jostel5 Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 Nie bądź taka skromna! I nie wstydź się,że masz takie walory!:) Obejrzałam filmiki jeszcze raz i mam spostrzeżenie następujące: Twoje psiaki tworzą bardzo zgrany zespół! Morela i Fifi to chyba para,świetnie się razem komponują,a kiedy oboje miziasz-BAJKA!:) Quote
elmira Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Moje psy są absolutnie fantastyczne. Nigdy nie uczyłam ich agresji, więc mogę przyjmować różne psy. Nodi i Pepa są naszymi (moimi i mojego TZ-ta) wspólnymi psami, ale Fifi i Morela są moje.:) Tak sobie psy ustaliły. Nodi i Pepka są wzięte ze schroniska w Milanówku. Nodi miał przede mną 3 właścicieli i to przez 5 miesięcy. Morelkę mam od Lilek. Jostel, na prawdę nic z Fifim nie robię. Naprawił się sam. Ja tylko daję mu jeść i żadnych cudów z nim nie wyczyniam. A co do nóg, to tylko zasługa rodziców, geny i takie tam;) Majku, bez dabingu, bo w końcu pamiętam, żeby nie gęgać jak najęta;) Quote
majku33krakow Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 elmira napisał(a):Moje psy są absolutnie fantastyczne. Nigdy nie uczyłam ich agresji, więc mogę przyjmować różne psy. Nodi i Pepa są naszymi (moimi i mojego TZ-ta) wspólnymi psami, ale Fifi i Morela są moje.:) Tak sobie psy ustaliły. Nodi i Pepka są wzięte ze schroniska w Milanówku. Nodi miał przede mną 3 właścicieli i to przez 5 miesięcy. Morelkę mam od Lilek. Jostel, na prawdę nic z Fifim nie robię. Naprawił się sam. Ja tylko daję mu jeść i żadnych cudów z nim nie wyczyniam. A co do nóg, to tylko zasługa rodziców, geny i takie tam;) Majku, bez dabingu, bo w końcu pamiętam, żeby nie gęgać jak najęta;) ale bez dabbingu to film jest nie ciekawy.Fifi sie nie naprawił sam on poprostu cie kocha,jest wdzieczny za domek Quote
jostel5 Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 Coś w tym,co -Majku-piszesz,jest...Takie psy jak Fifi czują,że są kochane i odwdzięczają się tym samym-całym serduszkiem! :) Ale mały się zmienił!!! Wciąż nie mogę się nadziwić...:) Quote
haniabor Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Fifek rzeczywiście odmłodniał. Zgadzam się też z Elmirką, że to gangsterek. Gdyby był dużym psem- to byłby z niego dopiero gangster! Quote
elmira Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 :) Haniu, nie pomyślałam o tym. Zgadzam się, Fifcio to gangsterek;) Quote
majku33krakow Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 fifek jak idzie szybko to tak pupciom zazuca fajnie. Quote
jostel5 Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 Cześć,Elmirku! :) Świecisz,więc..jesteś :evil_lol:! Wszystko u Was oki,czyli bardzo dobrze,czyli jak zawsze i bez zmian?:lol: Quote
elmira Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Jestem:) co prawda z doskoku, bo korzystając z urlopu załatwiam zaległości:) U nas wszystko ok. Quote
kinga_kinga7 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 ja też po przerwie odwiedzam Fifa i cieszę się, że jest ok!:razz: Quote
wasabi81 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Ja tez zagladam do Fifiego i ciesze sie z tego, ze on nie rozrabia;-) Quote
jostel5 Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 Oj,rozrabia,rozrabia :) Fifol to przecież odmłodzony GANGSTEREK! :) Quote
elmira Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Rozrabia i rządzi;) Dzisiaj przeżyłam szok. Nie było żadnej niespodzianki na chodniku, więc trochę się zaniepokoiłam. Jakoś tak mi już weszło w krew, że sprawdzam, co to dzisiaj nam się objawiło, jaka jest konsystencja, kolor...no wiecie;) Fifi dzisiaj zrobił mi niespodziankę, bo załatwił się na trawie. Wynik jego starań jest na prawdę niezły (fotek nie będzie;), choć chciałam Olci zamiast robusiów wysłać:)). A tak, to nic ciekawego. Fifi dzisiaj dostał żółtko jajka. Bardzo mu smakowało. Zjadł wszystkie lekarstwa. Czuje się dobrze. Wnioskuję po tym, że strasznie się obruszył, że na niego zatrąbiłam, kiedy nie pozwalał mi wjechać na podwórko:) Quote
elmira Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Dzisiaj w nocy mieliśmy straszną burzę. Psy bardzo się bały. Fifek tez bardzo przeżywał. Jak sobie pomyślę, jak te psiaki muszą bać się w schronisku? Nikt ich nie utuli, nie uspokoi. Quote
jostel5 Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 Wczoraj nie miałam komputera,dlatego zaniedbałam Fifulca nieco... U nasz też burzowo-niestety-chociaż aż tak źle nie było... W naszym schronisku najbardziej boi się burzy Piorun.Na szczęście Piorunek- z racji swojego lęku przed grzmotami i błyskawicami-stacjonuje teraz na miejscu Maksi,bo stamąd łatwo go zabrać do budynku biura. No i tam właśnie,w szafce na ubrania ,przeczekuje najgorsze...;) Biedne psiaki ,pewnie tej nocy nie pospałaś...? Quote
łolkiee Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 oj biedne biedne psiaki... ja się zastanawiam jak moja Renia mogła wysiedzieć w schroniskowym boksie... ona by dała się obedrzeć ze skóry żeby nie było burzy... Quote
jostel5 Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 Zobaczcie.Zabiłabym z zimną krwią!!! http://www.tvn24.pl/-1,1670636,0,1,p...wiadomosc.html Quote
elmira Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Widziałam Pipi w Tvn. Co za gnoje ją tak urządzili. W Polsce kary za wyrządzenie krzywdy zwierzętom są za małe. Quote
łolkiee Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 " To trzeba być naprawdę chorym psychicznie, albo konkretnym psychopatom żeby zrobić psiakowi który ma niespełna 3 miesiące" Dobrze facet mówi!! Quote
Nes2009 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Ja myślałam i miałam nadzieję, że to jakiś żart:( Quote
auraa Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 obejrzałam. Ciekawe co ten zwyrodnialec by czuł, gdyby jemu ktoś latał koło głowy z nożyczkami:angryy: Quote
jostel5 Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 Jaja,prawda Łolkiee...? Chciałabym,naprawdę!:angryy: Quote
łolkiee Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 jostel5 napisał(a):Jaja,prawda Łolkiee...? Chciałabym,naprawdę!:angryy: miałam na myśli coś innego ale jesteś blisko Quote
wasabi81 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 [quote name='jostel5']Zobaczcie.Zabiłabym z zimną krwią!!! http://www.tvn24.pl/-1,1670636,0,1,p...wiadomosc.html Co sie dzieje na tym swiecie??:-( straszne... Quote
Recommended Posts