agbar Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Ala jestem sledziem...sledze cie:) dzien dobry Paulowata:loveu: Quote
dreamer Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 dzień dobry :-] ~*~ :bluepaw: piątkowe foteczki :bluepaw: Quote
e.v.a Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 siemanko:multi: :multi: :multi: łojeja ile fotkow:loveu: Quote
Medorowa Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 :loveu: :loveu: [quote name='dreamer']Axa [quote name='dreamer'] Quote
Paula Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Witajcie Tygra, Ala, Aga, Weszka, córcia i Madzia :multi: i reszta :razz: Dopiero niedawno skończyłam robotę :roll: Padam na ryjek :mdleje: Niedługo lecę na spacerek, a po powrocie pobuszuje po Waszych blogaskach :p Siostrzyczko, dzięki za wstawienie fotek :loveu: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 poproszę o objaśnienia co tu się dzieje:razz: pieski uczą panów chodzić po linie?? albo fruwać?? :evil_lol: AHA!!! :drinking: bo u mnie 100 stronka w Waszym blogasku :drinking: Quote
Paula Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 malawaszka napisał(a):poproszę o objaśnienia co tu się dzieje:razz: pieski uczą panów chodzić po linie?? albo fruwać?? :evil_lol: AHA!!! :drinking: bo u mnie 100 stronka w Waszym blogasku :drinking: Hehe :D Panowie sobie ćwiczyli chodzenie po linach i rzucanie freesbe :razz: Maksiu oczywiście nie mógł się oprzeć i podleciał do nich, a pan się przestraszył i spadł ;) oczywiście piesek nagle ogłuchł i nie słyszał, że pańcia go woła, więc Axa poczuła wewnętrzną potrzebę nauczenia go dobrych manier, pobiegła po niego i delikatnym "wrrrr" dała do zrozumienia, że trzeba się słuchać ;) :evil_lol: U mnie 199 stronka, ale co tam :beerchug: Quote
Pysia Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Witaj Paula :multi: Moje tez czasami głuchną :mad: Zwłaszcza Szelma jak postanowi przywitać się z tymi ludźmi co tam idą :diabloti: Fajnie reagują :evil_lol: Quote
Paula Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Pysia napisał(a):Witaj Paula :multi: Moje tez czasami głuchną :mad: Zwłaszcza Szelma jak postanowi przywitać się z tymi ludźmi co tam idą :diabloti: Fajnie reagują :evil_lol: Witaj Pysia :multi: Maksiu też tak robi, szczególnie jak idzie grupka młodych ludzi lub dzieci :roll: Jemu się wydaje, że wtedy będzie zabawa :cool1: Na szczęście reakcje na ogół są pozytywne :p Quote
caroolcia Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 paula_z napisał(a):Hehe :D Panowie sobie ćwiczyli chodzenie po linach i rzucanie freesbe :razz: Maksiu oczywiście nie mógł się oprzeć i podleciał do nich, a pan się przestraszył i spadł ;) oczywiście piesek nagle ogłuchł i nie słyszał, że pańcia go woła, więc Axa poczuła wewnętrzną potrzebę nauczenia go dobrych manier, pobiegła po niego i delikatnym "wrrrr" dała do zrozumienia, że trzeba się słuchać ;) :evil_lol: U mnie 199 stronka, ale co tam :beerchug: a ja zawsze twierdziłam że dziewczynki są najmadrzejsze :evil_lol: Quote
BeaC Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 ....ja jakoś nieuswiadczyłam pozytywnych zachowań:shake:, jak bulterier biegnie do obcych .przywitać sie......................on ZAWSZE chce zagryść:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Paula Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 [quote name='caroolcia']a ja zawsze twierdziłam że dziewczynki są najmadrzejsze :evil_lol: :D Witaj :lol: [quote name='evaxon']siemanko mamuska:multi: :multi: Siemanko córcia :multi: [quote name='BeaC']....ja jakoś nieuswiadczyłam pozytywnych zachowań:shake:, jak bulterier biegnie do obcych .przywitać sie......................on ZAWSZE chce zagryść:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Może Maksiu wie do kogo podlecieć ;) Raczej mu nie pozwalam podbiegać do obcych, wiadomo, mogą się bać, a jak jest dużo ludzi to jest na smyczy. Najczęściej czepiają się ci, na których pies w ogóle nie zwraca uwagi :roll: [quote name='madzia i medor']Witanko:hand::hand::hand::hand: Witaj Madzia :p Quote
Paula Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 :grin: Siemka Ewuniuniunia :loveu: :evil_lol: Quote
Pysia Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Witaj Paula :multi: Mam nocny dyżur a tu nikogo nie ma :mad: Weekend do tego :cool1: Pijecie wszystkie czy co? Quote
BeaC Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 ..........................Mizianko dla Maksia i Axy.........z samego ranka:) Quote
e.v.a Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 witanko siemanko słoneczne ru... qr... tylko jedno mi sie rymuje:grin::evil_lol: Quote
Recommended Posts