Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

moją suńkę jak odbierałam to z nerwów też popuściła w aucie :) potem trzymałam ją na kolanach bo okropnie była wylękniona to było już mniej zabawnie..:)
no trzeba to Duszce wybaczyć,wiele w życiu bidulka przeszła..ciągle o niej myślę. Jak tylko coś nowego będzie -piszcie

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Izis1984']My tez sledzimy codziennie i trzymamy kciuki!!!!!!!!!!!![/QUOTE]

"Bracie psie, bardziej ludzki niż ludzie, na łańcuchu więziony przy budzie. O głodzie i o chłodzie, i w brudzie, a podczas lata, gdy szukasz ochłody, często bez miski wody; Psie, który dajesz ludziom wierności przykłady, odpuść ludziom, braciszku, wszystkie ludzkie zdrady."

Ilekroć czytam ten cytat,dławi mnie w gardle.:-(

Posted

poryczalam sie....tak sie ciesze ...kochana,dzielna sunia.....:bigcool::bigcool::bigcool::bigcool:powiem wprost: ide wypic za jej zdrowie i nowy wspanialy dom!!!!!!:Cool!:

Posted

[quote name='wasabi81']:bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::sweetCyb: YES!!!!!!
Nasza wspaniala Duszka!!!! Tak baaaaaaaaaaardzo sie ciesze!![/QUOTE]
I ja i ja :):):):)JJJJJJuuuupi:D

Posted

Wtrące na marginesie. Przed chwila wrociłam z interwencji. Mam suczke pona , masakrycznie zaniedbaną , jak wydobrzeje będzie śliczna. Może wiecie kto by ją przygarnął ? Żal mi jej dawać do boksu.

Posted

Boże jak się cieszę,cudowne wieści,najcudowniejsze jakie mogły być tego wieczoru :-) odetchnęłam z ulgą..
tak bardzo bym chciała ją przytulić,pogłaskać aby czuła się spokojna i bezpieczna..moja sunieczka nie miała tego szczęścia co Duszka. Wiem że jest w cudownych rękach,w rękach ludzi którzy uratowali jej życie.Jesteście wspaniali,dziękuję wam za Duszkę,choć nie mam z nią kontaktu. Zajęła ona specjalne miejsce w moim sercu,jest mi tak bliska...jej oczy przypominają mi oczy mojej...takie same,pełne bólu i cierpienia...
Niech dochodzi cudeńko do zdrowia, teraz to już tylko same szczęśliwe dni przed nią...:)
dużo zdrówka Duszko Ci życzę.Bardzo dużo .

Posted

dobrze,ze net mi buja i moglam to przeczytac,bo teraz ciesze sie bardzoooooooo i twarz mi sie cieszy:))))))zdrowie za Duszenke,whisky on the rock cala noc:)ide dzis spac happy:))))))))))))))))))