Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki:) Przydadzą się. Gorąco jest strasznie.

Edit: Dzisiaj wracałam do domu z sercem w gardle. W Warszawie złapała nas potworna burza. Tak lało, że świata nie było widać, leciały drzewa. W życiu czegoś takiego nie widziałam. Bałam się o psy, bo zostawiłam je na zewnątrz. Na szczęście u nas nie spadła nawet kropla, nie grzmiało.

Jedyny plus,to to, że temperatura spadła. W ciągu 20 min o 15 stopni.

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

elmira napisał(a):
Dzięki:) Przydadzą się. Gorąco jest strasznie.

Edit: Dzisiaj wracałam do domu z sercem w gardle. W Warszawie złapała nas potworna burza. Tak lało, że świata nie było widać, leciały drzewa. W życiu czegoś takiego nie widziałam. Bałam się o psy, bo zostawiłam je na zewnątrz. Na szczęście u nas nie spadła nawet kropla, nie grzmiało.

Jedyny plus,to to, że temperatura spadła. W ciągu 20 min o 15 stopni.

no to musisz podlać trawnik,
w mnie lało i grzmiało

mmmmmmmm.... uwielbiam burze, wspominałam już
hihi...

Posted

elmira napisał(a):
Była burza. Pobudka o 3 :]

A u mnie zaraz będzie...już wieje,grzmi i błyska!
Moniś,ja cały czas jestem!:) Przeczytałam Twoją pw...JESTEM!:lol:

A jak tam nasz tetryczek szczekający i warczący?

Posted

Możesz mi nie wierzyć:) Ale paskud raz podskoczył(w sensie oderwał 3 łapki od ziemi), kiedy wróciłam z pracy.

Wczoraj dostał takiej pasji, że bałam się na niego spojrzeć. Warczał i szczekał. Miałam taką masakrę w nocy, że szok. Jak reszta dała się spacyfikować, to Fifek nie.:)

Posted

Przeczytałam cały wątek "od deski do deski" i jak pozwolicie będę do Was zaglądała bo mam straszną słabość do staruszków :lol:. Sama adoptowałam taką "starszą panią" i teraz wszystko co dotyczy tych "urodzonych troszkę wcześniej" bardzo mnie interesuje. A nie da się ukryć że Fifi w dodatku potrafi podbijać serca, moje też skradł do swojej kolekcji :loveu:.

Posted

AlfaLS napisał(a):
Przeczytałam cały wątek "od deski do deski" i jak pozwolicie będę do Was zaglądała bo mam straszną słabość do staruszków :lol:. Sama adoptowałam taką "starszą panią" i teraz wszystko co dotyczy tych "urodzonych troszkę wcześniej" bardzo mnie interesuje. A nie da się ukryć że Fifi w dodatku potrafi podbijać serca, moje też skradł do swojej kolekcji :loveu:.

Witamy nowa cioteczke na Fifkowym watku!!!:loveu::loveu::multi:

Posted

Warczał i szczekał na burzę?:-o Czy może strzelił takiego OGÓLNEGO focha?;)

Fifi-PODSKOCZYŁ??? :crazyeye:Z radości na Twój widok czy może chciał Cię dziabnąć?;)

Edit.Ooooo,ja też witam nową wielbicielkę Paskudy!:)

Elmirku,nie wierzę,że oddałabyś Fifulca,no,nie wierzę...;):roll:

Łolkiee-przecież Ty kochasz burze! Aha-ja się pocę i pod włosami...:) Może dlatego,że mam ich mało...?;):evil_lol:

Posted

Fifi boi się burzy. Ale ja myślę, że jak on czuje, że reszta psów zaczyna panikę, to i jemu się udziela.

A dzisiaj to chciał mnie dziabnąć.;) Po nocnych imprezach i po stwierdzeniu pory o jakiej wróciłam. Ja mu się nie dziwię. Ale...od 15 nie był sam.:)

Edit: Jeśli Fifi spotkałby dobrego, odpowiedzialnego opiekuna, to myślę Jostelku, że to był by prawdziwy dom. Jeśli...Na razie nikogo na horyzoncie nie widać. ([SIZE="1"]ale u mnie leje)

Posted

[quote name='elmira']
A dzisiaj to chciał mnie dziabnąć.;) Po nocnych imprezach i po stwierdzeniu pory o jakiej wróciłam. Ja mu się nie dziwię. Ale...od 15 nie był sam.:)

Och,te zranione uczucia...I tęsknota za kimś,na kogo się czeka, a on(a) nie wraca...!:loveu:

U mnie ciągle tylko błyska...Od Warszawy,zresztą.Pewnie niebawem lunie!

Posted

elmira napisał(a):
Grzmi, błyska się i pada.

A Fifek nie gryzie. Czasami tylko szczypie, gdy śmieję się z jego szczekania i się z nim droczę:)

to czego się droczysz?

Posted

[quote name='elmira']Bo go lubię:);)

Kurcze, zobaczcie, jakie biedy.

[url]http://www.dogomania.pl/threads/190811-Koszyczek-niechcianych-staruszk%C3%B3w-kt%C3%B3re-nie-czekaj%C4%85-ju%C5%BC-na-nic-poza-ko%C5%8

Jak bys go lubiła to bys takich bzdur nie pisała!!!!,moze ci przeszkadza już???

Posted

elmira napisał(a):
O majku się pojawił.

Coś dzisiaj humor jak widzę nie dopisuje. Nie majku, nie przeszkadza mi.

bo jestem zły bo wydali panstwo ze wsi(w co nie wierze) psa staruszka ktorego chciałem zabrac do hotelu.

Posted

Karma Trovet-69,00,
Wizyta u weterynarza z dnia 28.07-20,00
Lekarstwa (Hepatil, Nifuroksazyd, Essentiale Forte) 21,40+24,90
Za drugi miesiąc jedzonko 195,00

Razem: 330 złotych.

Posted

[quote name='elmira']

Karma Trovet-69,00,
Wizyta u weterynarza z dnia 28.07-20,00
Lekarstwa (Hepatil, Nifuroksazyd, Essentiale Forte) 21,40+24,90
Za drugi miesiąc jedzonko 195,00