Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nasze myśli podążają tym samym tropem (hiehie). Ja bym za jednym chlaśnięciem skróciła co, nie co.

Czytałam też o miocie kotków wyrzuconych w plastikowej torbie do kontenera na śmieci. Gdyby ich nie zauważono, to by je zmiażdżyła prasa w śmieciarce. Jakie te ścierwa mają "dobre" serca. Nie dadzą zastrzyku ślepemu miotowi, bo ich serduszka bolą, ale na śmietnik wyrzucić w plastikowej torbie-to już nie mają zahamowań. Gotuje się we mnie gniew i wściekłość. Jak można być tak okrutnym?

A jak już się nakręciłam, to może znacie kogoś, kto szuka kotka?

I jeszcze głosować mi tu w Krakvecie na Kotkowo-na skróty można przejść z mojego podpisu. :) Dziękuję serdecznie:)

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A nowsi (dziwnie wyszło) znajomi?;)
Też zagłosowałam.
A wracając do szczeniaczka- czasami mam wrażenie, że psychopaci ciągle oglądają telewizję. Gdy zdarzy się coś wyjątkowo wstrętnego, natychmiast chcą przelicytować poprzedników. Był Bąbel, było topienie, są nożyczki. Wygląda, jakby chcieli pokazać, że potrafią wymóżdżyć najgorsze rzeczy. Nikt wprawdzie nie wie, że to ON jest autorem, ale wszyscy widzą jego dzieło. To ich chyba nakręca. Koszmar.

Posted

Wiemy,wiemy, Elmirko !:)

Fifulec-oczywiście-jak zawsze...?

Haniu,myślę,że swoim spostrzeżeniem trafiłaś w sedno! Tak,niestety,działają psychopaci!:angryy:

Posted

wiecie co. Ale jak by to był nuż (raz i już) ale nożyczki i to pewnie tępe. (może kopiował uszy i ogon żeby był bardziej rasowy...)
od razu przypomina mi się historia pewnego psiaka któremu wybito zęby cegłówką a oczy wydłubali nożyczkami...
wrrr.... zatłukła bym!!!!

Posted

[quote name='elmira']:) Dzięki Kochani.

AlfaLS, to trzeba pisać: Kupować mi na bazarku!!! (tu link;))
Ja chciałam tak subtelnie bo Fifulek też taki subtelny psiaczek. Ale jak trzeba to ZAPRASZAM NA BAZAR !!!!!!!!!!Dochód też na staruszki, może troszkę mniej stare niż Fifi ale swoje lata mają zwłaszcza Mika - 12 lat w schronie, bez spacerów, cień psa :shake: a teraz wreszcie szczęśliwa w hotelu.......
Bazar na tyszaki: http://www.dogomania.pl/threads/191226-Dla-ka%C5%BCdego-co%C5%9B-ciekawego-na-tyszaki-do-5.09.10r.-do-24.00
A dla tych co chcą się pośmiać mam dobrohumorowe ksiażeczki z innego bazaru :
http://www.dogomania.pl/threads/191408-Dobrohumorowe-ksi%C4%85%C5%BC%C4%99czki-na-hotelik-FLORCI-do-05.09.2010-do-godzi.-24.00
Książeczek coraz mniej a pośmiać się można / i trzeba :evil_lol:/.