Borówka16 Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 asiulek-85 napisał(a):Czekamy na info co z Dakarem Ponawiam prośbę Asi ! :) Quote
Ania i Kajber Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 [FONT=Times New Roman]Wczoraj pojechali: Rudolf do Czestochowy i Dakar do Katowic.[/FONT] [FONT=Times New Roman]W transporcie pomagali: Adam-Papatikole i Tomek. [/FONT] [FONT=Times New Roman]W Katowicach trochę pobłądziliśmy, ni pierona nie mogliśmy trafić na tę Ligotę. :-).[/FONT] [FONT=Times New Roman]Nowa opiekunka Dakara to prawdziwa psiara, ma już dwie sunie i koty, chce zapewnić DAKAROWI godną starośc, ale DAKAR też ma przed sobą trudne zadanie - zaprzyjaźnić sie z obiema psimi dziewczynami- jedna z nich to podobno "straszna zołza" i akceptować koty.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Na razie nie było zgrzytów.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Potrzebne też będzie wsparcie na leki dla Dakara, bo Pani ma jeszcze w leczeniu sunię, na ktora też wydaje trochę pieniędzy.[/FONT] Quote
ilon_n Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 To wspaniałe wieści .. dzięki wielkie.. teraz chyba już czas na wspomniane allegro cegiełkowe :) Quote
Cajus JB Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 I ja się cieszę. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Quote
saphira18 Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 czekałam na takie wieści :) Ja jestem z Katowic a też szukając tego adresu pobłądziłam:) Pani która adoptowała Dakara jest fajna. Byłam tam na wizycie przedadopcyjnej :) Quote
P78 Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Witajcie :), super, ze DAKAR znalazl dom! Strasznie sie ciesze, bo mi niestety by sie nie udalo go przygarnac, mimo ogromnych checi :( Mam duze problemy z kasa i tak jak pisalam Ani mailowo ogolnie mogloby byc ciezko... Cudownie, ze jest w nowym domku. Mam pytanie, bo za cholere nie kumam nic z tym bazarkiem, mam karty do gry i koszulki, od znajomej... Chcialbym przekazac to na zbiorke dla Dakara na leki, ale jak to zrobic??? Wyslac komus czy sama zalozyc taki bazarek :)? Prosze o info :) kto jest w temacie :) Dziekuje :) Quote
ilon_n Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 saphira18 napisał(a):czekałam na takie wieści :) Ja jestem z Katowic a też szukając tego adresu pobłądziłam:) Pani która adoptowała Dakara jest fajna. Byłam tam na wizycie przedadopcyjnej :) To może można liczyć na jakieś fotki z nowego domku ?? :) Quote
asiulek-85 Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Proszę o pomc dla suni porzuconej w lesie, za pare dni trafi do schronu http://www.dogomania.pl/threads/184339-Młoda-sunia-z-lasu-szuka-domu Quote
Ania i Kajber Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 ilon_n napisał(a):To wspaniałe wieści .. dzięki wielkie.. teraz chyba już czas na wspomniane allegro cegiełkowe :) Fotki z nowego domu Pani ma wstawic na " naszą klasę", o allegro cegiełkowym też tzreba bedzie pomyśleć, dzieki z a pomoc. Quote
Borówka16 Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Ania i Kajber napisał(a):Fotki z nowego domu Pani ma wstawic na " naszą klasę", o allegro cegiełkowym też tzreba bedzie pomyśleć, dzieki z a pomoc. To jak będą ,daj je z naszej klasy :) Quote
mari23 Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Cajus JB napisał(a):Czekamy w takim razie na fotki. i na link do allegro - nie zdążyłam z pomocą na transport, to do leków "cegiełkę" dorzucę,wiem, jakie to koszty... ...też mam z domu staruszka na Vetmedinie... Quote
P78 Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Grzebalam w apteczce i znalazlam :)! Mam 21 tabletek Vetmedinu 5 mg, po moim Dexiu. Piesiu odszedl, leki zostaly, bardzo chetnie wysle tej Pani. Czy ktos moglby zapytac tej Pani, badz dac maila do Niej, zebym mogla wyslac leki na Jej adres dla Dakara??? On bierze 5-ke Vetmedinu??? Aha i czy na tym allegro moge wrzucic te koszulki i karty na zbiorke dla Dakara??? Quote
__Lara Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 ilon_n napisał(a):Kto zrobi allegro dla Dakara?? Służę pomocą jakby co ;) Quote
ilon_n Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Dzięki Lara, jak zwykle allegro-niezawodna!! :) Nasz biedny Dakar będzie teraz potrzebował szczególnej pomocy ... ehhh ... co będzie potrzebne do ogłoszenia? Quote
__Lara Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 ilon_n napisał(a):Dzięki Lara, jak zwykle allegro-niezawodna!! :) Nasz biedny Dakar będzie teraz potrzebował szczególnej pomocy ... ehhh ... co będzie potrzebne do ogłoszenia? Na pewno jakieś info o piesku, aktualne, zdjęcia. Chyba, że wykorzystam te w pierwszym poście. Quote
asiulek-85 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Ogłoszonka szybciutko trzega robić. Innych zdjęć chyba nie ma Quote
ilon_n Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Załamująca wiadomość. Odszedł w chwili, gdy otwierały się nowe drzwi dla Niego .. .. brak mi słów albo powiem inaczej - nie wszystkie, które cisną mi się na usta mogę tu napisać .. Dakarku, wyruszyłeś w drogę, która okazała się fatalna, a było lepiej zostać ... Quote
Ania i Kajber Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 DAKARKU, bardzo Cię kochałam,przepraszam, tak mi przykro, że nie znalazłeś sił, by jeszcze trochę z nami pobyć...... Idz do KASTORA, LEE, PYSIA, KAJI, ATOSA, PORTOSA, ARAMISA, KAJBRA I i i tylu innych imiennych i bezimiennych.... Quote
Recommended Posts