Panca Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Vitka,dzieki za podlinkwanie bannerka! jutro go umieszcze w podpisie bo dzis padam z przejedzenia;-) Quote
anita_happy Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 dziękujemy w imieniu ludzkosci za opiekę nad tą pięknościa!!!! Quote
Igiełka Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Witajcie Duszka jest wyjątkową Sunią i po tym koszmarze co przeszła zasługuje w pełni na kochający dom. A My zrobimy wszystko by miała szansę.:lol::lol: Quote
basia0607 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Abrakadabra, postaram się dzisiaj przyjechać do schroniska ( nie jestem z Elbląga ), tylko mam dom pełen gości, muszę to jakoś delikatnie rozwiązać. Quote
Panca Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 to sie nazywa kochac zwierzeta:) nawet w Swieta pojedziecie do schroniska - gdybym byla blizej tez bym z Wami pojechala - wielki szacunek! Quote
Igiełka Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Ja też jakbym tylko mogła to rzucam wszystko i jadę. Quote
basia0607 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Mamy w schronisku jeszcze inne biedy, ktore trzeba odwiedzić m.in. Zefira, psa na widok ktorego niejedna łza pociekła. Wielkie psisko z rakiem kości , wygląd mordercy a gołebie serce. Kochamy go wszyscy ! Quote
basia0607 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Będę w schronisku razem z naszą wetką . Jest tak samo zakręcona jak my. Quote
Igiełka Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Cioteczki Jak czuje się Duszka? Czy wizyta zapoznawcza się udała?:lol::lol: Quote
basia0607 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Duszke zastałam smacznie spiącą na poduszce, wyleguje sie na niej tak jakby zawsze to robiła. Na jedzenie już sie nie rzuca. Klatkę ma otwartą , chodzi po calym pokoju ale wie, że na dworze trzeba sie załatwiać..Więcej napisze ciotka abrakadabra jak dojedzie do domu. Quote
basia0607 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Wizyta Abrakadabry chyba się udała. pokazałyśmy jej całe schronisko, zaciagnełam do kociarni, pokazałam biurowe psy. Quote
Igiełka Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Basia0607 bardzo się cieszę Duszka wraca do zdrowia-kochane mądre suczyniątko.:loveu: Czyli wycieczka Wam się udała przy tym lanym poniedziałku...:lol: Quote
andzia69 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 poczytam potem...strasznie oidibna do Marlejka, ktory ze Swarzędza pojechał do dt do Gusi...:( bidunia:(:( Quote
agaga21 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [url]http://img386.imageshack.us/img386/2570/dsc02408640x480.jpg[/url] o matko! biedactwo małe! właściwie to "duży" pies, który jest tak zagłodzony, że pani ze zdjęcia daje radę z taką łatwością trzymać ją na rękach-prawie jak kota! :( trzymaj się śliczna psinko! Quote
lilk_a Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 przeczytałam historię Daszy ........ brak słów ... jak można coś takiego zrobić psu .... nie rozumiem już ludzi :( Quote
Abrakadabra Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='basia0607']Wizyta Abrakadabry chyba się udała. pokazałyśmy jej całe schronisko, zaciagnełam do kociarni, pokazałam biurowe psy.[/QUOTE] Wiecie... powiem krótko. Szczena mi opadla... SZACUN, SZACUN i jeszcze raz SZACUN! Podziwiam Was z calego serca. Pomijajac panujaca wszedzie czystosc i wspaniale warunki bytowe - pozostaje atmosfera.. Uwazam, ze stworzylyscie tym czworonogom niemalze prawdziwe domy... Oby kazde schronisko wygladalo tak jak to elblaskie ... Jesli chodzi o kociarnie - uwiezcie mi - mozna tam zamieszkac i niemalze jesc z podlogi.. To raj na Ziemi dla Mruczkow :) Duszyczka w rzeczywistosci wyglada duzo gorzej niz na zdjeciach. Wydaje sie na nich wieksza i bardziej "okragla". W rzeczywistosci - to szkielecik. Widzialam juz rozne ciezkie przypadki, ale ta psina to najwiekszy chudzielec z jakim mialam okazje zetknac sie osobiscie... Tym bardziej cieszy fakt, ze u ciotek z Elblaga najprawdopodobniej przezywa (paradoksalnie) jedne z lepszych chwil w swoim zyciu. Oby bylo to preludium przed czyms jeszcze lepszym - wlasnym, kochajacym domkiem .. Cudownie bylo dzisiaj patrzec jak wyciagnela sie na podusi. Z pewnoscia wiedziala, ze nic jej nie grozi i jest bezpieczna. Bardzo sie ciesze, ze mialysmy okazje sie poznac. Bardzo sie ciesze, ze w naszym kraju sa takie schroniska. Uwazam, ze odwalacie kawal dobrej roboty. Trzymam kciuki za Duszyczke i wszystkich mieszkancow schroniska :) Quote
gusia0106 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='andzia69']poczytam potem...strasznie oidibna do Marlejka, ktory ze Swarzędza pojechał do dt do Gusi...:( bidunia:(:([/QUOTE] Faktycznie...bardzo jest podobna... Quote
iwlajn Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Miło czytać takie opinie o schronisku:) dzięki, Abrakadabra!! A czy Duszka nadal tak porusza główką jak na filmiku? Czy to się uspokoiło? Quote
Vitka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Ja zrobię dziś nowy filmik, tak już się przymierzam. ;) Quote
pinkmoon Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 O Jezu, biedna psina, jak dobrze że zdążyłyście ją uratować! Dziewczyny, jesteście wielkie :) Quote
chita Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 wrzucilam na nk [url]http://nasza-klasa.pl/profile/19442438/gallery/album/2/59[/url] trzymaj sie Duszyczko... Quote
mysza 1 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Jezu, serce mi zaraz pęknie.:placz: Ale szmaty z tych oprawców! Trzymaj się biedna Duszyczko. Quote
Recommended Posts