zerduszko Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Taka sama jak wczoraj po zmniejszeniu :lol: Chociaż boję się, co zastanę w domu. Komuś tu się tytuł wątku udał ;) Ocelot widać potrafi dobrze liczyć ;) Quote
jambi Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 no właśnie, a propos tytułu wątku - tak się dziś zastanawiałam na temat tych "Pilnych deklaracji" - potrzebne? Energy napisał(a): Hej Jambi:loveu: Hej Energy ;) a ten przejaw miłości to z powodu mojej słabości do czarnych kudłatych ? :lol: Quote
Energy Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 jambi_ napisał(a):Hej Energy ;) a ten przejaw miłości to z powodu mojej słabości do czarnych kudłatych ? :lol: Kocham tych co kochają czarne kudłate:loveu: cieszę się z Twojej słabości, bardzo:lol: Zerduszko może się już do Twojego powrotu całkiem wchłonie:lol: Quote
ocelot Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 A ocelot tytuł tworzył, jak sądził, że Gabryś do hoteliku trafi:) czekam na propozycje adekwatnego tytułu:) Quote
zerduszko Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Może: Gabryś cudotwórca - czekamy aż się całkiem sam wyleczy i siooo do domu ;) Żart oczywiście. Wet stwierdził, że bardzo dobrze, ale i tak mamy przyjść. Quote
ocelot Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 zerduszko napisał(a):Może: Gabryś cudotwórca - czekamy aż się całkiem sam wyleczy i siooo do domu ;) Żart oczywiście. Wet stwierdził, że bardzo dobrze, ale i tak mamy przyjść. Bez żartów proszę, w tak ważnej kwestii jaką jest tytuł:):):):) O ogłoszenia jeszcze nie prosimy? Quote
Energy Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 ocelot napisał(a):I cała reszta? No Zerduszko, jak Gabryś? Quote
zerduszko Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Gula taka jaka była, wyników dziś jeszcze nie było..... A bąki ciągle takie sadzi, nic poza suchym nie mogę dać, bo zaraz go goni. Muszę to przyspieszyć, bo nas grudzień zastanie, a wypadałoby się za jaką chałupa rozejrzeć... bo kto go potem odda :lol: Quote
jambi Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 [quote name='Energy']Kocham tych co kochają czarne kudłate:loveu: cieszę się z Twojej słabości, bardzo:lol: no bo co ja poradzę, że właśnie czarne, kudłate było takie jedno co mnie na zawsze skaziło psią miłością :niewiem: i jakoś "muszę z tym żyć"... ale w końcu każdy ma jakieś słabości ;) a mnie z moją dobrze :eviltong: [quote name='ocelot']czekam na propozycje adekwatnego tytułu:) [quote name='zerduszko'] Gabryś cudotwórca - czekamy aż się całkiem sam wyleczy i siooo do domu ;) a dlaczego by nie? a ten tytuł mi się podoba - Gabryś - Cudotwórca... :p chociaż... na banerku jest "Gabryś - czekam na cud" a tu "Gabryś cudotwórca" ... :evil_lol: [quote name='zerduszko']... bo kto go potem odda :lol: ... i okaże się, żę znowu "nieadopcyjny" się trafił :lol: (zgodnie ze stworzona kiedys przez mnie definicją) Quote
Energy Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 jambi_ napisał(a):no bo co ja poradzę, że właśnie czarne, kudłate było takie jedno co mnie na zawsze skaziło psią miłością :niewiem: i jakoś "muszę z tym żyć"... ale w końcu każdy ma jakieś słabości ;) a mnie z moją dobrze :eviltong: No ja mam taką samą słabość, jak widać na moim banerku-trzy czarne, kręcone, kudłate baby:diabloti::loveu: Zreduszko jak małe cudeńko?Jak gula? Quote
