Madallena Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 o rany! ale sie czepiają! psie rzepy normalnie, albo kleszcze! :D będę trzymać kciuki za mała baaardzo mocno ;) Poker, to do Ciebie tk na serio decyzja należy bo Ty stalas z nim twarza w twarz :) ja tu jestem od czepiania i trzymania kciukow :P Quote
Poker Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 to trzymaj kciuki, bo jak coś nie wyjdzie , to ja stracę twarz :roll: Quote
Madallena Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Spoko!Mantis zrobi Ci nową, banerkowa :D wygralam u niej dwa banerki :P Quote
leni356 Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 A ma internet? Bo może najlepiej żeby się zalogował i zdawał wszystkim relację na bieżąco. Poker przecież nie będzie dzwonić codziennie, a my będziemy męczyć Quote
Poker Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 A tu macie bazarek na Jukę. http://www.dogomania.pl/threads/183367-Nowe-tenisA-wki-na-sterylke-dla-Juki-z-ZamoA-cia-Do-13-04?p=14452016#post14452016 Quote
Poker Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 leni356 napisał(a):A ma internet? Bo może najlepiej żeby się zalogował i zdawał wszystkim relację na bieżąco. Poker przecież nie będzie dzwonić codziennie, a my będziemy męczyć chyba ma internet, bo znalazł Neris w internecie. Zaproponuję mu wejście na wątek ,ale przedtem chyba trzeba bedzie wykasować nasze niektóre wypowiedzi Quote
Poker Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Macie na dobranoc hihihi, coś mi tu dali do gryzienia Już nic nie ma ?? :crazyeye: Śpię i niczego się nie boję :multi: Quote
leni356 Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 Poker napisał(a):chyba ma internet, bo znalazł Neris w internecie. Zaproponuję mu wejście na wątek ,ale przedtem chyba trzeba bedzie wykasować nasze niektóre wypowiedzi Wszystko się wykasuje :D Quote
agada Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Dzisiaj już Juka:roll:? Nie nadążam za Wami! Ale suńka bezstresowa zupełnie:p Quote
mshume Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Słuchajcie ,ja już wiem: to jest KOALA zaklęta w ciele psa:evil_lol: Quote
Poker Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 ja juz pisałam wcześniej ,że ona jest jak koala, z powodu noska :evil_lol: A sunie jest bardzo grzeczna.Ani razu nie nabrudziła, na spacerku nie ciągnie. Je bardzo ładnie, wręcz ma wilczy apetyt , z czego się bardzo cieszę.Boi się odkurzacza, ale nie panicznie jak Tami. Quote
mshume Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Moj kudłacz,od urodzenia w domu, też się boi.;)A sierść Juki to jest miękka czy ostra? Quote
Poker Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 sierść ma szostką, tzn włosy, bo reszta miękka .Myślę ,że po wykąpaniu odpowiednim szamponem zrobi się bardziej miękka. Quote
mshume Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 http://www.22dog.com/images2/Cairn-Terrier.jpg :) Quote
Poker Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 oprócz koloru sierści nie ma żadenego podobieństwa Quote
mshume Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Sunia jest podobna do cairn teriera, to było zdjęcie przykładowe. uszy, budowa itd.http://www.copyright-free-photos.org.uk/animals/dogs/8-cairn-terrier.htm Quote
Poker Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 moze i coś ma z tego teriera, to tak jak z dziećmi , jedni widza podobieństwo do mamy , inni do taty :eviltong: Quote
mshume Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Ciekawe,czy jak się zadomowi, to ujawni terierkowaty charakter ;) Quote
Poker Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 mshume napisał(a):Ciekawe,czy jak się zadomowi, to ujawni terierkowaty charakter ;) wiewiórki chciała gonić Quote
sacred PIRANHA Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 hihi a ja tu tylko podglądam cicho i doszłam do wniosku, że ja to bym od Was psa nie dostała na bank:-) Quote
Madallena Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 ja osobiscie zrobilabym Ci przedadopcyjna :D Quote
E-S Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 sacred PIRANHA napisał(a):hihi a ja tu tylko podglądam cicho i doszłam do wniosku, że ja to bym od Was psa nie dostała na bank:-) Pewnie naleśników psom nie smażysz :) Madallena ??? Takie masz kryteria, przyznaj się. Ewa Quote
Poker Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 a moje psy jedzą naleśniki , uwielbiają. I zawsze mówimy ,że pies tymaczsowy jest nasz , gdy zacznie jeść naleśniki. Przyszły pańcio Juki dzwonił dziś z prośbą , żeby mu dać sunię jutro i w niedzielę na spacer, żeby się do niego przyzwyczaiła. Spytałam czy mi jej nie porwie i odpowiedział ,że zostawi dokumemnty. Fajny chłopak. Coś nie idzie bazarek na Jukę. Quote
Recommended Posts