mmd Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Ale to jamnik. Inna rasa i gabaryty. Ale szukaj, molestuj gdzie się da. Może się uda utargować czas do po świętach to byłoby pole manewru. Quote
dineh Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 mam nadzieje że chodziło o pomoc nie o rasę :(...wątek znaleziony czytam kto się oferował Quote
furciaczek Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Duzemu psu ciezko Dt znalezc ;/ Do Ulka18 pisaliscie?? Ona chyba oferuje DT czasami. Quote
dineh Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 dokładnie nie wiem co i jak ale na wątku http://www.dogomania.pl/threads/182357-Julek-2letni-piAE-kny-jamnik-POSZUKIWANY-DT-na-A-lAE-sku-na-3-4-dni post #88 Quote
RenW Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Ktoś mnie tu wołał...:niedowia::-? Ooo, i znajome twarze widzę.:crazyeye::p:D Quote
marzenawtf Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 mniejszym pieskom jest łatwiej znaleźć dom, tylko żeby się ktoś znalazł kto byłby w stanie przetrzymać go jeszcze trochę.. chociaż przez święta. będę szukać, pytać, dowiadywać się.. Quote
vega17 Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 jemu wystarczyłoby kawałek podwórka i zadaszenia żeby się na łepek nie lało. ja będę robić ogłoszenia bo na załatwianiu hotelików już się nie znam, finansowo też niestety nie pomogę:( ale może faktycznie zamiast szukać hoteliku za 300zł lepiej zawieźć go do Wrocka? za 300zł spokojnie się dojedzie ale zajmie to trochę czasu. Quote
dota&koka Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 kiepsko z czasem stoimy :-( jest już środa,za chwilę święta i wątpię żeby ktoś znalazł czas na sprawdzenie domu,tym bardziej na transport :-( Quote
Ra_dunia Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 mmd - ty spamerko ;) O DT piszcie do Teresy Borcz (to też jest jej nick na dogo: http://www.dogomania.pl/members/94313-TERESA-BORCZ). Ona ma całą bazę hotelików ;) Co do Ulki18 - z tego co wiem nie przyjmuje tymczasów. U Murki kolejka i z tego co wiem u Jamora też wszystko zapchane. Kiku przyjmuje tylko starsze, schorowane psiaki...tak samo ZuziaM. Nie wiem jak teraz u Zuzki http://www.dogomania.pl/members/79486-zuzka(przyjmowała duże psiaki). U AlinyS jest chyba wolne miejsce: http://www.dogomania.pl/threads/148872-PROPOZYCJA-DOMOWY-Hotelik-dla-psA-w-w-potrzebie-Juz-tylko-1-wolne-miejsce Mariamc - też ma hotelik (http://www.dogomania.pl/members/78239-mariamc) co prawda przy schronisku, ale warunki bardzo dobre (ogrzewanie podłogowe w boksach) i ceny rewelacyjne. Quote
mmd Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Ra_dunia, Ty kopalnio wiedzy;) Do Tereski nie mogę się wbić na skrzynkę, bo wszyscy piszą i ma full. Zapomniałam o Alinie, faktycznie... Pisałam do sbd bo jest hotelik w Jeziórku i mi odpisała, podając jeszcze jeden namiar. RenW przyszła, to jest szansa, że przy okazji szukania domku roztoczą się nieziemskie zapachy:evil_lol: Quote
Ra_dunia Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Zaraz kopalnio ;) jak się jest na paru wątkach to się takie rzeczy zapamiętuje po pewnym czasie :) Tak myślałam, że Tereska ma skrzynkę zapchaną (co mnie wcale nie dziwi ;) ). A odezwał się ktoś z Wrocka w sprawie wizyty w DT? Taka opcja chyba byłaby najlepsza... Quote
mmd Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Ra_dunia napisał(a):Zaraz kopalnio ;) jak się jest na paru wątkach to się takie rzeczy zapamiętuje po pewnym czasie :) I głowa młodsza, bez demenki starczej... Quote
