Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 449
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agada napisał(a):
Rozłożyła "nogi" i zadowolona :evil_lol:
super ujęcie:lol:

Ale elegancka dziewczynka, bo co trzeba zakryła ogonkiem.
Taaaaak, Jukinka już w DS. Dobrze ,że poznała wcześniej nowego pańcia, bo od razu podeszła do niego machając ogonkiem.Oczywiście była spięta,ale dałą się przekupić smaczkami.
Pańcio się przygotował, stały nowiutkie miseczki z jedzonkiem i wodą, spanko tez czekało , ale trochę maławe, więc pańcio zmieni na większe.
Tak jak planowaliśmy, poszliśmy razem na spacerek, wycałowałam sunię i w pewnym momencie zniknęłam po angielsku.
Jak zwykle smutno nam i cieszymy się zarazem.
Mam obiecane fotki i relacje.
Ds jest położony w bardzo dobrym miejscu, dosłownie przez jezdnię i są wały nad Odrą.

Posted

Ja dopiero wróciłam do chaty i czym prędzej zaglądam do Juki.. Super że już w nowym domku :multi: Poker, dzięki za przygarnięcie biedaczki i nowe życie dla niuni :loveu:
Odczekamy 2 dni i dopiero zmienię tytuł. Czekamy na wieści od nowego pańcia

Posted

oczywiście dzwoniłam do pańcia.Zafundował Juce wycieczkę tramwajem do katedry.Potłumaczyłam mu ,że to trochę za dużo atrakcji jak na 1.dzień.
Mówi ,że sunia merda do niego i bardzo trzyma się nogi.Ona rzeczywiście z nami też tak chodziła przy nodze.

Posted

Poker napisał(a):
oczywiście dzwoniłam do pańcia.Zafundował Juce wycieczkę tramwajem do katedry.Potłumaczyłam mu ,że to trochę za dużo atrakcji jak na 1.dzień.
Mówi ,że sunia merda do niego i bardzo trzyma się nogi.Ona rzeczywiście z nami też tak chodziła przy nodze.

On chyba myślał, że to jak z dzieckiem, im więcej atrakcji tym lepiej :) Ale to dobrze rokuje.

Posted

Dzwoniłam dziś do DS.Sunia bardzo tęskni , ciągle chce wychodzić z domu na spacerze się rozgląda jakby kogoś szukała. Nie chce jeść. Ale na widok pańcia się cieszy , śpią razem.
Ma wyciek z pochwy, dzwoniłam do weta, który robił jej sterylkę. Umówiłam Jukę na wizytę jutro jeszcze w ramach sterylki. Trochę się tym martwię.

Posted

Poker napisał(a):
Dzwoniłam dziś do DS.Sunia bardzo tęskni , ciągle chce wychodzić z domu na spacerze się rozgląda jakby kogoś szukała. Nie chce jeść. Ale na widok pańcia się cieszy , śpią razem.
Ma wyciek z pochwy, dzwoniłam do weta, który robił jej sterylkę. Umówiłam Jukę na wizytę jutro jeszcze w ramach sterylki. Trochę się tym martwię.

Oż kurcze ... Idziesz z nią na tą wizytę, czy Pan ? Dasz znać co i jak ?
Też się martwię ... :(

Posted

Poker napisał(a):
nie pójdę na wizytę, bo nie chcę jej serduszka ranić ,ale będę z chłopakiem i wetem w kontakcie.

To daj znak, jak będzie coś wiadomo ... trzymam kciuki.