Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Powiem Ci majku raz. Jesteś bezczelny. I kończę z Tobą rozmowę. Ja mam moje własne trzy psy na które nikt mi nie płaci. Nie biorę za Fifiego nic, oprócz pieniędzy za karmę i weterynarza. Nie biorę za środki czystości, paliwo i czas poświęcony na opiekę nad Fifim.

Jak Ci nie pasuje to SPADAJ! Ostrzegam, że pomimo mojej wyrozumiałości skończyła się moja pobłażliwość dla Ciebie. I to ostatni post, w którym odpowiadam na Twoje dziwne wywody. Z resztą, nie z Tobą będę rozmawiała, tylko z właścicielem Fifiego.

Posted

elmira napisał(a):
Powiem Ci majku raz. Jesteś bezczelny. I kończę z Tobą rozmowę. Ja mam moje własne trzy psy na które nikt mi nie płaci. Nie biorę za Fifiego nic, oprócz pieniędzy za karmę i weterynarza. Nie biorę za środki czystości, paliwo i czas poświęcony na opiekę nad Fifim.

Jak Ci nie pasuje to SPADAJ! Ostrzegam, że pomimo mojej wyrozumiałości skończyła się moja pobłażliwość dla Ciebie. I to ostatni post, w którym odpowiadam na Twoje dziwne wywody. Z resztą, nie z Tobą będę rozmawiała, tylko z właścicielem Fifiego.

myslałem ze kochasz fifiego!

to nie jest bezczelnosc tylko szczerosc!

Posted

majku33krakow napisał(a):
myslałem ze kochasz fifiego!

to nie jest bezczelnosc tylko szczerosc!

Majku, zastanow sie prosze nad tym co tutaj wypisujesz... czemu niby elmira juz nie kocha Fifiego?? Przeciez sie nic zlego nie stalo!!
Twoje wypowiedzi sa conajmniej dziwne:shake:

Posted

jostel5 napisał(a):
A ja nie dostałam...!:placz::placz::placz:

Dlaczego nie dostałam...?????:placz::placz::placz:

Bo Ty, Jostel masz to wszystko opisane słownie;)

Posted

Majku, ja nigdy nie robię różnicy pomiędzy moimi psami, a psami na tymczasie. Dbam o nie tak samo. Fifiego nie zamierzałam i nie zamierzam wyrzucać.

Ok. Nie było sprawy.

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No to,do dzieła,Majku!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Są to piękne,zwarte balaski w kolorze gorzkiej czekolady i o nieczekoladowym zapachu.:lol:

Robią wrażenie!:evil_lol:

Posted

York to nie pies przecież. Nie wiesz? Ludziska kupują bo to takie ładne maskotki. Nie mają jak, to w ten sposób poprawiają swoją pozycję;) Durni ludzie są, oj durni.