Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

vega17 napisał(a):
faktycznie masz dobrą ręke, jescze jedna niespodzianka, nie będziesz musiała jechać do Grójca, zawieziemy psiaka do Wawy, nam najlepiej by było spotkać się przy decathlonie tym pierwszym od wjazdu koło lotniska , wiesz gdzie to???

ale gdzie go zawieziemy?
wiem gdzie jest decathlon, mogę z nim podjechać, tylko gdzie go umieścimy?

• Replies 210
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

marzenawtf napisał(a):
ale gdzie go zawieziemy?
wiem gdzie jest decathlon, mogę z nim podjechać, tylko gdzie go umieścimy?

ojej nie zgadałyśmy się, pisałam to do dota&koka, bo zawożę jęj szczeniaka

Posted

witaj marzenawtf.zrobimy co w naszej mocy dla psiaka.

ja upieram się aby sprawdzić dt we wrocławiu.po co marzena ma wydawać miesięcznie 300 zł,jesli można wydać je raz,a pies będzie miał darmowy dt?pisałam dziś trochę z tym domkiem i muszę powiedzieć że wygląda w miarę obiecująco

Posted

dota&koka napisał(a):
witaj marzenawtf.zrobimy co w naszej mocy dla psiaka.

ja upieram się aby sprawdzić dt we wrocławiu.po co marzena ma wydawać miesięcznie 300 zł,jesli można wydać je raz,a pies będzie miał darmowy dt?pisałam dziś trochę z tym domkiem i muszę powiedzieć że wygląda w miarę obiecująco

bardzo wam dziękuję za pomoc, ten pies naprawdę mnie zauroczył, zrobię wszystko co będzie w mojej mocy, żeby tylko znalazł schronienie, choćby na jakiś czas.
gdzie te DT we wrocku dokładnie?

Posted

O wizytę można poprosić Demi, xmatrix (o ile z nieprzytomności nie pokręciłam pisowni),...

Dzięki, że zajrzałaś, dzięki wielkie:)

Posted

Pod W-wą dziewczyny miały jakiś hotelik, bez wygód, ale bezpieczny. Kurde, musiałabym pogrzebać, popytać, a wszyscy śpią. Tylko ja się kołaczę:placz:

Posted

mmd napisał(a):
O wizytę można poprosić Demi, xmatrix (o ile z nieprzytomności nie pokręciłam pisowni),...

Dzięki, że zajrzałaś, dzięki wielkie:)

Znazlalam jeszcze
diuna_wro
poker
ulv
: FiGa ::
akira

Posted

mmd napisał(a):
Pod W-wą dziewczyny miały jakiś hotelik, bez wygód, ale bezpieczny. Kurde, musiałabym pogrzebać, popytać, a wszyscy śpią. Tylko ja się kołaczę:placz:

nie tylko ty, ja też nie mogę spać bo martwię się losem tego psa..
jeśli uda ci się znaleźć jakiś namiar na ten hotel prześlij mi go, od razu tam zadzwonię.

Posted

Mail trzeba do niej wysłać, ale szukać płatnych też, bo to nic pewnego.
Napisałam do sbd w sprawie tego w Jeziórku, jutro odpisze pewnie.

Żeby go ktoś przechował jakiś czas to byłoby łatwiej... Tu nie ma z dnia na dzień, chyba że cud. Ostatnio się kilka zdarzyło.

Posted

ja niestety w kwestii hoteliku lub DT nie jestem w stanie pomóc :(- jestem tu od niedawna
ale na wątku jednego jamnika ktoś się zgłosił na DT a jamnik chyba znalazł dom (poszukam wątku i tej osoby)...