dota&koka Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 napisałam do Poker i do xmartix z prośbą o sprawdzenie domku. xmartix ma malutkie dzieciątko wiec nie da rady,czekam na odp. Poker moim zdaniem to jest najlepsza opcja.dziewczyna napisała mi że wielkość psa nie ma znaczenia,ma spore mieszkanie Quote
mmd Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Ona tu pisała, a teraz dzwoniła do mnie. Siedzi w pracy, nie ma jak zajrzeć do kompa, ale za dwie godz. ma przerwę i przyjdzie. Podałam jej dwa niamiary na hotele, w tym na ALinęS. Będzie dzwoniła. Na razie znalazła miejsce, ale po 30 złotych za dobę, to jakaś koszmarna cena. Quote
mmd Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 dota&koka napisał(a):napisałam do Poker i do xmartix z prośbą o sprawdzenie domku. xmartix ma malutkie dzieciątko wiec nie da rady,czekam na odp. Poker moim zdaniem to jest najlepsza opcja.dziewczyna napisała mi że wielkość psa nie ma znaczenia,ma spore mieszkanie Moim zdaniem też. Szukamy w wielu kierunkach, ale ten byłby rewelacyjny. Quote
dota&koka Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 jest jeszcze taki dt,ale płatny http://www.dogomania.pl/threads/182757-Dt-Kielce-woj-A-wietokrzyskie-pA i nie wiem czy dużego psa by wzięli.warunki są.trzeba byłoby dopytać zaraz idę z moją suczą do fryzjera,jej też się trochę przyjemności należy ;-) jak wrócę,pogrzebię,popytam Quote
Poker Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 jestem tu za sprawą dota&koka , poprosiła mnie o wizytę w potencjalnym DT.Czy on miałby być dla psa z tego wątku? Mogę zrobić tę wizytę , ale potrzebuję namiary na dziewczynę, żeby sie umówić. Quote
dota&koka Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Poker,dziękuję!:-) poprosiłam cma87_wroc o adres i nr tel.czekam na odpowiedź. Quote
marzenawtf Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 jestem juz, co prawda tylko na chwile, ale dobre i to. dzwonilam do pani Aliny, ktorej nr dostalam od mmd, powiedziala, ze mozna psiaka przywiezc nawet jutro. :) co do ceny to 400zl miesiecznie, jak myslicie? Quote
mmd Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Przeczytaj jeszcze wstecz. Może ten Wrocek wypali. Wtedy byłby darmowy. Jak nie to wieź do Aliny. Jeśli zapłacisz te 300, to coś dozbieramy. Quote
marzenawtf Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 super, dzieki wielkie! poczytam, ale troche pozniej bo teraz juz musze wracac do pracy. odezwe sie jeszcze, mam tez dziewczyne, ktora zapyta rodzicow, czy nie wzieliby psa, mieszkaja pod grojcem, maja domek z dzialka, ale to dopiero jak bedzie u nich na swieta... czyli jeszcze troche.. Quote
vega17 Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 marzenawtf napisał(a):super, dzieki wielkie! poczytam, ale troche pozniej bo teraz juz musze wracac do pracy. odezwe sie jeszcze, mam tez dziewczyne, ktora zapyta rodzicow, czy nie wzieliby psa, mieszkaja pod grojcem, maja domek z dzialka, ale to dopiero jak bedzie u nich na swieta... czyli jeszcze troche.. jest potencjalny dom dla psa, ale okolice Wrocławia,o domku jescze nic nie wiem, marzenawtf zostawię Ci namiary na Państwa na szafie. i jak coś dogadaj się z nimi o cenę transportu, jeśnie zgodzą się na całość to może chociaz na połowe ceny. aha nie dawaj psa na łańcuch!!!!!! Quote
mmd Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Cos ten Wrocław się przewija... super gdyby był domek:) Domek we Wrocku stały czy tymczas może Poker sprawdzi, bo odpowiedziała tu na wątku. Tak czy owak pies na ulicy nie zostanie i to najważniejsze. Quote
Recommended Posts