Mikadominika1 Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 jestem na zaproszenie, zaznaczam sobie na razie wątek psiaka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mercy Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 zanaczam...biedna psiunia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MartynaP Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 no to hoooooop Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jusstyna85 Posted April 20, 2010 Author Share Posted April 20, 2010 Deklaracje stałe - bella51 - 5 zł - anett - 10 zł - kaa- 10 zł - Ammounie- 10 zł - szaranekm - 10 zł - Agnieszka 103 - 5 zł - mikoada - 5 zł - Kmurdz 15 zł -------------------- Razem mamy - 70 zł Stałych deklaracji . Deklaracje jednorazowe i inne - ewa36 -malicja -carolinascoties -Ainez-moi - Slay - 30 zł ( przez 6 m-c) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szafranekm Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 Przelałam dziś dla Volwerina 20 zł.-jednorazowo, ale tak jak deklarowałam 10 zł. miesięcznie będę przelewać,żeby nie być gołosłownym, jak mi się uda to może nawet więcej.Co u pieska słychać? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaa Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 Wszystkim bardzo serdecznie dziękuje za obecność, zainteresowanie i wszelką pomoc , za Pv, za rozsyłanie wątku za każdy dobry gest. Wierze że wspólnymi siłami uda nam się wspólnie odmienić los tego wspaniałego psiaka. Agnieszko nie potrafię Ci wysłać Pv, masz chyba pełną skrzynkę. Co do stanu Volwerina, w ferworze działania zapomniałam napisać . Wspomniałam wcześniej że miał robione Rtg , po którym się okazało że nie ma żadnych poważnych uszkodzeń kości. To jest dobra wiadomośc, zła jest taka że ta łapa nie wraca do sprawności, być może że powodem jest ta poważna rana, być może jest to uszkodzenie mięśni, ścięgien, wiązadeł . ??? To nie jest jeszcze ostateczna diagnoza, myślę że sprawa się będzie klarować w miarę powrotu do zdrowia. Zakażenie można powiedzieć że opanowane, obrzęki zeszły, no wszystko super jeszcze nie wygląda ,ale jest znaczna poprawa. Ma zmniejszoną dawkę antybiotyku, Metronidazol odstawiony, rany ma nadal 2 razy dziennie opatrywane, przemywane. Postaram się o jakieś świeże fotki Volwerina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmurdz Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 deklaruje 15 miesiecznie. przelew zrobiony Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jusstyna85 Posted April 20, 2010 Author Share Posted April 20, 2010 [quote name='kmurdz']deklaruje 15 miesiecznie. przelew zrobiony[/QUOTE] dziękujemy :) :) :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaa Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 Właśnie wpłynęły nam pierwsze wpłaty na Volwerina Dziękujemy darczyńcom. :) - Kmurdz - 15 zł - kwiecień - Carolinascotties - 24 zł -------------------------- Razem - 39 zł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mega Psiara Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 biedulek,podnoszę - do góry ,hop Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stonka1125 Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 zaznaczę na razie.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jusstyna85 Posted April 20, 2010 Author Share Posted April 20, 2010 Bardzo prosimy o pomoc.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jusstyna85 Posted April 20, 2010 Author Share Posted April 20, 2010 [IMG]http://i44.tinypic.com/ka1puq.jpg[/IMG] On tak prosi....:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bela51 Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 Biedaku ... Musimy zebrać te pieniązki dla Ciebie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ala123 Posted April 21, 2010 Share Posted April 21, 2010 mój boże,nie nadążam juz za tymi psimi tragediami,na razie tylko jestem ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
monika55 Posted April 21, 2010 Share Posted April 21, 2010 Chociaz podniose. Trudno ogarnac te psie nieszczescia. [URL]http://www.dogomania.pl/threads/182115-Porzucona-niepełnosprawna-sunia-SZUKAMY-DT-NA-CITO!!!!Ona-cierpi[/URL]! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jusstyna85 Posted April 21, 2010 Author Share Posted April 21, 2010 Zbyt dużo psów wymagających pomocy....:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olga7 Posted April 21, 2010 Share Posted April 21, 2010 Zglaszam się wezwana -choć czasem wątek podniosę .Kasy na razie nie mam -niestety.. Piekny ,czarny kudłacz .Może uda mu się przetrwać -a nam wyrwać go i uratować ...Postaram się od polowy maja -jednorazowo coś dorzucać 5-10zl/ale jako jednorazowe wolę /np.10zl co drugi m-c/. Rozsylajmy takie wątki także innym -mniej znanym ludziom z dogo -niech oni też się wlączaja -bo inaczej niektorzy skromni -jak ja -już nie mamy z czego wplacać .:shake: .Skromne te wplaty -ale jak przybędzie nowych osób -latwiej się uzbiera -nawet po te 5-10 zl /mc . !!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GochaT Posted April 21, 2010 Share Posted April 21, 2010 Właśnie przeczytałam PW ja również wolę jednorazowe wpłaty ponieważ stałych już mam troszkę oraz dwa pieski pod opieką bardzo blisko ,które muszę wspierać doraźnie jak tylko jest potrzeba . Moge zdeklarować 30,00 zł jednorazowo tylko potrzebuje nr konta na PW Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jusstyna85 Posted April 21, 2010 Author Share Posted April 21, 2010 [quote name='GochaT']Właśnie przeczytałam PW ja również wolę jednorazowe wpłaty ponieważ stałych już mam troszkę oraz dwa pieski pod opieką bardzo blisko ,które muszę wspierać doraźnie jak tylko jest potrzeba . Moge zdeklarować 30,00 zł jednorazowo tylko potrzebuje nr konta na PW[/QUOTE] Już wysyłam,dziękujemy A psiaka niestety czeka operacja :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bjuta Posted April 21, 2010 Share Posted April 21, 2010 Justynko - przypomnij mi na początku maja, że mam mu coś posłać na operację. Wcześniej nie dam rady... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jusstyna85 Posted April 21, 2010 Author Share Posted April 21, 2010 [quote name='Bjuta']Justynko - przypomnij mi na początku maja, że mam mu coś posłać na operację. Wcześniej nie dam rady...[/QUOTE] Za operacje raczej na pewno płaci schron... On ma zerwane więzadło,a dodatkowo trzeba usunąć całą moszne...to na początek... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milosnicy zwierzat Posted April 21, 2010 Share Posted April 21, 2010 melduję się i ja dziękuje za zaproszenie na wątek dodam go wieczorem na nk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jusstyna85 Posted April 21, 2010 Author Share Posted April 21, 2010 [quote name='milosnicy zwierzat']melduję się i ja dziękuje za zaproszenie na wątek dodam go wieczorem na nk[/QUOTE] dziękujemy... Wysłałam kolejne 27 PW :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miloszz8 Posted April 21, 2010 Share Posted April 21, 2010 postaram sie cos wpłacić ale około 10-go jak bede miał wypłate ..niestety wczesniej nie moge ...biedne te psiaki:-/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts