no i na szczęście się nie drapie. Gdyby to był tylko łupież to bym mu dała biotynę, tak jak w zeszłym roku, ale zrobiły mu się krostki ze strupkami na końcach, wysypało go na główce, po bokach i na grzbiecie :-(
:mdleje:

mamus.. bo Maxiu ... to on tradzik mlodzienczy dostał:lol:

Posted

evaxon napisał(a):
mamus.. bo Maxiu ... to on tradzik mlodzienczy dostał:lol:

Hehe :D Trochę późno ;) Nie pamiętam, jak się przeliczało psie lata na ludzkie, ale Maksiu to już chyba ze 3 dychy ma :cool1:

Posted

paula_z napisał(a):
Hehe :D Trochę późno ;) Nie pamiętam, jak się przeliczało psie lata na ludzkie, ale Maksiu to już chyba ze 3 dychy ma :cool1:

ehehe
no ja tez nie pamietam bo to zalezy od wielkoesci psa:hmmmm:
a łysieje w tych miejscach co ma chrostki?:razz:

Posted

evaxon napisał(a):
a łysieje w tych miejscach co ma chrostki?:razz:

Nie łysieje, sierść mu odstaje w tych miejscach, ale cały się masakrycznie sypie :roll:

Posted

Grrrr, ten brak edycji mnie wqrwia :angryy:

paula_z napisał(a):
sierść mu odstaje w tych miejscach

Znaczy, on ma taką sierść, że jak tylko się mały syfek albo strupek zrobi, to od razu widać, wiesz o co kaman.

Posted

paula_z napisał(a):

Znaczy, on ma taką sierść, że jak tylko się mały syfek albo strupek zrobi, to od razu widać, wiesz o co kaman.

wiem bo tigre jak komar ugryzie to ma takie cos:evil_lol:

biedny Maksiorek:-(

Posted

evaxon napisał(a):
wiem bo tigre jak komar ugryzie to ma takie cos:evil_lol:

biedny Maksiorek:-(

No, to wiesz ;) A wysypało go wczoraj, wcześniej się sierść sypała i miał łupież, myślałam, że to od suchości w mieszkaniu; jak wróciłam w niedzielę to wydawało mi się, że jest lepiej, w poniedziałek kilka krostek, myślałam, że go coś pogryzło, a wczoraj masakra :shake:

Kochana siostrzyczka :loveu:
Nie jest tak źle, od tego się nie umiera ;) Trochę się pomęczymy, zmienimy karmę i trochę nam kaski pęknie na leczenie :cool1: i muszę nawilżacz kupić :roll:

Pysia napisał(a):
A pchełki? Nie ugryzła go jakaś?
Witaj Paula :multi:

Witaj Pysiu :multi:
To musiałoby być całe stado pcheł ;) Nie, poza Axą i suczką, którą co rano spotykamy, nie bawił się z obcymi psami ostatnio, a wszystkie trzy mają preventic.

Spadam do wyrka, papa :bye:

Posted

paula_z napisał(a):

Kochana siostrzyczka :loveu:
Nie jest tak źle, od tego się nie umiera ;) Trochę się pomęczymy, zmienimy karmę i trochę nam kaski pęknie na leczenie :cool1: i muszę nawilżacz kupić :roll:

:loveu:
to ja juz nie chce tej koperty:shake: no bynajmniej narazie:diabloti:

dobranoc:loveu:

Posted

[FONT=Arial]Paula poczytałam wsio ....a jednak podejrzenie alergii...ufff znam to :diabloti:Wisi to nade mną od kilku lat .Liczyłam że kolejny psiak da se na luz a tu doopa Ozzy też :angryy:...dasz rade...Maxiu też ...i weź wymiziaj chłopaka od mnie:loveu::loveu::loveu:[/FONT]

Posted

paula_z napisał(a):
Byłam z Maksiem u weta, ma zapalenie ucha i prawdopodobnie alergię, pokarmową albo kontaktową :shake: Będziemy zmieniać karmę na jakąś dla alergików, na razie ścisła dieta. Do tego łupież straszny, jutro kąpiel w nizoralu :roll: Za tydzień kontrola, jak się wygląd skóry nie poprawi, to robimy zeskrobinę, żeby wykluczyć grzybka, choć wetka mówi, że to jej raczej na alergię wygląda.

Uuuu, trzymamy kciuki za szybki powrót do "normalności" ;):kciuki::kciuki::kciuki:

Posted

[FONT=Arial]że jak to Max ma alergie?? dlaczemu?? ja sie tak nie bawie... nie chce.. bo to ulubieniec Pawcia.. i on sobie nie życzy jakiś tam dziadostw u Maxiula :loveu:

sie witam i sie żegnam... bo juz dziś sie nie sklikamy :evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='BeaC'].....................witaj Paola i pomizgaj łode mnie Maksia.ma .............maksia:loveu::loveu:
Witaj Bea :multi: Pomiziany :p

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Paula poczytałam wsio ....a jednak podejrzenie alergii...ufff znam to :diabloti:Wisi to nade mną od kilku lat .Liczyłam że kolejny psiak da se na luz a tu doopa Ozzy też :angryy:...dasz rade...Maxiu też ...i weź wymiziaj chłopaka od mnie:loveu::loveu:[/FONT]
Cześć Alu :multi: Dzięki :loveu: No niestety, i nas dopadło :shake: Qr.., pies ma już prawie 4 lata, wcześniej nic go nie uczulało :angryy:

[quote name='dealer']dzien dobry:p macham wam:hand:
Cześć Aga :multi:

[quote name='madzia i medor']Uuuu, trzymamy kciuki za szybki powrót do "normalności" ;):kciuki:
Dzięki Madzia :loveu:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]że jak to Max ma alergie?? dlaczemu?? ja sie tak nie bawie... nie chce.. bo to ulubieniec Pawcia.. i on sobie nie życzy jakiś tam dziadostw u Maxiula :loveu:

sie witam i sie żegnam... bo juz dziś sie nie sklikamy :evil_lol:
[/FONT]
Ja też się tak nie bawię :placz:

Witka Magda :multi: Baw się dobrze :razz:

[quote name='evaxon']czesc wam dziewczyny i chłopaku:multi:
Cześć córcia :loveu:

[quote name='PIKA']Paula i co u Maksia? :-(
Hej Aga :multi: Mam wrażenie, że dziś ma tego więcej :roll: Wykąpałam go w nizoralu, na razie czekamy tydzień. Jak był mokry, w świetle dziennym, na balkonie, było dokładnie widać ile ma tych krostek na sobie :placz:

Dzięki kochane za troskę :loveu: