Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 834
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no właśnie, a propos tytułu wątku - tak się dziś zastanawiałam na temat tych "Pilnych deklaracji" - potrzebne?

Energy napisał(a):

Hej Jambi:loveu:

Hej Energy ;) a ten przejaw miłości to z powodu mojej słabości do czarnych kudłatych ? :lol:

Posted

jambi_ napisał(a):
Hej Energy ;) a ten przejaw miłości to z powodu mojej słabości do czarnych kudłatych ? :lol:

Kocham tych co kochają czarne kudłate:loveu:
cieszę się z Twojej słabości, bardzo:lol:

Zerduszko może się już do Twojego powrotu całkiem wchłonie:lol:

Posted

zerduszko napisał(a):
Może: Gabryś cudotwórca - czekamy aż się całkiem sam wyleczy i siooo do domu ;)

Żart oczywiście. Wet stwierdził, że bardzo dobrze, ale i tak mamy przyjść.

Bez żartów proszę, w tak ważnej kwestii jaką jest tytuł:):):):)
O ogłoszenia jeszcze nie prosimy?

Posted

Gula taka jaka była, wyników dziś jeszcze nie było..... A bąki ciągle takie sadzi, nic poza suchym nie mogę dać, bo zaraz go goni.

Muszę to przyspieszyć, bo nas grudzień zastanie, a wypadałoby się za jaką chałupa rozejrzeć... bo kto go potem odda :lol:

Posted

[quote name='Energy']Kocham tych co kochają czarne kudłate:loveu:
cieszę się z Twojej słabości, bardzo:lol:

no bo co ja poradzę, że właśnie czarne, kudłate było takie jedno co mnie na zawsze skaziło psią miłością :niewiem: i jakoś "muszę z tym żyć"... ale w końcu każdy ma jakieś słabości ;) a mnie z moją dobrze :eviltong:
[quote name='ocelot']czekam na propozycje adekwatnego tytułu:)

[quote name='zerduszko'] Gabryś cudotwórca - czekamy aż się całkiem sam wyleczy i siooo do domu ;)

a dlaczego by nie? a ten tytuł mi się podoba - Gabryś - Cudotwórca... :p

chociaż... na banerku jest "Gabryś - czekam na cud" a tu "Gabryś cudotwórca" ... :evil_lol:

[quote name='zerduszko']... bo kto go potem odda :lol:

... i okaże się, żę znowu "nieadopcyjny" się trafił :lol: (zgodnie ze stworzona kiedys przez mnie definicją)

Posted

jambi_ napisał(a):
no bo co ja poradzę, że właśnie czarne, kudłate było takie jedno co mnie na zawsze skaziło psią miłością :niewiem: i jakoś "muszę z tym żyć"... ale w końcu każdy ma jakieś słabości ;) a mnie z moją dobrze :eviltong:

No ja mam taką samą słabość, jak widać na moim banerku-trzy czarne, kręcone, kudłate baby:diabloti::loveu:

Zreduszko jak małe cudeńko?Jak gula?

Posted

Mam wyniki. Wszystko w normie oprócz glist i pojedynczych kropli tłuszczu w kale. Kupiłam mu tabletkę na robale. Zapłaciłam 24 zł... tylko :p Jutro powinien wet do mnie zadzwonić i umówić się na USG, dziś i jutro go tu nie ma. Tej wetce też nie podobała się gula, bo jest dziwna - nie jest okrągła, wypełniona nieprzelewającą się subst. itd.

Gabryś ma u mnie: 526 zł.

Jutro kupie mu trochę jakiejś lepszej karmy na wagę: może być royal?? Czy zamawiać jakiś worek?

Gabryś przepada za WSZYSTKIMI psami :loveu: Dziś na spacerze, to się zapomniał z tej miłości i poszedł z innym psem-samcem :evil_lol: Ale w końcu się skapował, że mnie nie ma :eviltong:

Posted

No to ja kupuje karmę i dowiecie się po fakcie co i za ile, jak tak wszyscy chętnie radzicie :evil_lol:

Poszłam Gabrieli zrobić fotki do ogłoszeń, takie piękne słonko było i .... jak zrobiłam dwie to się rozlało na maxa :mad:

Nogi tylko takie koślawe na zdjęciu ;)

Posted

zrobiłaś dwie, wstawiłaś jedną - co to za sprawiedliwość?????? hę??? jest śliczny!!!!! jak on taki kochający to może jednak spotkamy się wpół drogi na spacer z Dropsem???? tzn moje baby też oczywista :)

Posted

malawaszka napisał(a):
zrobiłaś dwie, wstawiłaś jedną - co to za sprawiedliwość?????? hę??? jest śliczny!!!!! jak on taki kochający to może jednak spotkamy się wpół drogi na spacer z Dropsem???? tzn moje baby też oczywista :)

Na oba pytania Ci odpowiem: ja mam dwa psy :obrazic:

Możemy się spotkać w Katowicach na Muchowcu, Drops się na pewno ucieszy :evil_lol: Będą inne pieski i ludzie :diabloti: Kurde, szkoda, ze tak daleko mieszkasz :-(

Jambi - Gabryś w statyce?? Marzycielka :lol: Tam były jeszcze dwie suki, więc się działo :loveu:

Gabryś zeżarł swoje szelki :mad: Dziś go przyłapałam jak gryzł obroże p.kleszczom :lmaa:

Ze zdrówkiem jak zwykle: lepiej :crazyeye: Lokatorzy go opuścili, gula.... się zmniejsza :multi: mniej też kuleje. Rozmawiałam wczoraj z wetką: sugerowała, żeby to od razu wyciąć (bez USG) skoro to się zmniejszyło. Ale dziś gula jest mniejsza, to może warto poczekać i go nie kroić?? Ja mu spróbuję zrobić zdjecia i juz zabrałabym się za ogłaszanie :razz:

Posted

Te3z tak myślę :) Wetka nie widziała tej guli wcześniej, a naszego weta nie ma :/ On przez nią przekazał, że jeśli się to już nie zmniejsza, to on to obejrzy i być może wytnie bez usg. Ale dziś rano znów niespodziewajka :multi:

Czy ja to jasno tłumaczę?