Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 279
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Times New Roman]Wczoraj pojechali: Rudolf do Czestochowy i Dakar do Katowic.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]W transporcie pomagali: Adam-Papatikole i Tomek. [/FONT]
[FONT=Times New Roman]W Katowicach trochę pobłądziliśmy, ni pierona nie mogliśmy trafić na tę Ligotę. :-).[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Nowa opiekunka Dakara to prawdziwa psiara, ma już dwie sunie i koty, chce zapewnić DAKAROWI godną starośc, ale DAKAR też ma przed sobą trudne zadanie - zaprzyjaźnić sie z obiema psimi dziewczynami- jedna z nich to podobno "straszna zołza" i akceptować koty.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Na razie nie było zgrzytów.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Potrzebne też będzie wsparcie na leki dla Dakara, bo Pani ma jeszcze w leczeniu sunię, na ktora też wydaje trochę pieniędzy.[/FONT]

Posted

Witajcie :),
super, ze DAKAR znalazl dom! Strasznie sie ciesze, bo mi niestety by sie nie udalo go przygarnac, mimo ogromnych checi :( Mam duze problemy z kasa i tak jak pisalam Ani mailowo ogolnie mogloby byc ciezko... Cudownie, ze jest w nowym domku.
Mam pytanie, bo za cholere nie kumam nic z tym bazarkiem, mam karty do gry i koszulki, od znajomej... Chcialbym przekazac to na zbiorke dla Dakara na leki, ale jak to zrobic??? Wyslac komus czy sama zalozyc taki bazarek :)? Prosze o info :) kto jest w temacie :) Dziekuje :)

Posted

saphira18 napisał(a):
czekałam na takie wieści :)
Ja jestem z Katowic a też szukając tego adresu pobłądziłam:)
Pani która adoptowała Dakara jest fajna. Byłam tam na wizycie przedadopcyjnej :)

To może można liczyć na jakieś fotki z nowego domku ?? :)

Posted

ilon_n napisał(a):
To wspaniałe wieści .. dzięki wielkie.. teraz chyba już czas na wspomniane allegro cegiełkowe :)

Fotki z nowego domu Pani ma wstawic na " naszą klasę", o allegro cegiełkowym też tzreba bedzie pomyśleć, dzieki z a pomoc.

Posted

Ania i Kajber napisał(a):
Fotki z nowego domu Pani ma wstawic na " naszą klasę", o allegro cegiełkowym też tzreba bedzie pomyśleć, dzieki z a pomoc.

To jak będą ,daj je z naszej klasy :)

Posted

Cajus JB napisał(a):
Czekamy w takim razie na fotki.

i na link do allegro - nie zdążyłam z pomocą na transport, to do leków "cegiełkę" dorzucę,wiem, jakie to koszty...
...też mam z domu staruszka na Vetmedinie...

Posted

Grzebalam w apteczce i znalazlam :)! Mam 21 tabletek Vetmedinu 5 mg, po moim Dexiu. Piesiu odszedl, leki zostaly, bardzo chetnie wysle tej Pani. Czy ktos moglby zapytac tej Pani, badz dac maila do Niej, zebym mogla wyslac leki na Jej adres dla Dakara???
On bierze 5-ke Vetmedinu???
Aha i czy na tym allegro moge wrzucic te koszulki i karty na zbiorke dla Dakara???

Posted

Dzięki Lara, jak zwykle allegro-niezawodna!! :)

Nasz biedny Dakar będzie teraz potrzebował szczególnej pomocy ... ehhh ... co będzie potrzebne do ogłoszenia?

Posted

ilon_n napisał(a):
Dzięki Lara, jak zwykle allegro-niezawodna!! :)

Nasz biedny Dakar będzie teraz potrzebował szczególnej pomocy ... ehhh ... co będzie potrzebne do ogłoszenia?

Na pewno jakieś info o piesku, aktualne, zdjęcia. Chyba, że wykorzystam te w pierwszym poście.

Posted

Załamująca wiadomość.
Odszedł w chwili, gdy otwierały się nowe drzwi dla Niego ..
.. brak mi słów albo powiem inaczej - nie wszystkie, które cisną mi się na usta mogę tu napisać ..

Dakarku, wyruszyłeś w drogę, która okazała się fatalna, a było lepiej zostać ...

Posted

DAKARKU, bardzo Cię kochałam,przepraszam, tak mi przykro, że nie znalazłeś sił, by jeszcze trochę z nami pobyć......

Idz do KASTORA, LEE, PYSIA, KAJI, ATOSA, PORTOSA, ARAMISA, KAJBRA I i i tylu innych imiennych i bezimiennych....