Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 236
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tamb napisał(a):
Jaki numer tel. podać w ogłoszeniu suni?

Tamarko napewno ten ktory ,wyslalm ci w mailu czyli do osoby u ktorej jest teraz sunia.
Jutro prawdopodobnie sunia bedzie w krakowskiej ,pani redaktor obiecala ja dac poza kolejka ,tylko zeby miala miejsce ,bo ostatnio w zwiazku z zaloba nie bylo zadnych ogloszen.

Posted

Jest miejsce dla suni - pozostaje załatwienie transportu - bo to zachodniopomorskie
Wielkie podziękowania dla Teresy Borcz , naprawdę wielkie

Może koszt transportu pokryją nasze deklaracje?
Wieczorem się dowiem szczegółów odnośnie miejsca docelowego.
Najważniejsze teraz to załatwić transport z Kielc..

Posted

cioteczki kochane wpiszcie się na wątek transportowy dogo i miau. można brac transport do Gorzowa wlkp; nawet na raty. Kto z suńką pojedzie? Jeśli zdążę zaklepać miejsce dla dziadeczka to połączymy transport. dam znać.

Posted

tamb napisał(a):
Beatko, nie mam numeru. Zdjęć dużo mam ale o numer poproszę.

Taki dostalam i taki wyslalm do gazety 791 533 440-Martaale pewnie juz nie bedzie aktulne ,;)
niestety dzisiaj jednak tez nie ma ogloszenia ale jutro juz powinno sie ukazac ,:shake:

Posted

papryka napisał(a):
rety jak dobrze ze jest miejsce dla psiaczka:( czekam nadal na nr konta

dzisiaj się powinno okazać, co dalej. Dziekujemy za dobre checi i nie omieszkamy pewnie skorzystać :)

Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):
Taki dostalam i taki wyslalm do gazety 791 533 440-Martaale pewnie juz nie bedzie aktulne ,;)
niestety dzisiaj jednak tez nie ma ogloszenia ale jutro juz powinno sie ukazac ,:shake:

Jest dzisiaj ogloszenie ;),bardzo prosze dac znac czy ktokolwiek mzadzwonil bo ostatnio cisza w telefonach :shake:

Posted

Jestem w kontakcie z domkiem w zachodnio-pomorskim.

Natomiast dziś miałam bardzo sympatyczny telefon z ogłoszenia, od pana z Krakowa. Sam ma dwa przygarnięte psiaki i zastanawia się mocno nad przygarnięciem suni, a międzyczasie ma jeszcze porozsyłać jej ogłoszenie po znajomych.

Z obecnym dt uzgodniłam, że sunia może zostać jeszcze do piątku.

Proszę o kciuki!!

Posted

eneda napisał(a):
Jestem w kontakcie z domkiem w zachodnio-pomorskim.

Natomiast dziś miałam bardzo sympatyczny telefon z ogłoszenia, od pana z Krakowa. Sam ma dwa przygarnięte psiaki i zastanawia się mocno nad przygarnięciem suni, a międzyczasie ma jeszcze porozsyłać jej ogłoszenie po znajomych.

Z obecnym dt uzgodniłam, że sunia może zostać jeszcze do piątku.

Proszę o kciuki!!

trzymamy zatem kciuki mocno;)

Posted

Oby same sympatyczne telefony się pojawiały, pomaga w sukcesie dobry nastrój, podróż ma być do Rokitna. Ja też miałam bardzo miły telefon z ofertą pomocy w części transportu własnym autem,dziękujemy cioteczce i postaramy sie to jakoś zgrać. MIEJSCE JEST SUPER I MUSIMY ZA WSZELKĄ CEN Z NIEGO SKORZYSTAĆ.

Posted

aby ułatwić poszukiwanie transportu wyszukałam:

trasa bezp. Kielce - Rokitno , pow. myśliborski - ok 447 km

ale mozna tak:

Kielce Poznań trasa A2/E30 363 KM i Poznań Rokitno - 170 km

Kielce - Gorzów Wlkp. 500 km trasa E30 stąd do Rokitna 36 km

Mamy transport bezpłatny na trasie POZNAŃ ROKITNO !!!!!!

szukamy na gwałt Kielce Poznań.

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
aby ułatwić poszukiwanie transportu wyszukałam:

trasa bezp. Kielce - Rokitno , pow. myśliborski - ok 447 km

ale mozna tak:

Kielce Poznań trasa A2/E30 363 KM i Poznań Rokitno - 170 km

Kielce - Gorzów Wlkp. 500 km trasa E30 stąd do Rokitna 36 km

Mamy transport bezpłatny na trasie POZNAŃ ROKITNO !!!!!!

szukamy na gwałt Kielce Poznań.
Teresko..kiedy ten transpotr POZNAN ROKITNO jest zaplanowany..???Skowronia ma jechac do Rokitna- szukamy transportu..ale do Poznania moze by nam sie udalo cos zalatwic...CZy ewentualnie Skowronia by sie zmieścila??To maleńska staruszka jamniczka...No i na kiedy muislaby byc w tym Poznaniu??

Posted

nasza sunia chyba nie jest wielka i agresywna i jamniczka by dała rady sie zmiescić. Poznański transport sie dostosuje ale najchetniej końcem tygodnia bo pracują, weekendy ok podałam enedzie namiar na cioteczkę. jak dogra z sunia to sie pokontaktujemy z terminami i będzie fajnie. Skad ta psinia bo nie pamietam? Skowronia.