Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

o rany! ale sie czepiają! psie rzepy normalnie, albo kleszcze! :D

będę trzymać kciuki za mała baaardzo mocno ;) Poker, to do Ciebie tk na serio decyzja należy bo Ty stalas z nim twarza w twarz :) ja tu jestem od czepiania i trzymania kciukow :P

• Replies 449
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ma internet? Bo może najlepiej żeby się zalogował i zdawał wszystkim relację na bieżąco. Poker przecież nie będzie dzwonić codziennie, a my będziemy męczyć

Posted

leni356 napisał(a):
A ma internet? Bo może najlepiej żeby się zalogował i zdawał wszystkim relację na bieżąco. Poker przecież nie będzie dzwonić codziennie, a my będziemy męczyć

chyba ma internet, bo znalazł Neris w internecie.
Zaproponuję mu wejście na wątek ,ale przedtem chyba trzeba bedzie wykasować nasze niektóre wypowiedzi

Posted

Poker napisał(a):
chyba ma internet, bo znalazł Neris w internecie.
Zaproponuję mu wejście na wątek ,ale przedtem chyba trzeba bedzie wykasować nasze niektóre wypowiedzi

Wszystko się wykasuje :D

Posted

ja juz pisałam wcześniej ,że ona jest jak koala, z powodu noska :evil_lol:
A sunie jest bardzo grzeczna.Ani razu nie nabrudziła, na spacerku nie ciągnie. Je bardzo ładnie, wręcz ma wilczy apetyt , z czego się bardzo cieszę.Boi się odkurzacza, ale nie panicznie jak Tami.

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
hihi a ja tu tylko podglądam cicho i doszłam do wniosku, że ja to bym od Was psa nie dostała na bank:-)

Pewnie naleśników psom nie smażysz :) Madallena ??? Takie masz kryteria, przyznaj się.
Ewa

Posted

a moje psy jedzą naleśniki , uwielbiają. I zawsze mówimy ,że pies tymaczsowy jest nasz , gdy zacznie jeść naleśniki.
Przyszły pańcio Juki dzwonił dziś z prośbą , żeby mu dać sunię jutro i w niedzielę na spacer, żeby się do niego przyzwyczaiła. Spytałam czy mi jej nie porwie i odpowiedział ,że zostawi dokumemnty. Fajny chłopak.
Coś nie idzie bazarek na Jukę.