Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Panca napisał(a):
nie zostalam uwzgledniona w deklaracjach- daje 30 zl na poczatek

a to stała deklaracja,czy jednorazowa?

Mysza2 napisał(a):
Nie jest aktualne zwłaszcza wpłaty jednorazowe

w 2 .poście jest...
[FONT=Arial Black]Wpłaty na Volwerina [/FONT]

[FONT=System]Deklaracje stałe [/FONT]
- Kmurdz - 15 zł - stała
- Śzafranekm - 10 zł stała
- bela 51 - 5zł stała
- mikada -5 zł stała
- Daria - 5 zł stała
- Agnieszka 103 - 5 zł stała
- Ammounie - 10 zł
------------------------------
w sumie 55 zł

[FONT=System]Deklaracje jednorazowe [/FONT]

- Śzafranekm - 10 zł
- Malicja - 30 zł
- Corolinascotties - 24 zł
- MarzenaWTF - 40 zł
- Bruce Lee - 15 zł
---------------------------
w sumie 119 zł

55 zł + 119zł = 174 zł

Stan konta =[FONT=Arial Black] 174 zł[/FONT]

Posted

ja znalazlam tyle - mi wyszlo wiecej stalych - stale na czerwono( Justynko - nie dopisalas deklaracji marzenawtf i Pani Teresy)

tu sa i deklaracje stale i deklaracje wplat - np. na poczatku maja -

[quote name='bela51']Nie przebrnęłam przez cały wątek, ale i tak ryczę. Zresztą. to straszne, że trzeba wybierać , któremu psu można pomóc.
Jesli moje 5 zł coś tutaj pomoże, to tyle jeszcze wyskrobię. Nie wiem, czy on w ogóle ma jakieś deklaracje???

[quote name='kaa']Jestem spłukana , mam inne deklaracje ale moje skromne 10 zł możesz Justyna też dopisać, :) , nie po to tyle o niego walczyliśmy, żeby biedak nie miał na zabranie do lepszego życia . Sama się nad nim dość napłakałam. Tylko żałuje że tak mało :(

[quote name='anett']

Naprawdę jestem w finansowym dole ale 10zł/m-c dołożę dla biedaka. Przykro mi, że tylko tyle..

[quote name='szafranekm']Dopiero teraz przeczytałam los pieska, deklaruję się miesięcznie, 10 zł to pewne, ale postaram się wpłacać więcej w miarę możliwości.Jutro przeleję 20 zł. Bardzo proszę o numer konta.Musimy pomóc temu biedakowi.

[quote name='Agnieszka103']Jestem na wezwanie jusstyny85. Deklaruję 5 zł (stała)

[quote name='mikoada']i ja jestem na zaproszenie kaa, dużo pomóc nie mogę, ale wyskrobię chociaż 5 zł stałej i jak się uda coś jeszcze dorzucę, biedna psinka :(

[quote name='szafranekm']Przelałam dziś dla Volwerina 20 zł.-jednorazowo, ale tak jak deklarowałam 10 zł. miesięcznie będę przelewać,żeby nie być gołosłownym, jak mi się uda to może nawet więcej.Co u pieska słychać?

[quote name='kmurdz']deklaruje 15 miesiecznie. przelew zrobiony

[quote name='olga7']Może uda mu się przetrwać -a nam wyrwać go i uratować ...Postaram się od polowy maja -jednorazowo coś dorzucać 5-10zl/ale jako jednorazowe wolę /np.10zl co drugi m-c/.

[quote name='GochaT'] Moge zdeklarować 30,00 zł jednorazowo tylko potrzebuje nr konta na PW

[quote name='Bjuta']Justynko - przypomnij mi na początku maja, że mam mu coś posłać na operację. Wcześniej nie dam rady...

[quote name='miloszz8']postaram sie cos wpłacić ale około 10-go jak bede miał wypłate ..niestety wczesniej nie moge ...biedne te psiaki:-/

[quote name='TERESA BORCZ']Dopiszcie proszę moje 5 zł miesięcznie płatne z góry na 4 miesiące, mam nadzieję po tym terminie widzieć psika zdrowego i w nowym domku. Jeśli mu się spodoba zostać dłużej u dr. Stefa to płacimy dalej.do karmy dokładam narazie 30 zł jednorazowo.

[quote name='baster&lusi']jednorazowo 20 złj.przeleję w poniedziałek.

[quote name='marzenawtf']dopiszcie mnie do stałych, miesięcznie 10 zł, postaram się więcej.. ale na razie tyle mogę obiecać.

