mmd Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Martusia zrobi allegro:multi: Marzenka jak Demi, nie będzie wiedziała, skąd te domki się biorą:diabloti: Quote
marzenawtf Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 zaczęłam ogłaszać, wymyśliłam coś takiego: Młody psiak szuka rodziny adopcyjnej, Azor ma około 2 lat, jest łagodny, przyjazny, chętnie się bawi, ochoczo reaguje na zaczepki a przede wszystkim uwielbia pieszczoty. Porzucony przez właściciela błąkał się po ulicach, teraz czeka na kogoś kto ofiaruje mu trochę miłości i zapewni ciepły kąt. Idealny do domu z działką. Proszę pomóż mu na nowo odzyskać nadzieję. nadal nie wiem jak tu się dodaje zdjęcia, mogę wysłać na maila, mam jedno jego śliczniutkie zdjęcie, ale nie wiem jak je tu wrzucić, próbuje, ale nie mogę. :/ Quote
mmd Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Wyślij mi na [email protected] Wstawię na wątku i przekopiujesz do pierwszego. Jak nam się uda być tu w jednym czasie to wytłumaczę Ci co i jak z tymi zdjęciami:) Zamówię ogłoszenia, ale kilka dni trzeba poczekać, bo kolejka, na szczęście już tam "stoję" ze dwa dni;) Quote
vega17 Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 [quote name='marzenawtf']zaczęłam ogłaszać, wymyśliłam coś takiego: Młody psiak szuka rodziny adopcyjnej, Azor ma około 2 lat, jest łagodny, przyjazny, chętnie się bawi, ochoczo reaguje na zaczepki a przede wszystkim uwielbia pieszczoty. Porzucony przez właściciela błąkał się po ulicach, teraz czeka na kogoś kto ofiaruje mu trochę miłości i zapewni ciepły kąt. Idealny do domu z działką. Proszę pomóż mu na nowo odzyskać nadzieję. nadal nie wiem jak tu się dodaje zdjęcia, mogę wysłać na maila, mam jedno jego śliczniutkie zdjęcie, ale nie wiem jak je tu wrzucić, próbuje, ale nie mogę. :/ Samo ogłoszenie super ale tytuł musi się rzucać w oczy. Ja bym dała Przygarnij zanim zginie na ulicy, Bądź człowiekiem daj mu dom. Quote
mmd Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Podobny? Poniżej to NIE Azor:evil_lol:, to Lucky - nie miał tyle szczęścia i Marzeny w porę nie spotkał, trzepnęło go, kręgosłup zwichnięty... Ale już jest ok i chłopak bezpieczny:) Quote
dineh Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 rodzeństwo :D...prawie :D.. http://www.dogomania.pl/threads/182929-OGA-OSZENIA-25-x-2-tylko-10-zA-na-Pitka-co-ma-tylko-10-zA-do-koA-ca-kwietnia tu chyba nie ma jeszcze takiej kolejki;).. Quote
vega17 Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 [quote name='dineh']rodzeństwo :D...prawie :D.. http://www.dogomania.pl/threads/182929-OGA-OSZENIA-25-x-2-tylko-10-zA-na-Pitka-co-ma-tylko-10-zA-do-koA-ca-kwietnia tu chyba nie ma jeszcze takiej kolejki;).. dineh powiedz mi jescze odnoscie tych szceniorów, powiedz jak daleko mozesz je zawieźć w razie czego ?myślisz ze na śląsku znajdzie się dla nich dom? i na pewno w akademiku psiurów nie wygonią??? Quote
marzenawtf Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 dzisiaj jadę go odwiedzić, zabrać na spacer, pokazać, że o nim pamiętam. przy okazji porozwieszam ogłoszenia. opowiem wam co u niego po powrocie! :) Quote
marzenawtf Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='mmd']Podobny? Poniżej to NIE Azor:evil_lol:, to Lucky - nie miał tyle szczęścia i Marzeny w porę nie spotkał, trzepnęło go, kręgosłup zwichnięty... Ale już jest ok i chłopak bezpieczny:) trochę podobny, rzeczywiście. :) dziewczyny mogę liczyć na waszą pomoc w ogłaszaniu Azorka w necie? wiem, że macie mnóstwo swoich psiaków i spraw z nimi związanymi, ale może w wolnym czasie dałybyście radę coś wrzucić..? Quote
dota&koka Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='mmd']Następne fotencje chłopak jest stworzony do miziania:loveu: Quote
mmd Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 No pewnie, że pomożemy. Ja robię bardzo powoli, ale dosiądę i zrobię trochę. Myśle o wyróżnionym gumtree, bo to zawsze lepiej. A to moje zamówienie nawet jak zdubluje to i tak nie zaszkodzi. Quote
marzenawtf Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 byłam wczoraj odwiedzić Azorka, ogromną radość mu tym sprawiłam. :) od razu nabrał pewności siebie, nie chodził już skulony tylko pokazywał innym psom, że jestem jego gościem i to on w pierwszej kolejności zasługuje na pieszczoty. jedyne co mnie martwi to to, że on tam zupełnie nie pasuje, tak bardzo chciałabym znaleźć mu dom, w którym poczułby się kochanym. czy długo będzie musiał czekać? Quote
mmd Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 W te Święta, które symbolizują odrodzenie życzę Azorku, żebyś jak najszybciej zaczął nowe życie.:) Quote
vega17 Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 dzis zrobilam mu ogloszenie na gumtree:) ale przez święta nie ma co liczyc ze znajdzie dom Quote
mmd Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Na jakie miasto? Bo właśnie dłubię na Warszawę? :) edit: już znalazłam...:evil_lol: To ja go machnę na Poznań, btw: rąbnęłaś się z imieniem, ale ok, bo gumtree lubi wywalać duble;) Quote
vega17 Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 ee to on nie nazywa się Ares?? to może mi się pomieszało. ale to nic jak coś to później zmenie:) Quote
mmd Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Łe, ale kicha:( Nie chce mi załapać, po telefonie albo czym innym blokuje. Twarde prawo, ale prawo - nie obejdziemy, to idę zrobić gdzie indziej. http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Azor,12601 Quote
marzenawtf Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='mmd']Na jakie miasto? Bo właśnie dłubię na Warszawę? :) edit: już znalazłam...:evil_lol: To ja go machnę na Poznań, btw: rąbnęłaś się z imieniem, ale ok, bo gumtree lubi wywalać duble;)[/QUOTE] to chyba nie ma jakiegoś większego znaczenia, może być W-wa, Łódź, Piaseczno i wszystkie okoliczne wsie. ja też go ogłaszam, ale macie rację, w czasie świąt większość ludzi zajmuje się domem, rodziną, jedzeniem, piciem.. mało kto myśli o biednych zwierzętach potrzebujących pomocy. Quote
mmd Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Chyba możemy uznać, że jakiś owczarek niemiecki kiedyś był w rodzinie? ;) http://ale.gratka.pl/ogloszenie/4565087_azor_do_adopcji.html Quote
Recommended Posts