Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Emi,normalnie my dwie siostry syjamskie jesteśmy.Napisałaś do mnie pw z prośbą o głos na Białą dokładnie o 23.28,a ja o tej samej napisałam post,ze głos oddałam:cool3:
Daj pyska siostro:mdrmed:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Renata5']Emi,normalnie my dwie siostry syjamskie jesteśmy.Napisałaś do mnie pw z prośbą o głos na Białą dokładnie o 23.28,a ja o tej samej napisałam post,ze głos oddałam:cool3:
Daj pyska siostro:mdrmed:

:) to żeś mi humor poprawiła na nockę;)

Buzi siorka:)

Posted

Wiecie co Kochane dziewczyny?
Jak czyta się ten wątek to błogo robi się na duszy!
Cudnie i jak dobrze, że są takie cudowne cioteczki :loveu::loveu::loveu:

Posted

Kapsel napisał(a):
Wiecie co Kochane dziewczyny?
Jak czyta się ten wątek to błogo robi się na duszy!
Cudnie i jak dobrze, że są takie cudowne cioteczki :loveu::loveu::loveu:

Fajny psiak,fajne dziewczyny i chłopak,to i fajny wątek:)

Posted

A mnie się tak chrzani Internet,że aż ból w pięty szczypie!:angryy: !Tyle się u Fifka dzieje,a ja nie mogę na bieżąco brać w tym udziału:placz::placz::placz:
Rozpieszczaj,Renatko,królewicza,rozpieszczaj-Twój Ci jest na wieki!:multi: Elmirku,nie płacz-Twój też!:lol:

Posted

Elmircia :lol: wraca właśnie z Fifciem od weta...Zaraz podzieli się tu pewnie wrażeniami na temat zdrowia naszego żywotnego staruszka...

Ja też bardzo dziękuję WSZYSTKIM za głosy oddane na nasze schronisko i bardzo proszę o jeszcze!:lol: Na wątku,na którym jest ankieta,napisałam dlaczego...Zapraszam do lektury!

Posted

No tak...byliśmy u weterynarza. Mały znów miał rozwolnienie. Dostał dwa zastrzyki i jakiś czarodziejski środek, który muszę mu zaordynować o 21.00. Za dziś i wczoraj zapłaciłam 20.00pln. Wezmę pokwitowanie, razem z kwitkiem za leki Małego. Podobno nie ma co panikować. Fifi fajnie jeździ samochodem. Lekarza nie chciał zjeść;)

Posted

elmira napisał(a):
No tak...byliśmy u weterynarza. Mały znów miał rozwolnienie. Dostał dwa zastrzyki i jakiś czarodziejski środek, który muszę mu zaordynować o 21.00. Za dziś i wczoraj zapłaciłam 20.00pln. Wezmę pokwitowanie, razem z kwitkiem za leki Małego. Podobno nie ma co panikować. Fifi fajnie jeździ samochodem. Lekarza nie chciał zjeść;)

Biedny Fifcio!! Oby ten czarodziejski srodek mu szybciutko pomogl, bo przeciez maly jutro wyrusza w droge do Renatki!!

Posted

wasabi81, do Renatki mam na szczęście tylko 55 km, więc nie ma paniki. Na pewnie Renata by zrozumiała, ze przyjedziemy np. dzień póżniej. Ale nie ma co na razie przekładać wyjazdu. Za 30 min. podam Fifiemu to świństwo. Dzisiaj rozwolnienie było mniejsze, ale jednak.

Posted

Tak sobie myślę,że może zaprosi...;) Ciebie,Elmirku...i...może mnie też...?:niewiem:

Sypnęło mi się z tą ostatnią deklaracją na Fifcia...:shake:. Nie będę tumaczyć powodów,bo mi się jakoś nie chce:-( ,ale brakuje nam 10 zł...Może znajdzie się jeszcze ktoś,kto zechce wspomóc Fifiaka...

Posted

jostel5 napisał(a):
Tak sobie myślę,że może zaprosi...;) Ciebie,Elmirku...i...może mnie też...?:niewiem:

Sypnęło mi się z tą ostatnią deklaracją na Fifcia...:shake:. Nie będę tumaczyć powodów,bo mi się jakoś nie chce:-( ,ale brakuje nam 10 zł...Może znajdzie się jeszcze ktoś,kto zechce wspomóc Fifiaka...

O rany, ja tez muszę przelać za siebie i za mamę. tak się zaaferowałam dziadziuchem, że mi z głowy wyleciało. Wstyd.

Jostelku, tę dyszke, to jakoś nadgonimy. Bazarek, może ktoś zadeklaruje jednorazowo? 10 zł., to nie 300 :)

Posted

[quote name='jostel5']Tak sobie myślę,że może zaprosi...;) Ciebie,Elmirku...i...może mnie też...?:niewiem:

10 zł będzie ode mnie na Fifiaczka

Posted

[quote name='kinga_kinga7']10 zł będzie ode mnie na Fifiaczka
:lol::loveu::Cool!::buzi:
Fifi ma naprawdę zgraną "rodzinkę" !

Elmirku-Ty swoją (i mamy!) deklarację wydałaś już na weta...O czym nieśmiało przypominam...

Posted

[quote name='jostel5']:lol::loveu::Cool!::buzi:
Fifi ma naprawdę zgraną "rodzinkę" !

Elmirku-Ty swoją (i mamy!) deklarację wydałaś już na weta...O czym nieśmiało przypominam...

Nie, nie. Jak Fifi wygra 6 w totka, to będziemy szaleli. Na razie to musi za kieszonkę się trzymać, żeby piniążki nie wyciekały;)

Posted

Na razie są pieniądze ,nie przesadzaj,KOBIETO Z SZEROKIM GESTEM :)! Kiedy ich zabraknie,będziemy się zrzucać do wypęku,gwarantuję! Ale może nie zabraknie...? Bo Fifi to szczęściarz jest :)

Posted

[quote name='jostel5']Na razie są pieniądze ,nie przesadzaj,KOBIETO Z SZEROKIM GESTEM :)! Kiedy ich zabraknie,będziemy się zrzucać do wypęku,gwarantuję! Ale może nie zabraknie...? Bo Fifi to szczęściarz jest :)

:D No Rockefeller niemalże jestem.