elmira Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Dzięki:) Przydadzą się. Gorąco jest strasznie. Edit: Dzisiaj wracałam do domu z sercem w gardle. W Warszawie złapała nas potworna burza. Tak lało, że świata nie było widać, leciały drzewa. W życiu czegoś takiego nie widziałam. Bałam się o psy, bo zostawiłam je na zewnątrz. Na szczęście u nas nie spadła nawet kropla, nie grzmiało. Jedyny plus,to to, że temperatura spadła. W ciągu 20 min o 15 stopni. Quote
łolkiee Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 elmira napisał(a):Dzięki:) Przydadzą się. Gorąco jest strasznie. Edit: Dzisiaj wracałam do domu z sercem w gardle. W Warszawie złapała nas potworna burza. Tak lało, że świata nie było widać, leciały drzewa. W życiu czegoś takiego nie widziałam. Bałam się o psy, bo zostawiłam je na zewnątrz. Na szczęście u nas nie spadła nawet kropla, nie grzmiało. Jedyny plus,to to, że temperatura spadła. W ciągu 20 min o 15 stopni. no to musisz podlać trawnik, w mnie lało i grzmiało mmmmmmmm.... uwielbiam burze, wspominałam już hihi... Quote
jostel5 Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 elmira napisał(a):Była burza. Pobudka o 3 :] A u mnie zaraz będzie...już wieje,grzmi i błyska! Moniś,ja cały czas jestem!:) Przeczytałam Twoją pw...JESTEM!:lol: A jak tam nasz tetryczek szczekający i warczący? Quote
elmira Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Możesz mi nie wierzyć:) Ale paskud raz podskoczył(w sensie oderwał 3 łapki od ziemi), kiedy wróciłam z pracy. Wczoraj dostał takiej pasji, że bałam się na niego spojrzeć. Warczał i szczekał. Miałam taką masakrę w nocy, że szok. Jak reszta dała się spacyfikować, to Fifek nie.:) Quote
łolkiee Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 U mnie najpierw szła wielka chmura... taka czarna. Potem zaczeło błyskć i grzmieć :megagrin: wiało że ulala :) i teraz pada Quote
AlfaLS Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Przeczytałam cały wątek "od deski do deski" i jak pozwolicie będę do Was zaglądała bo mam straszną słabość do staruszków :lol:. Sama adoptowałam taką "starszą panią" i teraz wszystko co dotyczy tych "urodzonych troszkę wcześniej" bardzo mnie interesuje. A nie da się ukryć że Fifi w dodatku potrafi podbijać serca, moje też skradł do swojej kolekcji :loveu:. Quote
wasabi81 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 AlfaLS napisał(a):Przeczytałam cały wątek "od deski do deski" i jak pozwolicie będę do Was zaglądała bo mam straszną słabość do staruszków :lol:. Sama adoptowałam taką "starszą panią" i teraz wszystko co dotyczy tych "urodzonych troszkę wcześniej" bardzo mnie interesuje. A nie da się ukryć że Fifi w dodatku potrafi podbijać serca, moje też skradł do swojej kolekcji :loveu:. Witamy nowa cioteczke na Fifkowym watku!!!:loveu::loveu::multi: Quote
elmira Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 A pewnie, że witamy:) Może znajdzie się ktoś, kto da Fifkowi normalny dom, bez czwórki rozwydrzonych dzikusów?;) Quote
jostel5 Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 Warczał i szczekał na burzę?:-o Czy może strzelił takiego OGÓLNEGO focha?;) Fifi-PODSKOCZYŁ??? :crazyeye:Z radości na Twój widok czy może chciał Cię dziabnąć?;) Edit.Ooooo,ja też witam nową wielbicielkę Paskudy!:) Elmirku,nie wierzę,że oddałabyś Fifulca,no,nie wierzę...;):roll: Łolkiee-przecież Ty kochasz burze! Aha-ja się pocę i pod włosami...:) Może dlatego,że mam ich mało...?;):evil_lol: Quote