ocelot Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 Tytulik zmieniony:) jak znajdę chwilę to nieco uaktualnienie pierwszy post:) chyba, że ktoś mi szybko, o może być dowcipnie napisze:) Quote
zerduszko Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Mam wyniki. Wszystko w normie oprócz glist i pojedynczych kropli tłuszczu w kale. Kupiłam mu tabletkę na robale. Zapłaciłam 24 zł... tylko :p Jutro powinien wet do mnie zadzwonić i umówić się na USG, dziś i jutro go tu nie ma. Tej wetce też nie podobała się gula, bo jest dziwna - nie jest okrągła, wypełniona nieprzelewającą się subst. itd. Gabryś ma u mnie: 526 zł. Jutro kupie mu trochę jakiejś lepszej karmy na wagę: może być royal?? Czy zamawiać jakiś worek? Gabryś przepada za WSZYSTKIMI psami :loveu: Dziś na spacerze, to się zapomniał z tej miłości i poszedł z innym psem-samcem :evil_lol: Ale w końcu się skapował, że mnie nie ma :eviltong: Quote
zerduszko Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 No to ja kupuje karmę i dowiecie się po fakcie co i za ile, jak tak wszyscy chętnie radzicie :evil_lol: Poszłam Gabrieli zrobić fotki do ogłoszeń, takie piękne słonko było i .... jak zrobiłam dwie to się rozlało na maxa :mad: Nogi tylko takie koślawe na zdjęciu ;) Quote
malawaszka Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 zrobiłaś dwie, wstawiłaś jedną - co to za sprawiedliwość?????? hę??? jest śliczny!!!!! jak on taki kochający to może jednak spotkamy się wpół drogi na spacer z Dropsem???? tzn moje baby też oczywista :) Quote
Energy Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Zerduszko chłopaczek cudny:lol: Ja nie radzę, bo chyba wiesz czym karmię, jeszcze mi życie miłe:eviltong: Quote
zerduszko Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 malawaszka napisał(a):zrobiłaś dwie, wstawiłaś jedną - co to za sprawiedliwość?????? hę??? jest śliczny!!!!! jak on taki kochający to może jednak spotkamy się wpół drogi na spacer z Dropsem???? tzn moje baby też oczywista :) Na oba pytania Ci odpowiem: ja mam dwa psy :obrazic: Możemy się spotkać w Katowicach na Muchowcu, Drops się na pewno ucieszy :evil_lol: Będą inne pieski i ludzie :diabloti: Kurde, szkoda, ze tak daleko mieszkasz :-( Jambi - Gabryś w statyce?? Marzycielka :lol: Tam były jeszcze dwie suki, więc się działo :loveu: Gabryś zeżarł swoje szelki :mad: Dziś go przyłapałam jak gryzł obroże p.kleszczom :lmaa: Ze zdrówkiem jak zwykle: lepiej :crazyeye: Lokatorzy go opuścili, gula.... się zmniejsza :multi: mniej też kuleje. Rozmawiałam wczoraj z wetką: sugerowała, żeby to od razu wyciąć (bez USG) skoro to się zmniejszyło. Ale dziś gula jest mniejsza, to może warto poczekać i go nie kroić?? Ja mu spróbuję zrobić zdjecia i juz zabrałabym się za ogłaszanie :razz: Quote
Energy Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 jak się zmniejsza to po co ciąć?:crazyeye:może się wchłonie całkiem:lol: Quote
malawaszka Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 no właśnie - jak to jest w fazie zmniejszania sie to może zniknie - oby! Quote
zerduszko Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Te3z tak myślę :) Wetka nie widziała tej guli wcześniej, a naszego weta nie ma :/ On przez nią przekazał, że jeśli się to już nie zmniejsza, to on to obejrzy i być może wytnie bez usg. Ale dziś rano znów niespodziewajka :multi: Czy ja to jasno tłumaczę? Quote
Energy Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 No ja jestem blondynką i rozumiem:eviltong::evil_lol: Quote
Recommended Posts