[quote name='Panca']melduje sie,przeczytam potem..na pewno jednorazowo pomoge ( 30zl) a moze nawet kilka razy ,zalezy od tego ile psow ktorym pomagam znajdzie dom

[quote name='Ammounie']Mogę jednorazowo wspomóc Volwerina jeszcze kwotą 50zł. Żeby tylko już był bezpieczny.

[quote name='baster&lusi']Przelew wysłany.20 zł.Bedę zaglądać i trzymać kciuki za wasza pracę.

[quote name='monika55']Wiele nie moge, bo sama w naszym schronie mam takich biedakow mase. Ale 10zl dam. Moze jeszcze jakies bazarki by ktos zrobil?

Posted

kaa napisał(a):
Już robimy porządek z deklaracjami i wpłatami .
Wpłynęło :
- 20 zł Baster& Lusi - jednorazowa

174 zł + 20 zł = 195 zł

chyba 194 :)

zdjęcia

Posted

Deklaracje stałe

- bela 51- 5 zł
-anett - 10 zł
-kaa - 10 zł
- Ammounie - 10 zł
- Szafranekm - 10 zł
- Agnieszka 103 - 5 zł
- mikoada - 5 zł
- kmurdz - 15 zł
- Daria - 5 zł
- marzena wtf - 10 zł
- P.T. Borcz - 5 zł
- monika 55 - 10 zł
----------------------------
Razem 100 zł deklaracji stałych :multi:

Deklaracje jednorazowe i inne .

- malicja - 30 zł
- ewa36 - ?
- carolinascoties - 24 zł
- Aimez- moi- ?
- Slay - 30 zł ( przez 6 m-c)
- baster& luis - 20 zł
- marzenawtf - 40 zł
- Bruce Lee - 15 zł
- Olga 7 - ?
- Gocha T - ?
- miloszz8 - ?
- Panca - 30 zl
- Szafranekm - 10 zł

Czy teraz się wszystko zgadza? Proszę się upomnieć kto jeszcze nie ma konta? Justyna wrzucisz te wszystkie deklaracje w pierwszy post? Czy ja mam dać w drugim , żeby wszystko było w jednym miejscu. ?

Posted

No to do pięknych zdjęć jeszcze trochę dobrych wieści, Dziś rozmawiałam z weterynarzem, nie będzie usuwania moszny, :) , specyfiki weterynaryjne w połączeniu z balsamem Szostakowskiego i propolisem zdziałały cuda, rany na jądrach są niemal całkowicie pogojone, wyrwana dziura zarosła się , co prawda pozostał zrost z blizną , ale w takiej sytuacji wystarczy zwykła kastracja . Weterynarz wciąż czeka aż wszystko wróci do normy, według niego jeszcze troszkę trzeba czekać na zabliżnienie ostatnich, już całkiem niewielkich ranek. :)

Posted

Cieszę się z dobrych wieści! wracaj szybko do zdrowia Volwiku!

W tytule napisałyście że brakuje jeszcze 295zł, na razie jest 90zł stałych deklaracji, a hotelik miał kosztować 300zł miesięcznie.

Posted

Ammounie napisał(a):
Cieszę się z dobrych wieści! wracaj szybko do zdrowia Volwiku!

W tytule napisałyście że brakuje jeszcze 295zł, na razie jest 90zł stałych deklaracji, a hotelik miał kosztować 300zł miesięcznie.

Hotelik tyle kosztuje bez wyżywienia , trzeba doliczyć do hoteliku średniej jakości karmę . Czyli te + 80 zł jest na karmę , za dużo doliczyliśmy ? , w sumie ja na cenach karm się nie znam , ani nie bardzo wiem ile taki duży pies zjada . Bela podpowiedziała markę karmy i na ile starczy , za co dziękujemy:) I tym się zasugerowaliśmy.

Posted

monika55 napisał(a):
Ja deklaruje co miesiac a nie jednorazowo. I poprosze numer konta. Zdrowiej psiaku.

To świetnie i tym sposobem mamy pełne 100 zł deklaracji , serdecznie dziękujemy i już przesyłam konto i zmieniam na stałe :)

Posted

ale fajny z niego misio":)dobrze ze zdrowieje -jest sliczny wiec nie powinien dlugo w hotelu sie zasiedziec
dostalam numer konta i przeleje jutro zanim dostane podatek roczny do zaplacenia:(

Posted

Volwerin wczoraj usiłował uskuteczniać przytulanie , próbował stanąć na dwóch łapach, ale się biedak jeszcze nie potrafi tak utrzymać , musialam go przytrzymywać na dole i zniżyć się do jego poziomu żeby sobie biedak bólu nie narobił . Jeszcze nie czas na takie rzeczy .