elmira Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Fifi boi się burzy. Ale ja myślę, że jak on czuje, że reszta psów zaczyna panikę, to i jemu się udziela. A dzisiaj to chciał mnie dziabnąć.;) Po nocnych imprezach i po stwierdzeniu pory o jakiej wróciłam. Ja mu się nie dziwię. Ale...od 15 nie był sam.:) Edit: Jeśli Fifi spotkałby dobrego, odpowiedzialnego opiekuna, to myślę Jostelku, że to był by prawdziwy dom. Jeśli...Na razie nikogo na horyzoncie nie widać. ([SIZE="1"]ale u mnie leje) Quote
jostel5 Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 [quote name='elmira'] A dzisiaj to chciał mnie dziabnąć.;) Po nocnych imprezach i po stwierdzeniu pory o jakiej wróciłam. Ja mu się nie dziwię. Ale...od 15 nie był sam.:) Och,te zranione uczucia...I tęsknota za kimś,na kogo się czeka, a on(a) nie wraca...!:loveu: U mnie ciągle tylko błyska...Od Warszawy,zresztą.Pewnie niebawem lunie! Quote
elmira Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Grzmi, błyska się i pada. A Fifek nie gryzie. Czasami tylko szczypie, gdy śmieję się z jego szczekania i się z nim droczę:) Quote
łolkiee Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 elmira napisał(a):Grzmi, błyska się i pada. A Fifek nie gryzie. Czasami tylko szczypie, gdy śmieję się z jego szczekania i się z nim droczę:) to czego się droczysz? Quote
elmira Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Bo go lubię:);) Kurcze, zobaczcie, jakie biedy. http://www.dogomania.pl/threads/190811-Koszyczek-niechcianych-staruszk%C3%B3w-kt%C3%B3re-nie-czekaj%C4%85-ju%C5%BC-na-nic-poza-ko%C5%84cem... Quote
majku33krakow Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 [quote name='elmira']Bo go lubię:);) Kurcze, zobaczcie, jakie biedy. [url]http://www.dogomania.pl/threads/190811-Koszyczek-niechcianych-staruszk%C3%B3w-kt%C3%B3re-nie-czekaj%C4%85-ju%C5%BC-na-nic-poza-ko%C5%8 Jak bys go lubiła to bys takich bzdur nie pisała!!!!,moze ci przeszkadza już??? Quote
elmira Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 O majku się pojawił. Coś dzisiaj humor jak widzę nie dopisuje. Nie majku, nie przeszkadza mi. Quote
majku33krakow Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 elmira napisał(a):O majku się pojawił. Coś dzisiaj humor jak widzę nie dopisuje. Nie majku, nie przeszkadza mi. napewno?zastanow sie!bo staruszki psy trzeba szanowac. Quote
majku33krakow Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 elmira napisał(a):O majku się pojawił. Coś dzisiaj humor jak widzę nie dopisuje. Nie majku, nie przeszkadza mi. bo jestem zły bo wydali panstwo ze wsi(w co nie wierze) psa staruszka ktorego chciałem zabrac do hotelu. Quote
elmira Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Karma Trovet-69,00, Wizyta u weterynarza z dnia 28.07-20,00 Lekarstwa (Hepatil, Nifuroksazyd, Essentiale Forte) 21,40+24,90 Za drugi miesiąc jedzonko 195,00 Razem: 330 złotych. Quote
kinga_kinga7 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 [quote name='elmira'] Karma Trovet-69,00, Wizyta u weterynarza z dnia 28.07-20,00 Lekarstwa (Hepatil, Nifuroksazyd, Essentiale Forte) 21,40+24,90 Za drugi miesiąc jedzonko 195,00 Razem: 330 złotych. zrobiłam już przelew:) Quote
łolkiee Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 No fifek to chyba jak pan i władca żyje ;) Quote
jostel5 Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 Pan i władca ostatnio nauczył się PODSKAKIWAĆ! Aż nie umiem sobie tego wyobrazić...;) Quote
kinga_kinga7 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 to go zebrało w sędziwym wieku na podskoki:evil_lol::evil_lol: ale to klawo, że chociaż teraz może się cieszyć, ale mu się trafiła pańcia klawa:multi:;) Quote
Recommended Posts