Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szukamy pilnie pomocy dla gryzionej suni. Sunia jest maleńka - do natychmiastowego zabrania - gryziona przez tę czarna sukę, kuleje na przednią łapkę.
:-(:-(

Juka już w DT u Poker :loveu:

Koszty:

200 zł - koszt sterylizacji
17 zł - koszt odesłania kontenerka do Zamościa
-------
217 zł

Bazarki na opłacenie kosztów:

http://www.dogomania.pl/threads/183512-Dla-niemowlakA-w-i-maA-ych-dziewczynek-na-sterylkAE-Juki-Do-16-04-g-22?p=14468737#post14468737

http://www.dogomania.pl/threads/183367-Nowe-tenis%C3%B3wki-na-sterylk%C4%99-dla-Juki-z-Zamo%C5%9Bcia-u-mnie-na-DT.-Do-13.04.

• Replies 449
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zamosc nie sterylizuje! Nie ma bata! Oni wola sobie do kieszeni napchac!

Dla tej suni wazny jest kazdy dzien! kazda godzina to walka o przetrwanei w tym zasranym schronie!

mshume, o sterylce trzebaby z Tola pogadac, gdybys sie na DT dla niej zdecydowala. Tola bierze, zadra ciacha i mała przyjeżdza do Warsawy.

Posted

Strasznie mi tej malizny żal :( Niech mi Tola powie, ile ona na oko ma lat i czy jest łagodna (mam małe dzieci w domu). To może się przymierzę.I jeszcze jedno: ja zawszę daję bezpłatne DT, ale nie stać mnie na weta. Piesio, który do mnie przyjeżdża musi być po przeglądzie, bez chorób skórnych i zakaźnych. Martwi mnie też ta jej łapka, to coś poważnego?

Posted

Ona jest podobna do Bajki. Mantis trzeba powiedziec, ze jak KTOKOLWIEK (fajny oczywiscie) zadzwoni po Bajke, niech natychmiast kieruje na ta sunie.

Ej! dajmy jej jakies imie!

Amelka
Tifi
Betty Sue
Astra
Corsa
Era
Rasta
Zara (to od: "wyjdź z psem na spacer" "zara!" )
Fantazja
Aurora
Anabel
Betsi

czizas. Nc mi do głowy nie przychodzi!