Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję,Kinguś,za zestawienie wpłat :)
Rozmawiałam z Elmirką i ,kiedy zejdzie z niej ban ;) ,rozliczymy to,co do niej wpłynęło...

Do wiadomości wszystkich zaniepokojonych-FIFOL nie ma rozwolnienia!:multi::multi::multi:
Pewnie wczoraj trochę upał go zmógł,a wiecie przecież,że takim starym kiszeczkom niewiele trzeba!
Aha,dostałam od Elmirki fotkę z uśmiechniętym Fifim,ale to własność prywatna !:eviltong:

Pojutrze na pewno będziecie mieć tu efekt działalności fotograficzno-filmowej Elmirki z naszym z Fifolkiem w roli głównej!;)

Posted

[quote name='jostel5']Dziękuję,Kinguś,za zestawienie wpłat :)
Rozmawiałam z Elmirką i ,kiedy zejdzie z niej ban ;) ,rozliczymy to,co do niej wpłynęło...

Do wiadomości wszystkich zaniepokojonych-FIFOL nie ma rozwolnienia!:multi::multi::multi:
Pewnie wczoraj trochę upał go zmógł,a wiecie przecież,że takim starym kiszeczkom niewiele trzeba!
Aha,dostałam od Elmirki fotkę z uśmiechniętym Fifim,ale to własność prywatna !:eviltong:

Pojutrze na pewno będziecie mieć tu efekt działalności fotograficzno-filmowej Elmirki z naszym z Fifolkiem w roli głównej!:cool3:

phy... jak nie to nie...
ale każda by chciała zobaczyć!!!!!!!

Posted

łolkiee napisał(a):
phy... jak nie to nie...
ale każda by chciała zobaczyć!!!!!!!

No,dobra...przyznam się...Nie umiem wstawić...:oops::oops::oops:

Edit. Ale wiem,że Elmirka nakręciła dwa filmiki,Fifek ma już swoją diamentową obróżkę i smycz z kokardką :), więc spodziewajcie się w sobotę po 20-tej samych wspaniałości...:)

Posted

haniabor napisał(a):
Elmirka wraca dziś czy jutro?

Dziś!:multi::multi::multi:

Nie pisze,bo nie może,ale czyta nas na bieżąco-na wszystkich wątkach,do których ma dostęp!:lol:

Posted

jostel5 napisał(a):
Dziś!:multi::multi::multi:

Nie pisze,bo nie może,ale czyta nas na bieżąco-na wszystkich wątkach,do których ma dostęp!:lol:

Pozdrawiamy Cie serdecznie Elmirko, i czekamy niecierpliwie na twoj powrot:-)!!

Calkiem zapomnialam o tej diamentowej obrozce dla Fifka... ale bedzie z niego przystojniak:loveu:

Posted

wasabi81 napisał(a):
Pozdrawiamy Cie serdecznie Elmirko, i czekamy niecierpliwie na twoj powrot:-)!!

Calkiem zapomnialam o tej diamentowej obrozce dla Fifka... ale bedzie z niego przystojniak:loveu:

Wasabi-Fifolek to JUŻ jest przystojniak!:) Nie szata zdobi człowieka...tfu!... Psa!:)

Posted

gameta napisał(a):
Eeee ja tam ze zbanowanymi nie gadam :p

;)

Oooooo!:crazyeye: Czyżby? Naprawdę? Eeeeeeeeeeeeeee!:evil_lol::lol::evil_lol::lol:

Posted

jostel5 napisał(a):
Wasabi-Fifolek to JUŻ jest przystojniak!:) Nie szata zdobi człowieka...tfu!... Psa!:)

Kochana Jostel- oczywiscie wiem, ze Fifolek JUZ teraz jest przystojny i cudowny:-) Ja mialam raczej na mysli, ze diamenty beda podkreslac jego urode;-)

Posted

Cześć Kochane:) Jestem i żyję. I co najważniejsze;) mogę mówić.

Postaram się wstawić dzisiaj filmiki, ale co z tego będzie to zobaczymy. Jestem rozpuszczona, mój mózg też.

Posted

elmira napisał(a):

Postaram się wstawić dzisiaj filmiki, ale co z tego będzie to zobaczymy. Jestem rozpuszczona, mój mózg też.

no witamy:)

Posted

elmira napisał(a):

No,nareszcie!:multi::multi::multi: Witamy Elmirku!:loveu:

Posted

majku33krakow napisał(a):
a dostaniemy fifka usmiechnietego?

Będzie Fifol roześmiany i terroryzujący nas;)

wasabi81 napisał(a):
Witamy!!:multi::multi:

jostel5 napisał(a):
No,nareszcie!:multi::multi::multi: Witamy Elmirku!:loveu:

:) :*

No to w skrócie. Z Fifim ok. Co prawda przytrafiła się mu ostatnio sraczuchna, ale mam nadzieję, że to wpływ tych koszmarnych upałów. Wiem na pewno, ze ten aparat wcina trawę na podwórku. Zdybałam go i jestem pewna. Fifi stwierdził, że ma dość jedzenia dla bobasów i chcę treściwego, pachnącego, choć zwykle szkodzącego mu jedzenia. Wczoraj była awanti o chipsy, dzisiaj o kiełbaskę.

Moczyliśmy się namiętnie. Fifcio już wie, że to nic strasznego. Wygłaszczę go w wanience, więc mały się uspakaja. W te upały psy mają możliwość wychodzenia i wchodzenia z domu, kiedy chcą. Fifi zasuwa więc kiedy chce i gdzie chce.

Posted

elmira napisał(a):

Witamy ,,banitkę".Miło cię znów usłyszeć.Wszystkie psy bardzo przeżywają te upały.Moja starowinka Sarunia odeszła za Tęczowy Most.

Posted

baster i lusi napisał(a):
Witamy ,,banitkę".Miło cię znów usłyszeć.Wszystkie psy bardzo przeżywają te upały.Moja starowinka Sarunia odeszła za Tęczowy Most.

baster i lusi bardzo mi przykro
  • :-(

• Posted

baster i lusi napisał(a):

Witaj baster i lusi, bardzo mi przykro z powodu Twojej suni. Te upały są zabójcze i dla ludzi, i dla zwierząt.

Chyba nie wstawię dzisiaj filmików. Jakaś burza chodzi dookoła, a ja mam Internet radiowy i mi rwie w połowie transferu filmu na YT. Ale jutro już będą na pewno:)

Posted

elmira napisał(a):
    Witaj baster i lusi, bardzo mi przykro z powodu Twojej suni. Te upały są zabójcze i dla ludzi, i dla zwierząt.

Chyba nie wstawię dzisiaj filmików. Jakaś burza chodzi dookoła, a ja mam Internet radiowy i mi rwie w połowie transferu filmu na YT. Ale jutro już będą na pewno:)

Tak dlugo czekalismy, to mozemy tez poczekac do jutra:-)
    miejmy nadzieje, ze zacznie padac, to sie chociaz troche ochlodzi!!