mania1979 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 moją suńkę jak odbierałam to z nerwów też popuściła w aucie :) potem trzymałam ją na kolanach bo okropnie była wylękniona to było już mniej zabawnie..:) no trzeba to Duszce wybaczyć,wiele w życiu bidulka przeszła..ciągle o niej myślę. Jak tylko coś nowego będzie -piszcie Quote
Izis1984 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 My tez sledzimy codziennie i trzymamy kciuki!!!!!!!!!!!! Quote
Javena Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [quote name='Izis1984']My tez sledzimy codziennie i trzymamy kciuki!!!!!!!!!!!![/QUOTE] "Bracie psie, bardziej ludzki niż ludzie, na łańcuchu więziony przy budzie. O głodzie i o chłodzie, i w brudzie, a podczas lata, gdy szukasz ochłody, często bez miski wody; Psie, który dajesz ludziom wierności przykłady, odpuść ludziom, braciszku, wszystkie ludzkie zdrady." Ilekroć czytam ten cytat,dławi mnie w gardle.:-( Quote
Panca Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 to czekanie mnie wykonczy a wychodze po 10 i dopiero w nocy zajrze tu ...tak bardzo chcialabym juz wiedziec Quote
pinkmoon Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Trzymam mocno kciuki za Duszyczkę... oby było juz tylko lepiej! Quote
AgaiTheta Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Czekamy czekamy, jak tylko otrzymam informację napiszę i pojadę do Duszki. Quote
AgaiTheta Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Operacja UDAŁA się!!! Duszka żyje, już jest wybudzona i stoi w aucie, wracają! Zaraz napiszę więcej, muszę obdzwonić dziewczyny. Quote
Charly Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 no mnie juz nie trzeba:lol: Bardzo dobrze Duszko dziewczynko:) Quote
wasabi81 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::sweetCyb: YES!!!!!! Nasza wspaniala Duszka!!!! Tak baaaaaaaaaaardzo sie ciesze!! Quote
Panca Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 poryczalam sie....tak sie ciesze ...kochana,dzielna sunia.....:bigcool::bigcool::bigcool::bigcool:powiem wprost: ide wypic za jej zdrowie i nowy wspanialy dom!!!!!!:Cool!: Quote
Panca Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 znajdziemy jej dom,ktory wynagrodzi wszystkie cierpienia Quote
Charly Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 słuchajcie ta dziewczyna jest tak silna, to jest niesamowite przy tej wadze i wyglądzie. naprawdę cięzko ją utrzymać na stole. silaczka;) Quote
basia0607 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Piję toast za pomyślne wiadomości. Agnieszka wszystko opisze bo ja mogę coś przekręcić .Powiem tylko , że Duszkę bierze nasza wetka na noc do domu. Quote
Abrakadabra Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Cudowne wiesci! Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazuja, ze dziewczyna nie odpusci do samego konca :) A domek musi byc naj, naj, naj najlepszy na swiecie! Quote
gonia66 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [quote name='wasabi81']:bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::sweetCyb: YES!!!!!! Nasza wspaniala Duszka!!!! Tak baaaaaaaaaaardzo sie ciesze!![/QUOTE] I ja i ja :):):):)JJJJJJuuuupi:D Quote
wasabi81 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Conajmniej naj, naj, naj, najlepszy na swiecie :-) Quote
Panca Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 dobrze ze nie trafi dzis do schroniska - kobiety jestescie cudowne,na prawde! Quote
basia0607 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Wtrące na marginesie. Przed chwila wrociłam z interwencji. Mam suczke pona , masakrycznie zaniedbaną , jak wydobrzeje będzie śliczna. Może wiecie kto by ją przygarnął ? Żal mi jej dawać do boksu. Quote
mania1979 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Boże jak się cieszę,cudowne wieści,najcudowniejsze jakie mogły być tego wieczoru :-) odetchnęłam z ulgą.. tak bardzo bym chciała ją przytulić,pogłaskać aby czuła się spokojna i bezpieczna..moja sunieczka nie miała tego szczęścia co Duszka. Wiem że jest w cudownych rękach,w rękach ludzi którzy uratowali jej życie.Jesteście wspaniali,dziękuję wam za Duszkę,choć nie mam z nią kontaktu. Zajęła ona specjalne miejsce w moim sercu,jest mi tak bliska...jej oczy przypominają mi oczy mojej...takie same,pełne bólu i cierpienia... Niech dochodzi cudeńko do zdrowia, teraz to już tylko same szczęśliwe dni przed nią...:) dużo zdrówka Duszko Ci życzę.Bardzo dużo . Quote
Lolalola Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 dobrze,ze net mi buja i moglam to przeczytac,bo teraz ciesze sie bardzoooooooo i twarz mi sie cieszy:))))))zdrowie za Duszenke,whisky on the rock cala noc:)ide dzis spac happy:)))))))))))))))))) Quote
___Justyna___ Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 ;* Cieszę się niesamowicie! po prostu wiedziałam, że tak będzie... :) Quote
Recommended Posts