Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

łolkiee napisał(a):
na jaki poszedł?

Poszedł, ładował się pół godziny. Masakra. Dzięki Olcik.

kinga_kinga7 napisał(a):
nasz Fifulek znowu się wzbogacił-dostałam 40 zł d p.Małgorzaty G. dziękujemy:loveu:

Dziękuję w imieniu Fifka.

Mam nadzieję, że uda się wgrać filmy, to każdy będzie mógł zobaczyć jak Fifcio sobie radzi u mnie. Będzie również Fifek-wampir:)

Posted

:) Chrupie, bo on ząbki ma. Na szczęście nie odgryzie kawałka, bo by była masakra. Tyle jego przyjemności, że się pobawi tym ogryzkiem kości.

Dzięki Olcia za pomoc z filmikami:)

Posted

:) Dzięki. Też chciałam, żebyś wstawiła. W końcu te psiaki są teraz kawałkiem życia Fifka;) Jeszcze mam inne filmiki, ale nie przejdą mailem-za duży rozmiar, a poza tym nie chce już Ci głowy zawracać. Poczekam aż sama będę mogła.

Posted

Elmirka,wielkie DZIĘKUJĘ :) za filmiki! Tylko tego potrzeba mi było do szczęścia! :)

Łolkiee-też DZIĘKUJĘ bardzo!:) A gdybyś mi tak jeszcze wstawiła linki do filmików ,osiągnęłabym wyżyny satysfakcji...! ;)

Posted

Przepraszam za off'a.
Chanel ma jutro sterylizacje w schronie, za tydzień można ją brać do DT ale nie mamy jeszcze wszystkich deklaracji. Trochę brakuje.
Sunia czeka w schronisku w Częstochowie od szczeniaka, teraz ma 2 lata, ale nie traci nadziei.
Pomóżcie! Zapraszam do ślicznotki..

http://www.dogomania.pl/threads/179484-JEST-SZANSA-NA-DT!-POTRZEBNE-DEKLARACJE-!-%C5%9Aliczna-czekoladka!-Chocco-Chanel-czeka-..

Posted

obraczus87 napisał(a):
Czy dotarła wplata od wasabi?? Przepraszam, że pytam, ale nie widzę w rozliczeniu... a to ja przekierowuję pieniazki od wasabi i wole miec pewnośc, że dotarły :)

Tak obraczus, Kinga pisala na watku ze pieniazki dotarly, wiec nie musisz sie martwic ze cos nie tak:-). Jostel5 z pewnoscia poprawi rozliczenie!!