elmira Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Nasze myśli podążają tym samym tropem (hiehie). Ja bym za jednym chlaśnięciem skróciła co, nie co. Czytałam też o miocie kotków wyrzuconych w plastikowej torbie do kontenera na śmieci. Gdyby ich nie zauważono, to by je zmiażdżyła prasa w śmieciarce. Jakie te ścierwa mają "dobre" serca. Nie dadzą zastrzyku ślepemu miotowi, bo ich serduszka bolą, ale na śmietnik wyrzucić w plastikowej torbie-to już nie mają zahamowań. Gotuje się we mnie gniew i wściekłość. Jak można być tak okrutnym? A jak już się nakręciłam, to może znacie kogoś, kto szuka kotka? I jeszcze głosować mi tu w Krakvecie na Kotkowo-na skróty można przejść z mojego podpisu. :) Dziękuję serdecznie:) Quote
jostel5 Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 Ja też,ale może nie głosowali jeszcze znajomi...I znajomi znajomych.:) Quote
łolkiee Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 No widzisz możesz liczyć na starych znajomych ;) Quote
haniabor Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 A nowsi (dziwnie wyszło) znajomi?;) Też zagłosowałam. A wracając do szczeniaczka- czasami mam wrażenie, że psychopaci ciągle oglądają telewizję. Gdy zdarzy się coś wyjątkowo wstrętnego, natychmiast chcą przelicytować poprzedników. Był Bąbel, było topienie, są nożyczki. Wygląda, jakby chcieli pokazać, że potrafią wymóżdżyć najgorsze rzeczy. Nikt wprawdzie nie wie, że to ON jest autorem, ale wszyscy widzą jego dzieło. To ich chyba nakręca. Koszmar. Quote
jostel5 Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 Wiemy,wiemy, Elmirko !:) Fifulec-oczywiście-jak zawsze...? Haniu,myślę,że swoim spostrzeżeniem trafiłaś w sedno! Tak,niestety,działają psychopaci!:angryy: Quote
jostel5 Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 Koi....?:crazyeye: O,matko!:evil_lol: To jakiś termin fizyczny...? Quote
łolkiee Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 wiecie co. Ale jak by to był nuż (raz i już) ale nożyczki i to pewnie tępe. (może kopiował uszy i ogon żeby był bardziej rasowy...) od razu przypomina mi się historia pewnego psiaka któremu wybito zęby cegłówką a oczy wydłubali nożyczkami... wrrr.... zatłukła bym!!!! Quote
kinga_kinga7 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 my się z Wami już żegnamy dzisiaj i życzymy miłych snów:multi::multi::multi: Quote
Nes2009 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Wyciąć łecht..... i jeszcze wszystko inne co wystaje. Wrrrrrrrrrrrrrr:angryy: Quote
majku33krakow Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 ja zaległosci swoje wyrownam kochani fifiemu. Quote
AlfaLS Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Zagłosowałam na Kotkowo :lol: a przy okazji zapraszam na bazarek na psiaki z Tychów. Banerek w moim podpisie:lol: Quote
elmira Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 :) Dzięki Kochani. AlfaLS, to trzeba pisać: Kupować mi na bazarku!!! (tu link;)) Quote
jostel5 Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 [quote name='elmira']Majku, dziękujemy z Fifkiem:) ...i ze mną :) Quote
jostel5 Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 majku33krakow napisał(a):to kotkowo jest z białegostoku. Tak.Zagłosuj ,Majku ,prosimy! Quote
AlfaLS Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 [quote name='elmira']:) Dzięki Kochani. AlfaLS, to trzeba pisać: Kupować mi na bazarku!!! (tu link;)) Ja chciałam tak subtelnie bo Fifulek też taki subtelny psiaczek. Ale jak trzeba to ZAPRASZAM NA BAZAR !!!!!!!!!!Dochód też na staruszki, może troszkę mniej stare niż Fifi ale swoje lata mają zwłaszcza Mika - 12 lat w schronie, bez spacerów, cień psa :shake: a teraz wreszcie szczęśliwa w hotelu....... Bazar na tyszaki: http://www.dogomania.pl/threads/191226-Dla-ka%C5%BCdego-co%C5%9B-ciekawego-na-tyszaki-do-5.09.10r.-do-24.00 A dla tych co chcą się pośmiać mam dobrohumorowe ksiażeczki z innego bazaru : http://www.dogomania.pl/threads/191408-Dobrohumorowe-ksi%C4%85%C5%BC%C4%99czki-na-hotelik-FLORCI-do-05.09.2010-do-godzi.-24.00 Książeczek coraz mniej a pośmiać się można / i trzeba :evil_lol:/. Quote
jostel5 Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 Zajrzymy :) Dziękujemy za zaproszenie!:) Quote
Recommended Posts