Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gameta napisał(a):
Przyszłam się przywitać i co widzę? Elmira banned ??? Co się stało ?

Elmirka jest -owszem-pyskata,ale też bardzo uczciwa i nie owija w bawełnę,stąd ban. :shake:Na szczęście-niedługo :)

Fifi ma się dobrze,choć -jak każdy futrzak-cierpi z powodu upałów.Leży podobno jak krecik rozciągnięty na zimnej podłodze w domu,a na zewnątrz wychodzi tylko na pośpieszne siku :)
Wody nie lubi,więc schłodzić go trudno. Podobno całe jego zachowanie wskazuje na to ,że tak naprawdę w skórze tego czarnego,kosmatego psa ukrywa się ...kot ! :) Fifole górą!:lol:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

majku33krakow napisał(a):
to dobrze ze krotkiego bana ma,a ja dostałem za zasmiecanie watku i oszczerstwa wobec renata5,ale oszczerstwa to kłamstwa a ja mowie prawde co było.

Majku,bana dostałeś? Może ostrzeżenie...?

Posted

jostel5 napisał(a):
No to uważaj,Majku,na przyszłość! Szkoda by było,gdybyś zniknął ,Fifi Cię potrzebuje :)

a czemu potrzebuje,trzeba bedzie cos mu wpłacic?do weta idzie jak bedzie chłodniej.

Posted

majku33krakow napisał(a):
a czemu potrzebuje,trzeba bedzie cos mu wpłacic?do weta idzie jak bedzie chłodniej.

Oj,Majku! :) Fifi pieniądze ma,sporo mu się uzbierało,więc na badania też wystarczy!
"Potrzebuje Cię", bo ze swoimi ludźmi raźniej-po prostu! Wszyscy tutaj jesteśmy przecież jego "rodziną"-dbamy o niego,martwimy się jego losem...dlatego tak napisałam :)

Posted

acha,a pamietasz jak ci powiedziałem zeby chyba sie ubezpieczyc bo moze kiedy wyleciec od renaty,cos takiego podobnego ci mowiłem a ty mi odpowiedziałas nie zartuj nawet on niema gdzie isc?pamietam to.

Posted

Ja to też,Majku ,pamiętam.Ale wtedy wierzyłam mocno,że nic złego się nie stanie,naprawdę! Na szczęście Elmirka zabrała go do siebie,a nasz staruszek świetnie się u niej czuje...I jeszcze coś-dobrze,że się tak stało! Teraz,z perspektywy czasu, widzę,że nie mogło mu się przytrafić nic lepszego!:)

Posted

łolkiee napisał(a):
może mi ktoś streścić co u fifka nie było mnie trochę a nie chce mi się tyle czytać!
(wiem że Monika ma bana, z innego wątku)

Zerknij sobie,proszę-post 2035..Nie chce mi się znowu tego pisać...;)

Posted

jostel5 napisał(a):
Zerknij sobie,proszę-post 2035..Nie chce mi się znowu tego pisać...;)

a dziękuję. świetnie:) muszę przyznać że ostatnio biorę przykład z psów i też leże na podłodze i się chłodzę ;)

Posted

Dzisiaj Fifi,niestety,miał małe rozwolnienie.:( Elmira podejrzewa ,że zjadł coś niedozwolonego.Nakarmiła go smectą i czymś tam jeszcze,no i przeszło.Gdyby rzecz jutro miała się powtórzyć,maluch pójdzie do weta.Poza tym Fifkol miał dzisiaj ochotę na spacerki w słońcu.Co go Elmira za łepek i do domu,on natychmiast odwracał się i tuptał do ogrodu. Taki padalec!:)

Posted

jostel5 napisał(a):
Dzisiaj Fifi,niestety,miał małe rozwolnienie.:( Elmira podejrzewa ,że zjadł coś niedozwolonego.Nakarmiła go smectą i czymś tam jeszcze,no i przeszło.Gdyby rzecz jutro miała się powtórzyć,maluch pójdzie do weta.Poza tym Fifkol miał dzisiaj ochotę na spacerki w słońcu.Co go Elmira za łepek i do domu,on natychmiast odwracał się i tuptał do ogrodu. Taki padalec!:)

Biedak:-(
Wierze, ze jutro bedzie juz wszystko w normie!!
Fifi chyba Elmirze na zlosc robi, zwyczajnie jak ona chce aby Fifiek sobie troche pospacerowal, to on szczeka bo chce do domu;-)

Posted

robię szybko rozliczenie, bo dawno nie było ( ostatnie - stan na dzień 17.06.br. kwota 284,11 )
Przychód:
21.06.br. Syla - 20,-
24.06.br. p. Dorota - 100,-
Krasnystaw
25.06.br. wasabi81 - 60,-
30.06.br. Majku33 - 50,-
05.07.br. Małgorzata G. - 40,-
08.07.br. Jostel - 20,-
p. Kamila - 20,-
p. Dorota - 10,-
RaZEM - 604,11

Posted

[quote name='kinga_kinga7']robię szybko rozliczenie, bo dawno nie było ( ostatnie - stan na dzień 17.06.br. kwota 284,11 )
Przychód:
21.06.br. Syla - 20,-
24.06.br. p. Dorota - 100,-
Krasnystaw
25.06.br. wasabi81 - 60,-
30.06.br. Majku33 - 50,-
05.07.br. Małgorzata G. - 40,-
08.07.br. Jostel - 20,-
p. Kamila - 20,-
p. Dorota - 10,-
RaZEM - 604,11
Kurcze, Fifi ma wiecej na koncie niz ja ;-) Bogacz nasz maly!:-)